Vow to Fashion

sobota, februar 22, 2014

Cosmetics haul



Spet nekaj novih produktov za sprobati! 

Mandelj dnevna krema Afrodita - Ker mi je zmanjkalo dnevne kreme za obraz, sem se tokrat odločila da preizkusim kremo od Afrodite. In za ceno malo čez 6 eur sem bila res presenečena kako kvalitetna je. Krema je res zelo vlažilna, lepo diši in mojo kožo nahrani za cel dan. Uporabljam jo zjutraj in tudi zvečer. Moji prvi vtisi so zelo pozitivni, kremica mi je všeč! :)

101 dalmations - Lak sem že pohvalila v prejšnji objavi. Je "kopija" L'orealovih znanih konfetov, vendar moram priznati, da je kopija boljša od originala. Se spomnite, da smo se vse bloggerke pritoževale nad čopičem confettija? No, essence je rešil težavo, čopič je super in dodatne bleščice odlično pašejo k črno belim pikcam.

Balea badestick - Okej, tale proizvod je zakon! Po naključju je pristal v moji kopalnici in odkar sem ga sprobala, vem da ga bom kupovala še naprej. Kaj je tako posebnega? Palčka je namenjena za kopel. Vendar ena zadostuje za 2-3 kopanja. Palčka se preprosto raztopi v vodi in po nekaj minutah namakanja v tej vodi (ki se prepoji z vonjem kokosa in oljem) je moja koža navlažena in takšna ostane cel dan. Nisem mogla verjeti kako noro dobro prepoji mojo kožo z oljem, vendar ravno prav :) Super izdelek, res priporočam tistim, ki imate suho kožo, stane pa le 1,6 eur.

Lip smacker - Lip smackerjev nisem poznala, dokler nisem o njih začela brati na blogih. In ker sem velika fanica lip balmov, sicer jih uporabljam le doma in pri športu, povsod drugje nosim šminko, sem jih morala sprobati. Lip smackerji so zakon! Vonji, tekstura so me popolnoma navdušini in res super praktično pakiranje za shranjevanje. 

Nakup uspešen, po dolgem času nobenega razočaranja, ponavadi me ne navdušijo vsi izdelki, ampak tokrat sem imela srečo.

Poznate kaj od tega? :)

14 komentarjev:

  1. Afroditina krema je super :) Balea palčka bi bila pa definitvno za sprobat!

    OdgovoriIzbriši
  2. uu super objavicaaa. :) sem ravno hotela vprašat kaj je to od balea pa si vse lepo opisala. :)) z kremo od afrodite jaz nsiem zadovoljna, sem imela testerček. :) preveč mastno zame, ker imam na obrazu že drugače suho kožo. mi je pa všeč krema za roke z iste kolekcije, tudi mandeljn torej. res super. :D
    teh lipbalmov nisem sprobala še, sem jih pa zasledila na instagramu, a trenutno imam vsega dovolj in jih najbrž ne bom kupila. :)
    bom pa zagotovo sprobala tole palčko od balea, če praviš da je tako super, ker imam precej suho kožo po telesu. :D kje se jo pa najde v Dmu?? mislim, pri gelih za tuširanje ali...

    glede tega lakca od essence.sem imela namen kupiti tistega od loreala, ker ga vsi hvalijo in tako super zgleda, a ker vidim, da čopič ni super, se bom najbrž odločila za tole ''kopijo''. :D hvala za super blog, mi bo res pomagal pri nakupu.

    xoxo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, tam pri tuš gelih mora bit. Meni je res super, lahko ga tudi kot piling uporabiš :) Boš vidla, navlaži kožo na polno! :D

      Ja, boljši je tale. Še večji je in cenejši :)

      Izbriši
  3. Kje si kupila te lip smacker-je? Cena?
    Kr tako so pakirani skupaj?
    So brezbarvni ali puscajo kak barve?

    Kar nekaj vprasanj :) drugace pa kul pridobitve

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. V dm-ju. Cena pa je 10 eur.

      Pakirani so skupaj, takole kot vidiš na sliki ali pa posamično (2 eur).

      Nekateri puščajo malo barve, predvsem rdeči... Drugače pa večinoma ne :)

      Izbriši
  4. The lip smacker set is so so cute, awesome haul!

    OdgovoriIzbriši
  5. Kremica za obraz je top, jo uporabljam že 2 leti.

    OdgovoriIzbriši
  6. Zadnje čase imam probleme z razpokanimi, suhimi ustnicami pa še pečejo me :/
    Lahko si jih mažem z labelami noč in dan pa ne pomaga ..

    Imaš kaka priporočila kaj storiti? Al pa kateri izdelki so super vlažilni?

    Hvala za odgovor in čas :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Živjo! :)

      Nisem ravno specialistka, ker imam vedno nekaj na ustnicah, vsaj balzam. Ker se ravno tega bojim :(

      Mislim pa, da je mogoče dobro če preveriš kakšno res fajn dobro mazilo/labelo, ki je mehka in ne peče. Mislim, da je lahko tale Cicaplast od La roche posaya rešitev. Ne morem pa zagotovo trditi.

      Pozanimaj se tudi v lekarni :)

      Izbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner