Vow to Fashion

torek, junij 17, 2014

Too hot



I got this jumpsuit (for really hot days) last end of the summer and I didn't have a chance to wear it, but I think I will wear it this summer more than once! It kinda looks like pj's but it really is a perfect thing to wear in those hot days.

Also! I was chosen for top 10 jewerly bloggers in May 2014 I didn't even know they were watching my blog! Thanks again!

Katja

P.s. I got an amazing product today (instagram) from Soraya cosmetics I really can't wait to try it - cream for making your skin matte!

9 komentarjev:

  1. Divan outfit, jako mi se dopada :)

    http://only-for-girls-fashion.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooo pajacek je *___* in ti zelo lepo pase :) jaz pa imam eno vprasanje zate-kako bi lahko kombinirala crop top (crno bel,z azteskim vzorcem, do popka in ne odkriva prevec,ohlapen je) ali naj ga kombiniram z dolgimi ozkimi kavbojkami z visokim pasom?skrbi me,da ce dam kratke hlace da bo izpadlo prevec "slutty" oz."trashy" hvala za odgovor tvoj blog je res amazing <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Živjo! Me veseli da mi zaupaš in postaviš takšno vprašanje (juhu!).

      Definitivno ozke kavbojke z visokim pasom zmagajo! Podaljšajo noge, naredijo ozek pas in ohlapen topek mogoče pokaže malo trebuščka ampak ravno prav.

      V vročih dneh pa lahko tudi kratke hlače, zakaj pa ne? Saj je poletje. Dokler lepo pokrijejo zadnjico in če ti lepo pašejo na postavo, ne vidim problema.

      Upaj si! :)

      Hvala za vprašanje in pohvale,

      Katja

      Izbriši
  3. Divan outfit!
    http://tinejdzerskikuta.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala za odgovor glede crop topa :) ampak tvoj blog je res super, tvoj stil pa zelo..unikaten.ceprav imas dolocene obleke iz npr.h&m(pa ne da je kaj narobe s h&m ampak nekatere punce kupijo tam majico in mislijo da je njihov outfit ze izpopolnjen.pr tebi mi je vsec da das dodatke)jih nosis na "drugacen"nacin.stil pisanja je tudi zanimiv,ohranis to "rdeco nit" in te zdaj spremljam ze rees dolgo casa in veckrat na dan (haha obsedena sem)preverim ce si kaj objavila :) tako da..ne spreminjaj se niti bloga ne spreminjaj ker se res vidi da ti je pisanje v uzitek in zabavo pa stay golden xoxo <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni problema :)

      Ooo, hvala. Me veseli prebrat to. Res bloggam z vsem srcem in dušo (pocukrano ampak tako je) in z veseljem polepšam dan in dam idejo kakšni punci in predvsem - če s tem izpolnim moj namen - da spodbudim punce, da so takšne kot so, se ne spreminjajo zaradi drugih je moj namen več kot dosežen.

      Moj stil pa... Je unikaten, kot si rekla - ni za vsako, vendar pa temelj je - da se da tudi za "normalno" ceno dobro in malo drugače oblečt :) Drugače pa kot vidiš, prisegam na bolj drugačne artikle in nakit.

      Najlepša hvala. Res iz srca. Polepšala si mi večer :*

      Izbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner