Vow to Fashion

sreda, marec 08, 2017

V pomlad z izdelki CD



V drogerijah ste lahko zasledile tudi izdelke CD, čeprav se o njih ni veliko pisalo, po mojem mnenju mogoče malo premalo ...

Sem se odločila, da vam jih tokrat predstavim kot nego za začetek pomladi in nekaj posebnosti glede te kozmetike. (najdete jo lahko v DM-ju in tudi Mullerju!)


»Na svojo kožo pustim samo vodo in CD« je ključno vodilo nemškega proizvajalca izdelkov za nego kože CD, ki s svojo mednarodno prepoznavnostjo in tradicijo sega v leto 1961. S filozofijo zagotavljanja nežne nege, ki temelji na uporabi skrbno izbranih izvlečkov rastlin in neoporečnih sestavin, je v letih, ki so sledila, zrastla celotna linija izdelkov za nego kože, med njimi geli za tuširanje in dezodoranti. Ti so voljo tudi v Sloveniji.

Danes, ko so želje po uporabi neoporečnih izdelkov večje kot kdajkoli prej, CD več kot le sledi trendom trajnostnega razvoja in naravi prijazne kozmetike. Celoten razvoj in prihodnost blagovne znamke temelji na t. i. zavezi čistosti (v izvirniku CD Reinheitsgebot®). 

Gre za garancijo kakovosti, neoporečnosti in svež, sonaraven, v prihodnost usmerjen pogled na izdelke za nego kože.

Geli za tuširanje in dezodoranti blagovne znamke CD tako ne vsebujejo mineralnih olj, silikonov, parabenov, barvil in sestavin živalskega izvora. Prav tako se blagovna znamka zavezuje k alternativnim metodam testiranja, ki izključujejo testiranja na živalih. Poslanstvo razvojne ekipe blagovne znamke CD namreč nikoli ni bilo brezglavo uporabljanje najnovejših, ampak odgovorna in skrbna izbira uveljavljenih ter koži prijaznih sestavin. Zato ne preseneča, da na izdelke CD prisegajo tudi številni uporabniki z zelo občutljivo kožo.

Blagovna znamka vse več pozornosti posveča lokalnim trgom, prepoznava želje potrošnikov in s ponudbo naravi prijazne kozmetike uresničuje njihova pričakovanja. Tudi v Sloveniji je blagovna znamka prisotna s prenovljeno ponudbo, sedaj v celoti prevedeno embalažo. Obenem podjetje napoveduje novosti in zanimive vsebine, s katerimi bodo osveščali slovenske potrošnike o pomenu uporabe neoporečnih izdelkov za ohranjanje zdrave kože in narave.

To o znamki pravijo pri CD, kaj pa pravim jaz?


Moje mnenje

Kljub temu, da sem imela z znamko najprej neprijetne izkušnje, ker me je koža po uporabi njihovega deota pekla, sem ji dala še eno priložnost.

Njihovi geli za tuširanje so mi blazno všeč, super je to - ker imajo res naravne vonjave, vidiš da ne vsebujejo dodatnih barvil, ker so čisto prozorni.

Všeč mi je, ker so vonji res sveži, ampak vsekakor ne presladki. Za veliko pene se porabi res zelo malo samega produkta, lahko bi rekla, da so nekako "varčni" geli za tuširanje, hehe.

Vsekakor je moj favorit lokvanj, spominja me na tipične gele za tuširanje, ki smo jih imeli ko sem bila majhna. 

Deodoranti, z tistimi v stiku sem imela neprijetno izkušnjo, ampak s temi je drugače. Po uporabi me koža ne peče, mogoče ker na samo kožo pride manj produkta, ali je sestava enaka nisem preverila, priznam.

Vsekakor se počaaaasi porabljajo in 1 deodorant imaš lahko po več meseceh, količinsko ga res ne moreš hitro porabiti.

Vonji se skladajo z geli za tuširanje.

Vsekakor bo limona počakala na bolj poletne dni, ker diši po sveže iztisnjeni limonadi in jo bom potrebovala za osvežitev malo kasneje... ko bo vroče!

Pa ve, poznate znamko? Kateri je vaš najljubši vonj? :)

Lep dan,

Katja


Ni komentarjev:

Objavite komentar

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner