Vow to Fashion

torek, februar 18, 2014

Bottega verde


Bottega verde izhaja iz majhnega Toskanskega mesteca Pienza med Firenzami in Sieno v Italiji znano po svojem naravnem bogastvu, umetnosti in kulturi.
Prvič odpre svoja vrata l. 1972 kot manjša obrt z zelišči, ki se z veliko strastjo preda v proizvodnjo in prodajo naravne kozmetike.
Torej še ena luštna kozmetika naravnega izvora. Ker je nisem poznala, so mi zelo prijazno podarili veliko različnih testerjev ter izdelkov, da se prepričam na lastni koži kako kakovostna je.

Črna vanilija - mleko za telo : Obooožujem ta vonj! Resnično je edinstven! Takoj ko sem sprobala kremo za roke (ki zelo lepo navlaži suhe roke) in mleko za telo, sem se zaljubila v ta vonj. Res edinstven in še ena stvar ki mi je všeč, da koža diha. Tudi po uporabi mleka za telo.

Violica gel za tuširanje : Če imate radi cvetlične vonje, potem je to pravi izdelek za vas. Zelo lepo diši, še vedno ne pretirano, koža pa res božansko diši po kopeli. Mislim, da so za cvetlične vonje specialisti. Cela kopalnica je dišala po vijolicah.

Retilift krema za obraz - Krema ima blag vonj, zelo naraven. Zelo mi je bila všeč, sam je formula kreme res super. Ni preveč mastna, vendar kože ne izsuši. Po uporabi sem imela občutek, da je koža bolj prožna. In po nekaj dneh uporabe je bila resnično bolj napeta.


Mandelj krema za telo - Od nekdaj obožujem vse v zvezi z mandlji. Kremice, losjone, tuš gele. In tale je le še eden izmed odličnih izdelkov za po tuširanju. Losjon božansko diši in kožo lepo navlaži. Meni se zelo dopade. In dokaj hitro se vpija, kar je velik plus.

Kokos in mango tuš in kopel : Meni osebno je vonj malo presladek, zato ga nisem sprobala, verjamem pa da bi imel enak učinek kot ostali tuš geli od njihove firme. Zato ga bom podarila eni izmed vas!

Če bi katera imela tuš gel Kokos in mango, da še sama sproba tole kozmetiko, naj napiše mail in bom izbrala srečnico.
Edini pogoj pa je da klikne "like" tukaj.

Ste že kaj sprobale od Bottege Verde? :)


5 komentarjev:

  1. I have products Bottega Verde, they are amazing! I love it;D

    OdgovoriIzbriši
  2. Res se slisi super pa disece vse skupaj, lajk sem pa tudi dala :)

    mayas.jerman@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Pozdrawiam :)

    http://lamodalena.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Sama obožujem naravno kozmetiko in bi z veseljem sprobala tuš in kopel gel.
    Lajk sem pa tudi dala :)

    Mail: mayas.jerman@gmail.com

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner