Vow to Fashion

ponedeljek, maj 09, 2016

What to wear on a date - part 1



Sem se kar ustrašila svojih mišic na tej sliki, pa vendarle me je dragi pomiril, da v vsakem primeru veste da sem športnica in to se mora nekje tudi poznati, hehe. Pri Zumbi uporabljamo uteži in to se kar močno pozna!

Zumba toning is showing here, haha! 


Eno izmed mojih najljubših opravil je "priprava na zmenek". Obožujem večere, ko se s fantom odpraviva v kino, na večerjo, na filmsko premiero ali pa preprosto kakšen zanimiv dogodek, za katerega lahko ustvarim poseben makeup in outfit. 

Ker čez teden hitim in sem večinoma v casual in športnih oblačilih so zame te dogodki prava paša za mojo dušo, kjer si lahko dam duška z ustvarjanjem. 

Imate tudi ve celoten obred, ko se kam odpravljate?

Če imam le čas, si vedno pripravim dolgo kopel in si zavrtim kakšno arabsko glasbo in potem začnem z makeupom, frizuro in na koncu izberem outfit. 

Velikokrat celotno proceduro spremlja kakšen dober kozarec vina, da se večer začne kot je treba. 

Tokrat sem ustvarila look, ki sem ga nosila kar velikokrat lansko poletje, pa je bilo to vedno zvečer, tako da ga nisem nikoli poslikala. 

Še lepše vse skupaj pride na spete lase, pa vseeno sem si tukaj privoščila kodre in preprosto frizuro. 

Definitivno mislim, da je zelo pomembno kaj imamo oblečeno na kakšnih posebnih dogodkih in ob posebnih priložnostih. Od tega je odvisna naša samozavest in počutje. In pri meni se pozna ali se na hitro uredim ali pa si vzamem čas za lepotičenje in zraven ob vsemu procesu tudi uživam. 

Hvala fantu, ki me včasih 30 min pred dogodkom kam povabi in prenaša mojo tečnobo, da nisem imela časa zase, kot ga imam rada hehe. 

One of my favourite things to do is definitely "getting ready for a date". I love the process of creating outfits and makeup. 

Normally if I have time, I always take a good long bath and put some arabic music on and then start with makeup, hair and at least... outfits! 

I really like to take it slow, to have time for myself and to prepare myself for a dinner, late date or movie premiere. I adore those evenings, because normally during the week all I wear are casual, sporty clothes and I really miss my heels and fancy clothes!

So, my advice for a "good mood" before going out is : take time. Slow down. Put on some music that you like and drink a glass of a good wine. You will see that it will show in your confidence. 

And thanks to my man, I also know how to get ready in 30 minutes from oily hair to perfect curls and look. Even if I hate to rush, haha! 


Pa vaše "priprave" na zmenek? :)

How do you spend last hours before date? Same as me? Hahah! :)

9 komentarjev:

  1. In love with the look, great pictures btw <3
    Visit me back :)
    mandyshareslife.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Bjutifuuul <3.

    BTW, za perfect zmenek rabiš samo visoke pete, dva kozarca in šampanjc. Pa dragega :P. :D :D :D :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti <3

      Hahaha, petke obvezno ja :)

      Tako je, midva sva imela v tem primeru vino <3

      Izbriši
  3. Kakšna lepotička! :)
    Tudi jaz mam ful rada priprave na zmenek oziroma pamering na splošno :) glede mišic pa ne skrbi - bodi ponosna, da delaš na svoji postavi in da je 1A :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti <3

      Hahah, ja tudi jaz nasplošno!

      Hahah, malo so me šokirale haha, se nikoli ne vidim iz tega kota haha!

      Izbriši
  4. Čudovita, kar blestiš! :) Drugače pa ah kje pa zmenki, manjka moški faktor :D

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner