Vow to Fashion

sreda, november 18, 2015

L'Occitane event takes over Instagram!


Včeraj smo se s puncami, slovenskimi blogerkami družile na blogerskem dogodku v L'Occitanu! 

Predstavili so nam svoje novosti, katere bi vam rada tudi sama predstavila na blogu, ocene pridejo kasneje - saj je potrebno izdelke stestirati!

Tokrat pa bi rada govorila še o eni tematiki - in sicer, kako na blogerskem dogodku ostati "prisoten" a hkrati posneti dovolj slik za instagram, blog itd.

Pa začnimo!


Kot me poznate, sem ogromna ljubiteljica sladkega! Tako da, sem se noro razveselila slaščic in smoothijev! Seveda je bilo vse tudi barvno v stilu z novo kolekcijo!

Slaščičarski mojster Pierre Hermé je na povabilo prijatelja Olivierja Baussana za L’OCCITANE ustvaril tri kolekcije dišav po svojem pretanjenem okusu. 

Rezultat? Čudovite dišave – kompleksen, pa vendar nedvoumen poklon Korziki, Otoku lepote, in sredozemskim pokrajinam, ki jih oba tako strastno obožujeta. Elegantne embalaže, odete v aromatične barve, je oblikoval Olivier Baussan.

1. Kolekcija, je sestavljena iz Jasmina in Nerolija. (rumene embalaže)
Ta je definitivno moja najljubša, kot ljubiteljica arabskega sveta me je ta dišava spomnila na tipičen arabski parfum, nekaj podobnega sem si kupila tudi v Cordobi v Španiji pred nekaj leti. (prestolnica mavrov, španskih arabcev)

2. Kolekcija je bolj sveža! Definitivno primerna za punce, ki ne marajo tako težkih vonjev, kot je jasmin. Je sveža, spominja na grenivko in zanimivo, prav tako paše med božične vonje. 

3. Kolekcija ima manj izdelkov kot ostali dve, ki vsebujeta gele za tuširanje, mleka, kreme za roke, pudre za telo, lip balme... Ta pa vsebuje le kremo za roke, lip balm ter milo. Vendar je glavna sestavina med - tako da je zame "popolna" za božič. 

Zase bi izbrala kolekcijo jasmin & neroli in pa zadnjo, ki vsebuje med.  


Zdaj pa nekaj o tem, kako pravzaprav uspemo narediti slike, se med seboj pogovarjati, biti uvidevne do gostiteljev ter poskrbeti za "blog" material.

1. Na blogerski konferenci sem zelo malo slikala v primerjavi z drugimi, ampak ravno tam sem videla, da mi je bolj pomembno, da sem prisotna z glavo in telesom - ter da kaj odnesem od tega dogodka. 

2. Vsekakor si je treba vzeti čas za kakšno "dobro" instagram fotko, vendar po pameti. Biti na telefonu ves čas (čeprav jih držimo v roki, v pričakovanju da naredimo kakšno dobro fotko!) je malce nevljudno.

3. Organizacija je pomembna. Drugače je vsega preveč. Dobra hrana, šampanjec, blogerk kolikor želiš, časa ni dovolj da govoriš z vsemi, bilo bi lepo da se pogovarjaš tudi z gostitelji, saj so oni na tem dogodku "glavni", kje je čas še za slike za blog! 

4. Poslikaj, uredi "papirologijo" za blog, potem pa telefon pospravi ter se druži z blogerkami in gostitelji.


Še nekaj o moji najljubši kolekciji, vsaj kar se vonja tiče. Mandelj je verjetno ena izmed najbolj popularnih L'Occitanovih kolekcij, mene prepriča omamen vonj in olje za tuširanje! <3

Obožujem ga, vendar mi je cena malce previsoka - pa vseeno, kdaj pa kdaj se je treba malo pocrkljati, tudi če za to odštejejo kakšen euro več. 


Več o novih kolekcijah si preberite tukaj!


Poplava slik na Instagramu! Vsekakor je pomembno, da je dogodek tudi na spletnih omrežjih, zato blogerke redno skrbimo, da vsi veste kje se kaj dogaja!

Hihi, upam da vam včeraj nismo delale prevelikih luštov!

HVALA gostiteljem in Niki Veger za čudovito izkušnjo (spet!)

Zdaj pa hitro v trgovine vse vonje povohat, tega vam prek bloga - žal še ne morem ponuditi. Kdo pa ve, kdaj bo tehnologija napredovala tudi do te mere.

Katja,

lep dan vam želim, poljubčki!




11 komentarjev:

  1. oh wow, great post!
    Kisses from germany, Sophie♥

    OdgovoriIzbriši
  2. hihi tile nasveti so pa super, sploh 4:) kar kriza je vse naenkrat delat:), prelepe slikice;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, se mi zdijo uporabni. Tudi zame haha :)

      <3 hvala bejba, te je blo lušno spet videt!

      Izbriši
  3. Super nasveti, se čisto strinjam ! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ful dobra ideja! Je pa res da je kar težko biti z glavo pri celotni stvari, hkrati biti pa dovolj hiter in ujeti v objektiv zanimive stvari! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Jaz sem tudi šibka na mandljevo olje, sem ravno o tem pisala tudi sama, kako problematičen je lahko L'Occitane za denarnico :)

    Čestitke za originalnost :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Jaz sem se vseh nasvetov držala. Edino časa za klepet z ostalimi blogerkami mi je malo zmanjkalo. -.-"
    Jaz bi se utopila v tem olju za tuširat. :D Se nebi branla free do življenske zaloge :D

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner