Vow to Fashion

ponedeljek, marec 10, 2014

Grey + black + red





Na hitro izbran outfit, pa vendarle mi je všeč. Verjetno ste opazile da letos prisegam na sivo, črno in rdečo kombinacijo. Najrajši pa vse popestrim z enim izmed rdečih šalov. 

Pomlad je pred vrati in kooončno se bo vse spremenilo v bolj živahne barve! 

Nekaj idej za pomlad/poletje že imam - vendar pa se vse sproti hitro spreminja, preko različnih blogov, ki me vsak dan inspirirajo in navdušujejo dobivam najrazličnejše ideje za bolj drzne in extra outfite. Ljudje, ki me poznajo že od otroštva vedo, da sem se vedno rada oblačila tako kot se drugi niso. Vedno poskušala biti drugačna. In to sem jaz. Veliko kritik, veliko pohval - pa vseeno mislim da je najpomembnejše da je človek zvest samemu sebi. Ker pa to v današnjem svetu uspe le redkim, mislim da je to vrednota ki jo je potrebno ceniti. 

Čeprav se mi zdi ironično, da ljudje ves čas ponavljajo "stay different" hkrati pa te takoj obsojajo ker si upaš nekaj kar si oni ne. Ste že opazile to? Kakšna ironija, zagovaranje drugačnosti in obsojanje obenem. 

No, za danes se poslavljam z filozofiranjem... Pa vendarle, malo v premislek. :)

Lep večer, 

Katja

7 komentarjev:

  1. Super razmislek.. In oblečena v moji dve najljubši barvi (črno in rdeča).. Meni je tale outfit super, pa ta očala in figa ti noro pašeta...

    OdgovoriIzbriši
  2. biti drugačen je fantastično! sama sledim trendom, vendar nikoli ne bom oblekla nekaj kar mi ni všeč, pa tudi če to vsi nosijo. :)) je pa res ljudje čisto preveč obsojamo, kar je žalostno.. -.-

    OdgovoriIzbriši
  3. the red scarf is a fabulous accent! I love it

    Alexa <3
    http://sleepeatbreathefashion.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Wow! that red really make the whole outfit standing out! Perfect styled! Love your coat!!!! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdgovoriIzbriši
  5. Thank you for your nice comment! Follw you now via gfc ! :)
    Kisses, Alina

    Project Germany

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner