Vow to Fashion

sreda, januar 15, 2014

Yves rocher






Skrajni čas je da vam predstavim, naravno rastlinsko kozmetiko Yves Rocher. Kozmetika ima dolgo zgodovino, sega kar 50 let nazaj. Ideja Yves Rochera je bila, da bi rastlinsko lepoto naredil dostopno vsaki ženski. In to mu je uspelo.

Kaj je njihova prednost?

- 100% aktivnih sestavin je pridobljenih iz rastlin
- Prednost dajejo ekološki pridelavi
- Ne uporabljajo surovin, ki so nevarne za okolje

Kaj vse nam Yves Rocher nudi?

Nudi nam izdelke za nego kože, ličila, dišave in darila ob nakupu!

Moja ocena izdelkov Yves Rocher?

Najprej moram pohvaliti njihov odnos do bloggerjev, res velika pohvala! Zdaj pa k izdelkom...

Yves Rocher Cacao tuš gel : Ah, vonj je božanski! Res je močan, kar mi odgovarja. Čokolada in malina mi delujeta skupaj popolno. Tuš gel uporabljam že 2 tedna in še vedno se ne morem naveličati vonja. Zelo lepo se peni in je zelo lahek. Koža pa po tuširanju res booožansko diši. 

Yves Rocher body lotion - Vonj je popolnoma enak kot pri tuš gelu in oboje skupaj je res odlična kombinacija. Losjon je zelo lahek, pusti kožo dihati, se hitro vpija in kožo lepo navlaži, res mi je všeč tudi ta :D

Yves Rocher šminka - Ker eno njihovo šminko že uporabljam, sem to podarila mami. Sama je navdušena nad vonjem šminke, tudi jaz sem bila. Šminka je zelo vlažilna in ne pusti "suhega" občutka na ustnicah. Barve imajo res lepe, ne pretirane. Je za pogledat in probat. Meni zdrži šminka brez popravljanja tudi 4-5 ur.

Yves Rocher senčilo - Ah... Najverjetneje moje najljubše senčilo v zadnjem mesecu. Z drobnimi bleščicami, ki se ravno prav svetijo, tako lepo popestri makeup. In je res kvalietno, obstojno in pigmentirano. Me je zelo prepričalo, najprej sem se bala da bojo bleščice le po vrhu, ko pa sem bom namazala, jih ne bo. Vendar so :D 

Z izdelki sem zadovoljna in včeraj sem spet zavila v njihovo trgovino v btc Kristalni palači.

Splača se iti pogledat, zdaj ko so znižanja. Pa tudi tako, so cene zmerne, priporočam! :)

Katja



8 komentarjev:

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner