Vow to Fashion

ponedeljek, marec 09, 2015

Collistar & Kartell


Ko Collistar in Kartell združita moči...

Poznate Kartell? Če ne, si preberite več o tej fantastični znamki pohištva in oblikovanja tukaj.

Ko dva italijanska "velikana" vsak na svojem področju združita moči - nastane kolekcija Collistar & Kartell. Collistarjeva ličila in Kartellove posebej oblikovane škatlice za makeup, senčila, olje za telo ter lakce!


Poletje bosta zaznamovali predvsem oranžna barva in nežna ter močna roza. temu primerne so tudi barve v novi kolekciji! 

Še posebej mi je všeč oranžna. Ponavadi je ne nosim veliko, ampak bom preizkusila to spremeniti...


Produkti so že samo na pogled nekaj posebnega, se strinjate? Mene je presenetilo predvsem olje za telo, izgleda res prava poslastica za oči, živa oranžna in potem še bleščice - ki se lepo priležejo na malo temnejšo, zagorelo polt...


In še Collistarjev svinčnik za ustnice. Kot ste lahko videle, sem zadnje čase vse bolj navdušena nad temnim nude odtenkom, zato mi bo tale barvica prišla še kako prav...

Izdelki se mi zdijo fantastični, tako na izgled kot tudi nasplošno - Collistar me do zdaj še ni razočaral in to ponosno povem! Kmalu objavim tudi recenzijo njihovega barvnega glosa za ustnice!

Pa ve? Katere Collistar izdelke imate? Nad katerimi ste navdušene? :)


24 komentarjev:

  1. Zelo so mi všeč lakci! Moja lepotna skrivnost so umetne trepalnice. Vse navdušijo in sprožijo veliko vprašanj! :)
    drol.eva@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je res, heh če si jih dobro nalepiš znajo izgledati kot prave :) <3

      Izbriši
  2. Obožujem ličila, ampak se zavedam, da za mojo kožo in pozitivno energijo skrbi super napitek, ki ga popijem vsak večer .... In sicer... Nastrgam si nekaj ingverja, dodam čajno žličko meda in prelijem z pol limone... Potem pa seveda obvezno sledi lepotni spanec...Naslednji dan je zagotovljeno dobro počutje in zdrav duh v še bolj zdravem telesu, dolgoročno pa so zagotovoljeni sijoči lasje, trdi nohti in mehka koža. Priporočam ! :)
    cirila.gros5@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ooo, super ideja. Sama imam zjutraj pomarančo & limono - in to spijem ko prebiram blogce in pišem nove objave :D

      Izbriši
  3. Beautiful collection:)

    i'm following you via gfc, hope you can follow me back,kiss

    http://denimakeup95.blogspot.it/

    OdgovoriIzbriši
  4. Such gorgeous items! Love all the glitter

    Life in Pastel

    OdgovoriIzbriši
  5. Lovely items!
    xx
    www.theblackblush.blogspot.pt

    OdgovoriIzbriši
  6. Čeprav so oči ogledalo duše- jih v sončnih dnevih malokrat kažemo svetu (sončna očala so zakon) zato jaz svoj lepotni ritual izvajam na ustnicah, da so videti bolj sončne, polne in nič razpokane... in to čisto poceni in z že obrabljeno tehniko, ki pa zares deluje! Vsak večer si ustnice namažem s tanko plastjo medu. Deluje boljše kot katerkoli balzam! Enkrat na teden pa z medom in mehko zobno krtačko naredim piling - s posebno krtačko, ki jo uporabljam le za to- in najboljše so res curaprox, pa nočem delat neke reklame...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, se strinjam - jaz imam tako občutljive oči (kot vidiš na slikah) preprosto čim je malo svetlo - ne morem ven brez očal ker se mi takoj solzijo oči.

      O, super ideja. Bom preizkusila :)

      Pusti mi še mail, Petra :)

      Izbriši
    2. Edini problem je, da se prepričaš, da si pustiš med na ustnicah in ga ne poližeš... Moj mail pa je: petra.k@aol.com

      Izbriši
  7. nice! x

    www.beclassybyk.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Great products :) I think I will have to check out these brands
    www.bubbasdoll.blogspot.co.uk

    OdgovoriIzbriši
  9. Vse starejša kot si, vse bolj se zavedaš, da ni čudežnih receptov, niti kozmetičnih izdelkov, ki bi ohranili večni mladost. Zato je zelo pomembno, da ohranimo mlado srce in svoja leta sprejmemo kot neizogiben del življenja. Sama imam veselo in sladko življenje, zato se počutim neizmerno mlada. Veselje mi daje delo z otroci, ki so izvir čiste sreče in zadovoljstva, za sladkost pa poskrbi med. Je čudežni pridelek narave, ki poskrbi za moje lase, moj obraz, v kombinaciji s kristalnim sladkorjem je tudi odličen pilig za telo, za povrh pa je zelo zdrav, zato jutro začnem s čajno žličko medu. Zelo rada pa nanesem tudi roza šminko in lak za nohte... Ker roza ni samo moja naj barva, ampak je tudi moj odnos do živjenja :)
    In gubice? Ne, zanje nimam kreme, niti recepta. Ne želim jih namreč umetno odstranjevati ali preprečiti njihov nastanek... Smejalnih gubic se namreč veselim, saj bol cenim simbol srečnega življenja, kot pa ponarejeno mladost:)

    OdgovoriIzbriši
  10. Pozabila pa sem napisati še mail, ki je : sovicjozica@gmail.com
    Lep pozdrav :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Olje za telo res že na pogled deluje čisto preveč mamljivo! Oranžni odtenki so pa tudi meni zelo všeč- pa tudi najprej nisem bila pristašica te barve, ampak včasih pa je potrebno kaj prej "dati nase", da ugotoviš, ali ti kaj pristaja ali ne...no, jaz sem se takole zaljubila v oranžno barvo :)

    Moja lepotna skrivnost bi bila- za lepe lase- barvanje s kano. In čeprav sem po 10-tih letih barvanja to ugotovila še sedaj, ko sem barvanje s kano začasno prekinila in se pobarvala z "običajnimi" barvami. Tako brezživljenjskih las, kot jim imam sedaj, nisem imela, odkar pomnim. Se bom z veseljem vrnila nazaj k njej. Tako da kana je zame res tista skrivnost, ki mi pomaga imeti lase bolj močne in sijoče. Bi jo priporočala vsem, ki jim tako barvanje in seveda barva las ustrezata.

    OdgovoriIzbriši
  12. collistar šminke- trenutno odtenek rossetto puro 40 (oranžna)...love it :) & reshaping body slimming treatment :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Poleg vsakodnevne rutine, si enkrat tedensko naredim masko iz gline. Zmešam glino s par kapljicami vode in nanesem na obraz. Glina posrka vse nečistoče in strupe. Priporočam vsaki lepotički. 2- 3 letno jo tudi pijem, vsak večer zmešam 1 žličko gline v kozarec vode, pustim čez noč in zjutraj spijem. To ponavljam 21 dni, nato naredim 7 dnevno pavzo ter nato ponovim pitje vode z glino še 21 dni. Teh 21 dni zjutraj zmešam glino v vodi in spijem skupaj z usedlino. Pitje gline pospeši izločanje strupov, izboljša počutje ter aktivira raztrupljanje telesa. Na mojem dnevnem meniju pa je tudi nasmeh, ki skrije ve pomankljivosti, ki jih imam!

    OdgovoriIzbriši
  14. Oh, čudoviti Collistar izdelki kor vedno.

    Moja lepotna skrivnost je veliko smeha in radosti. Zdaj ko vem da sem noseča, ne potrebujem nikakšne umetne "lepotne skrivnosti". Le to da v sebi imam še eno novo življenje in da bom mama je dovolj lepo...

    danijela_zdravkovic@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner