Vow to Fashion

četrtek, september 29, 2016

Herbio kozmetika ocena #3


O Herbio kozmetiki sem že pisala. In še kar ne mislim nehati, ker je trenutno ena izmed 4 firm, s katerimi negujem svojo kožo in katere naravnost obožujem in so ene izmed tistih firm za katere dam "roko v ogenj", da so super.



Zakaj izbrati Herbio?

Izdelke lahko kupite preko spletne strani klik. Sicer sem tip človeka, ki še vedno rajši zavije v trgovino, preizkusi kremo vsaj na roki, da vidim teksturo... ampak lahko zagotovim, da pri Herbiu nimate kaj zgrešiti.

Vse izdelke sem naročila po pošti in vse mi je bilo všeč (razen vonj medene maske, ki pač ni bil po medu, ampak učinek je bil fenomenalen).

So slovensko podjetje.

Kreme stremijo k temu, da so naravne. Mogoče ne 100%, ampak definitivno so sestavinsko super.

Mandljeva kopel

Včasih sem se čudila blogerkam, ki so uspele napisati celoten sestavek o navadnemu gelu za tuširanje, ampak pri Herbiu je to tako lahko! Čeprav sama uporabljam kopeli kot gele za tuširanje, ker nimam vedno časa za kopel. 

Kopel nima vonja po mandljih ampak po indijski trgovinici. Prav identično diši, ko v kakšnem Sariku (haha, super primerjava) po palčkah, ki odišavljajo prostor.

Tako mi je všeč! <3

Vonj je močan, specifičen ampak vrhunski.

Tekstura

Najprej je gel zelo voden, prozoren in mislila sem, da bo kožo izsušil. V stiku s kožo se spremeni v kremni gel, ki kožo lepo nahrani in odišavi.

Res zanimiv produkt, vreden testiranja. Če ne drugega, zaradi vonja.

Ocena : 10/10


Krema Pupa

Čez mojo kremo Kalei je pač ni. Krema pupa je veliko bolj hranilna kremica, primerna za zimo, vonj je zelo nežen... ampak preprosto na moji kožo ne fukcionira tako dobro kot krema Kalei, ki je prav tako od Herbia.

Ta kremica je primerna za starejšo kožo 30 + in za kožo, ki je bolj suha.

Tudi moja je suha (vsaj po licih) in mi je krema Kalei res vrhunska, lepo nahrani kožo, se hitro vpije in po njej čudežno ne potrebujem olja.

Ocena : 8/10, krema Kalei je pač moja ljubezen.


Tukaj lahko vidite vse moje Herbio kremice. 

Najljubša med njimi je KALEI, o kateri sem že pisala in je res fantastična. Porabila sem jo tako hitro, kot še nobene kreme do sedaj, nisem mogla dneva brez nje! 


Kaj je vredno preizkusiti?

- Gele za tuširanje

Ker imajo naravne vonje, so super za občutljivo kožo, defitivno ne bo nobene srbečice in še zanimivih tekstur so.

- Kremo Kalei

Ker je fantastična. Tekstura, vonj, učinek. Top kremica, lahko je dnevna, nočna - definitivno ena izmed mojih top 3 krem, kar sem jih kadarkoli preizkusila, pa sem jih testirala že več kot 100.

- Karitejevo maslo

Ker je mehko, ne trdo kot ponavadi, se hitro razmaže in ga potrebuje vsaka ženska, ker je primeren za tisoč in eno stvar.

- Šampon za volumen las

Ker lase naredi mehke, sijoče in čisto zares doda super volumen.

Ste še preizkusile kaj od Herbia? Jaz sem navdušena. Me čudi, da se o tej znamki ne govori več, ker so slovenski, naravni, sestavinsko super in izdelki so fenomenalni.

Res toplo priporočam,

Katja

2 komentarja:

  1. Jaa, obožujem izdelke Herbio <3 Vse kar sem do sedaj preizkusila mi je bilo všeč. Čudovite fotografije xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. <3


      Ja, meni res top.

      Ful sem navdušena, takšne res posebne teksture in edinstveni vonji :)

      Izbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner