Vow to Fashion

četrtek, avgust 07, 2014

Garden in Stuttgart




Here we are! My second outfit post from my trip!

But I will write this in Slovenian language because something really special happened. 

Verjamete v naključja? Usodo? No, nevem kako naj imenujem to kar se je zgodilo v Stuttgartu. Verjetno je bilo usojeno da sva se srečali. In sicer z slovensko super simpatično in res lušno blogerko Slađi iz Indestructible style! Bil je popolnoma običajen dan, s fantom sva nakupovala na Konig Strasse v Stuttgartu in po naključju sem zavila v enega izmed 5 H&M-jev na tej ogromni ulici. In ko sem se prerivala mimo polic "Sale" sem videla nek znan obraz. V Stuttgartu? Pa saj nobenega ne poznam tu. Nato pa sem se spomnila da Slađi (ki sem jo poznala samo preko bloga,instagrama) živi v Stuttgartu. Malo neverjetno se mi je zdelo da bi se v pol miljonskem mestu dve punci iz Slovenije, blogerki tako naključno srečali. Pa vendarle se nisem zmotila in jo ogovorila. 

Kasneje sva se tudi dobili v njenem novem domu v Stuttgartu kjer sva se s fantom "ustavila samo za pol urce" nato pa smo skupaj preživeli  5 ali 6 ur, slovenski blogerki z nemškima fantoma - res kot v filmu.

Z nobeno blogerko se nisem še tako odkrito "poštekala" in predvsem odkrito pogovarjala o kritikah, res smešnih začetkih bloga, pogumu za vztrajanje in predvsem želji po izražanju in biti to kar si. 

Slađi je neverjetna punca, nisva mogli verjeti kako sva se tako našli in se tako dobro razumeli - če bi planirali srečanje, se nebi tako končalo. Res sem uživala da sem spoznala tebe in Marka! :)

Zdaj pa k outfitu. Stuttgart je bil vroč! Zato mi ni preostalo drugega kot bolj ohlapna oblačila - novo dolgo krilo iz HM in preprosti kodrčki za popestritev ter uhančki. Vse ostalo bi bilo v tej vročini odveč!

Danes pa v Deichmann po nove čevlje, obeta se spet novo sodelovanje tokrat z njimi.

Katja


3 komentarji:

  1. Ooo kok lepo napisano <3 Res sem vesela da sem te imela moznost spoznati in se vedno ne morem verjeti, da si imas z nekom ki ga sele spoznas, toliko za povedati :D Pa toliko podobnosti omg :D Se ze veselim naslednjega srecanja in naslednjiih 6 ur pogovora :D Pozdravcki tudi za Augusta!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, nikoli si nisem mislila da se bova tako poštekali. Kot da te poznam že od nevem kdaj :D

      O ja, hahah - zelenjava ane :D

      Enakooo! Nujno sporočita ko bosta v Lj.! :)

      Izbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner