Vow to Fashion

sreda, april 15, 2015

Melvita review




1. Se opravičujem, ker sem rabila toliko časa za objavo MELVITE in njihovih čudovitih izdelkov.

Vendar sem imela preprosto preveliko gužvo te tedne & izdelke sem želela res dobro preizkusiti, nikakor ne maram pisati o izdelkih dokler nimam res izdelanega mnenja o njih. Konec koncev sem zato tu, da vam pomagam pri DOBRIH nakupih in opozorim pred zgrešenimi.

O Melviti

Melvite nisem poznala, priznam. Nikoli me ni pritegnilo, da bi stopila v trgovino - mislila sem da ponujajo čisto drugačne izdelke kot sem jih potem spoznala.

Bil je februarski večer, ko smo se s puncami odpravile v Melvito. Mislim, da smo bile kar vse zelo presenečene nad znamko, vonjavami in izbiro organskih izdelkov. Melvita ima vse potrebne certifikate za organske produkte. NORO. Izdelki so res and 90 % naravni. Nekateri tudi 100%.

Zdaj pa k izdelkom.

Arganovo olje

Olj nisem uporabljala nikoli. Ker sem zmotno (do Melvitine nege obraza) mislila, da imam bolj mastno kožo, zaradi T-cone - potem pa ugotovila da je moje koža predvsem na licih izsušena.

Olje sem uporabljala približno 14 dni, toliko mi je zdržalo 5 ml - in moram priznati da mi je bilo zelo všeč. Dodatna navlažitev kože, ki je pripomogla tudi k bolj gladki koži. 

Cvetna vodica - vrtnica

Cvetnih vodic nisem poznala, zato se mi je zdelo zanimivo spoznati nov produkt. Cvetne vodice obnavljajo kožo in jo vlažijo, na nek način so podobne tonikom. Ta res lepo diši, obožujem vonj vrtnice zato mi je res všeč.

Raznih sprememb na koži nisem opazila, lahko pa potrdim da je občutek na koži zelo prijeten in svež. 

Razmišljam, da bi si (ko mi bo zmanjkalo tonika) kupila veliko embalažo. Jo ima katera?

Dobile smo tudi extra vlažilno cvetno vodico ki deluje podobno, samo da je bolj intenzivno vlaženje. Vonj ima prav tako po vrtnici, kar je lahko nekaterim odveč - če je ne marajo.

Extraordinary oil 100 ml

Ko sem porabila arganovo olje, sem "presedlala" na olje, ki je pravzaprav vsestransko. Lahko ga uporabljamo za lase, telo in obraz. Za lase res ne maram uporabljati takšnih olj, imam rajši tiste, ki so prav prilagojeni negi las.

Kar se tiče obraza, pa ga nanesem zvečer - da ima koža res dovolj vlaženja čez noč in razlika je kar opazna. Zjutraj sem se rada zbujala z suho kožo okoli nosa, obrvi... Vendar zdaj je vse to preteklost. Zelo mi je všeč, da sem odkrila olja - ki jih nikoli nisem uporabljala in malce spremenila svoj ritual nege kože.

Pa ve? Ali uporabljate olja - na kakšen način & katere Melvitine izdelke poznate? :)

Katja


9 komentarjev:

  1. great.
    Xx
    S.
    www.manthroughclothes.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Ma njihova olja so čudežna, jaz mam še 3 na moji wishlisti :D <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Nice post. Love it
    Follow each other on GFC ??
    www.indianbeautytouch.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Never heard of this brand before!

    Check out my new post Here!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Melvita je top :3 probala njiohovo kremo za roke in sem bila navdušena

    OdgovoriIzbriši
  6. Moram priznati, da nisem še nič od Melvite preizkusila. Sem pa drugače velika pristašica olj, ker so super za mojo suho kožo in lase. Nuxovo mi je najljubše. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Melvita is my heart:) arganovo olje top:) extraordinary top:) čistilni žele za obraz super, nič slabega mi ni izzval na koži, zelo zadovoljna, očiščevalni dezodorant, debest sestavine, vonj ni za vsakega:) pa tudi sedaj med poletjem se ne obnese najbl v smislu ne bom se potila:) osebno mi je melvita noro dobra, na seznamu zelja imam se njihovo univerzalno kremo, piling, cvetno vodico.:)

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner