Vow to Fashion

sreda, april 10, 2013

New in. Shade of lace and tiger.



Last day 19. 
Tole sta moji novi pridobitvi, ki ju naravnost obožujem! Lahka oversize majica z vzorcem čipke, primerna za pomlad in poletje. Ter "kenzo style" pulover, super lepe barve ki sem ga danes že nosila. Kmalu fotke tudi na blogu! :)

<3

Jutri bom dopolnila 20 let. Kako leta hitro bežijo, nekateri pravijo da se sedaj življenje šele začenja... Čeprav se določeno obdobje zame končuje. Zame pa... Vse leti prehitro,dnevi so prekratki - ker imam preveč idej in želja ki jih želim uresničiti.

Se slišimo, lep večer - jaz pa na Zumbo! :)

Katja

4 komentarji:

  1. tale prva črno bela majčka je čudovita.- :D takšne stvari so mi vedno bol všeč

    xoxo, Nina

    OdgovoriIzbriši
  2. Najprej en iz srca - VSE NAJBOLJŠE TI ŽELIM. (20 let !!uh, mladina, kje je že vse to...Toliko bo čez en mesec star moj tretji otrok - od petih).
    Puloverja sta pa krasna. Eno neumno vprašanje - A si jih sama pobarvala? Če si jih - fantazija. Lepo praznuj, če ti bo pa dolgčas, lahko pa na moj blog pogledaš, da boš videla kaj ustvarja "stara" mlada frklja. Čao

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ! :))

      Haha, no si me malo potolažila :D

      Bom pogledala, z veseljem.

      Izbriši
  3. vse naj naj naj.....boljše in naj se ti uresniči čimveč idej, ki ti rojijo po mladi glavici.UŽIVAJ ,ZUMBAJ, PLEŠI IN LJUBI VSE TO PA ZAČINI S KANČKOM HVALEŽNOSTI.Lepo praznuj!

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner