Vow to Fashion

ponedeljek, januar 12, 2015

Apidonum #2



Spet pošiljka iz Apidonum trgovinice! To, da so kreme Apidonum postale moje najljubše kremice daleč naokoli - verjetno že veste.

So 100% naravne, slovenskega proizvoda in ne vsebujejo nobenih kemikalij. In še bi lahko naštevala, vendar si dodatne informacije preberite na tej spletni strani (klik!)

Jaz bom raje opisala moje izkušnje in navdušenje nad kremico! 

Kreme booožansko dišijo, kožo res noro navlažijo - je ne obtežijo, meni so pozimi zagotovile lepo napeto in navlaženo kožo, predvsem pa mi je najbolj všeč to - da ostane koža navlažena res CEL dan po uporabi. Sicer jo uporabljam zvečer, da se koža lepo spočije in napoji z kremo - in zjutraj je moja koža napeta, polt izenačena (nobenih rdečic!) in pripravljena na nanos ličil.

Nobena krema me še ni tako navdušila, ta je res posebna. Mislim, da je krivo to - da tako lepo diši po medu, je naravna, slovenskega proizvoda - skratka res se ne more primerjati z kremicami polnih kemikalij, zdaj mi je resnično škoda na kožo nanašati kaj drugega - sploh če lahko vse najdem v eni kremi in še 100% naravni povrhu!

Iskreno vam jo priporočam, sploh če trpite za suho kožo. Mislim, da vam lahko 100% garantiram da vam bo všeč. Pa si to upam trditi le za nekaj izdelkov in tale je definitivno prvi izmed njih.

http://apidonum.eu trgovinica je tukaj, mislim pa da so vredne svojega denarja, niso "poceni" niso pa tudi tako drage - meni zdržijo okoli 3-4 mesece. 

Defintivno eno najboljših odkritij zadnje leto! <3

I <3 Apidonum!

5 komentarjev:

  1. Že izgleda prav super in posebno =)
    http://cherryfashion-k.blogspot.com/

    xx
    K.

    OdgovoriIzbriši
  2. Awesome moisturizing product for the winter months! Great post! I hope you have a wonderful day! :)

    www.vanessajhoy.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj, jaz bi jim prav pisala za kakšen vzorček če imajo, bi prej rada sprobala :D

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner