Vow to Fashion

petek, februar 07, 2014

3 favourites of the month


1. Balea peeling : Ker se nisem mogla upreti vonju, sem ga vzela za sprobati. Čeprav mi trenutno Suki peeling zelo odgovarja in je tudi bistveno bolj kvaliteten, sem se odločila da dam Balei še eno priložnost. In spet se je izkazalo, da je lahko nizkocenovni piling popolnoma super! Zelo diši, uporabljam ga zvečer - kožo res nežno očisti (nima veliko zrnc) in po uporabi je koža sveža in čista. 

2. Planters oves - O Plantersu sem že pisala tukaj in še enkrat moram pohvaliti tale tuš gel, res je da je cena malce višja (7 eur) vendar je najbol naraven in osvežujoč tuš gel kar sem jih sprobala. Vonj je res tako naraven, nič "umetno sladek" tako da je res moja prva izbira. Trenutno.

3. Effaclar duo - Nekaj tednov nazaj sem dobila za preizkusiti dva La roche posay izdelka. Tega in še cicaplast za ustnice. Tokrat bom pisala o Effaclar duo. Stane okoli 14 eur in res me je zanimalo kaj bo spremenil na moji koži. Imam zelo neproblematično kožo, zato sem ga uporabljala vsak dan zvečer in nanašala le na brado in nos. Res je zgladil pore, nič se jih ne vidi. Sicer pa sem imela najprej občutek da je slabo vplival na mojo kožo, zdaj pa vidim da jo je le lepo očistil. Velik plus, pozna se razlika in bo postal moja "must have" kremica.

Uživajte v vikendu! In pozabite spremljati Olimpijskih iger v Sočiju!

Katja 


3 komentarji:

  1. Balea ma super in zelo dišeče stvari, pogosto pozabim tud na to znamko :)
    Drugač pa morem sprobat kmalu Effaclar DUO in upam, da mi kaj pomaga :P

    OdgovoriIzbriši
  2. Balea proizvodi imaju bas fin miris! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Že spremljam igre hihi. :D

    Drugače pa dober blogec. Imam tale piling od Balea in res božansko diši. Jaz ga uporabljam za telo in za obraz, pri obojem je super.

    xoxo

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner