Vow to Fashion

nedelja, maj 10, 2015

Artistry review


 Z Artistry kozmetiko se še nisem dobro spoznala. Preizkusila sem puderček, ki mi je bil všeč - sedaj pa sem dobila v preizkus še šminko, kremne svinčnike ter maskaro.

Šminka - Barva je čudovita. Prečudovita. Vendar me je razočarala. Zelo, zelo slabo je pigmentirana - vendar pa so ljudje, ki so jih rahle pigmentacije všeč, je zelo vlažilna vendar nikakor mi ni uspelo poslikati swatcha, ker je slaba pigmentacija. Pa vseeno mi je všeč to, da jo lahko uporabim pri močnejših makeupih, kjer so rahle pigmentacije šmink - super!


Kremni svinčniki (top!) - Kot me je šminka razočarana, so me te svinčniki ZELO pozitivno presenetili. Pigmentacija je odlična, zadnje dni res veliko uporabljam modrega in mi je všeč. Lepo so kremni - da se jih tudi "zablendati".  

Nevem zakaj nikoli ne uporabljam takšnih senčil, preprosto imam najrajši senčila v prahu, čeprav kremna nikakor niso slabša... Poznate ve še kakšno dobro kremno senčilo?


Maskara je modre barve, kar pomeni - da meni na moje zelene oči nikakor ne paše. Pa vseeno sem jo preizkusila, zato da lahko podam solidno oceno.

Maskara ima "navadne" ščetinice, nobenih posebnih oblik - kar mi je všeč. Včasih imam občutek, da "bolj kot se trudijo", slabša je maskara. Pri maskarah sem nekako "old" school in mi je bila tale všeč - samo barva, žal ni moja.

Pa vaše izkušnje z Artistry kozmetiko?

Katja

Bežim ven na sonček, uživat! :)

6 komentarjev:

  1. Love the look of the Creamy Pencils, I love pigmented lipsticks so it is such a shame that this lipstick wasn't up to a good standard :/

    bubbasdoll.blogspot.co.uk

    OdgovoriIzbriši
  2. Barva šminke je božaaanska :3

    OdgovoriIzbriši
  3. Moram priznati, da te znamke nisem preizkusila :/ Res škoda za šminko, ampak kot si napisala, lahko da je nekaterim bolj všeč manj barve in več hidratacije :) xx Maja

    OdgovoriIzbriši
  4. Artistry kozmetike še ne poznam, me je pa pritegnila tale maskara modre barve- škoda, ker ni fotografije, kako izgleda na trepalnicah, ampak to verjetno pri vsakem posamezniku izpade drugače, ker je barva maskare le bolj delikatna.

    OdgovoriIzbriši
  5. Že neki časa nameravam kaj preizkusti od te znamke in bom definitivno. Super objavca :)*

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner