Vow to Fashion

sobota, december 27, 2014

Missha cosmetics review





O Misshi

Kozmetika Missha je postala zelo priljubljena po celem svetu zaradi svoje kakovosti, naravnih sestavin in modernega dizajna. 

Vsi Misshini produkti - BB kreme, ličila, izdelki za nego kože in nego telesa, šamponi in izdelki za oblikovanje las temeljijo na najnovejših odkritjih na področju molekularne biologije, kozmetike in dermatologije. Missha upošteva želje svojih uporabnikov in jih uporablja za nenehno izboljševanje in širjenje ponudbe izdelkov. Za razliko od večine konkurentov Misshini produkti ​​izvirajo samo iz Južne Koreje, ki je še en razlog, zakaj je znamka Missha postala priljubljena po celem svetu. 

BB krema (TOP OF THE TOP!)

Misshe nisem poznala, čeprav zadnje čase odkrivam korejsko kozmetiko - pa sem tole znamko spregledala. Slovenski zastopniki Misshe najdete jih tukaj (klik, klik) so mi v spoznavanje te znamke poslali tri produkte. Piling, kremo za roke in njihovo božansko BB kremo.

BB krem še nisem testirala, preprosto so me v trgovini odvrnile tiste oranžne, pretemne in preveč tekoče kreme. Vendar Missha me je popolnoma očarala. Krema je (kot vidite na slikah) svetla in ne oranžna. Lepo se razmaže, deluje kot matt krema in kožo hkrati navlaži. Že zadnje nekaj tednov jo uporabljam namesto pudra - saj se mi pozimi zdi fino, če je koža tudi navlažena in nahranjena. Krema je top resnično! Jo močno priporočam, tudi tistim z res svetlim odtenkom kože.

Piling

Najbolj nežen in najbolj droben piling kar sem jih kdaj imela. Sama imam sicer rajši tiste, ki so malo bolj grobi in mi pomagajo pri suhi koži - vendar pa je tale popoln - če želite narediti nežen piling, ki nebi kože preveč zdražil. Tudi vonj je zelo nevtralen, izdelek se mi zdi super. Pa še zanimive embalaže imajo! :)

Krema za roke

Zelo zanimiva emalaža, kremica diši in se hitro vpije. Ker imam res suhe roke imam raje bolj mastne in vlažilne kreme, ta pa je nekje vmes med tistimi ki se hitro vpijejo in tistimi, ki še dolgo ostanejo na rokah. Tako da, če imate rade da se krema vpije in ne pušča sledi vam jo definitivno priporočam.

Najbolj pa vam priporočam BB kremo, ker je res prekrivna, vlažilna a hkrati matt! (super za mlado kožo)!

P.s. Moram se zahvaliti D. in A. za super zabaven večer včeraj, po dolgem času je bila na sporedu - latino glasba in mislim da smo se vse naplesale za nekaj dni naprej haha :) <3 Love u girls!

Katja

5 komentarjev:

  1. Nice post :)
    xx Katha
    showthestyle.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. BB kremica res super izgleda. Sem tudi sama obupala nad njimi, ker so vse tako oranžne :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zadnje tedne samo to nosim. Ker je res fuuul dobra, pa še cena ni pretirana - ampak je definitivno super res, navlaži + matira + barve so svetleee <3

      Izbriši
  3. važička, ko sodeluješ s takimi fajnimi znamkami :D Missha kozmetika me že en čas mika..bom mogla sprobat kaj njihovega :)...fajn bi blo, če bi meli tud za kupit vzorčke, ker nekatere BB kreme niso najbolj poceni :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. <3

      Probaj, meni je vse všeč. Najbolj pa BB krema :) Mislim, da boš težko sfalila, ker so super :D

      Izbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner