Vow to Fashion

četrtek, december 12, 2013

Planters - cosmetica naturale







Z velikim veseljem vam predstavljam novo objavo, o novi kozmetiki na slovenskem tržišču - Planters. 

V njihovi trgovini so me zelo toplo sprejeli in mi razložili vse o njihovih izdelih, na koncu pa so mi podarili kar nekaj testerjev katere sem testirala približno en mesec.

Planters je italjansko podjetje, z naravno kozmetiko. Njihovi izdelki so res visoko kvalitetni (kar sem tudi sama izkusila) in so pripravljeni iz naravnih sestavin. Kar je tudi pomembno - niso testirani na živalih. 

Imajo več različnih linij, z mandljem (meni najljubša!), aloe vero, hialuronsko kislino in še izdelke za nego las do label.

Meni osebno je najbolj všeč tuš gel - z vonjem ovsa, ki ga prej nisem tako dobro poznala vendar je tako zelo naraven vonj, da si ga bom verjetno zopet kupila. Všeč mi je tudi BIO krema za obraz in šamponi za lase. Šamponi so moje lase res naredili tako lahke in svetleče, da sem bila prav prijetno presenečena, glede na to da sem bila popolnoma brez pričakovanj. Pohvala tudi vonju vseh krem - božansko! Trgovinico imajo blizu mojega faksa - na Poljanskem nasipu, tako da mi je sploh na roko.

Tukaj je še PLANTERS FACEBOOK kjer jih lahko vprašate kar vas še zanima o izdelkih, lahko pa tudi mene spodaj v komentarjih.

Hvala še enkrat za vso prijaznost prodajalkam :)

1 komentar:

  1. I love natural products. They tend to leave less damage. Great post.

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner