Vow to Fashion

torek, maj 03, 2016

Decleor Aroma cleanse review & Aromessence svelt review


Decleor je francosko podjetje, o katerem še nisem pisala. Vem, da je znano po svojih aroma terapijah in omamnih vonjavah izdelkov, pa vendarle se še nikoli nisem srečala z njimi. 

To, da so me popolnoma očarali in zakaj, se boste lahko prebrale v današnji objavi! <3

Today I am presenting you two wonderful products from Decleor (French!). I totally fell in love with them. 


Decleor aroma cleanse (čistilni mousse za obraz)

To, da je zelo pomembno s kakšnim gelom/moussom si odstranjujemo ličila, sebum in ostale nečistoče, ki se čez dan naberejo na obrazu - ne bom ponavljala. Moja koža je veliko lepša, odkar bolj pazim da si kožo čistim z bolj kakovostnimi izdelki. 

Decleorjev gel je zelo gost, lepo diši in se po obrazu razmaže kot nekakšna res hranljiva kremica. Gel me je v celoti očaral, na "pumpico" (kar imam najrajši), dobiš ga veliko, porabiš ga zelo malo na dnevni ravni in kože ne izsuši, pač jo res res res odlično očisti. Včasih imam občutek, da geli oz. kremni geli (ta je res kompakten) kože ne očistijo dovolj, ampak po tem... je koža res osvežena, zadiha in popolnoma čista. 

Cena : okoli 35 eur (se mi zdi vreden svojega denarja). 

Trajanje : sigurno okoli 4 mesece, vsakodnevne uporabe. 

"This smooth and melting cream, enriched with essential oil of Neroli, papaya extract and hyaluronic acid, transforms into a cleansing foam on contact with water. Skin is cleansed: it has the radiant glow of moisturised skin. Paraben free. Free from mineral oils. Free from artificial colourings."

I really love this clenser. It makes my skin so soft and it does not dry it at all. I use is everyday and my skin is truly grateful. <3


Decleor aromessence svelt

Oljni serum deluje proti celulitu, izboljša tonus kože in diši OMAMNO! <3

Do izdelkov "ki se bojujejo proti celulitu in ostalih tegobam" imam vedno predsodke,imam načrt napisati daljšo objavo o tem kaj deluje in kaj ne in kako lahko tudi zastonj izboljšamo videz kože.

Pa vseeno... Izdelek me je očaral. Je izjemno praktičen (pumpica z razpršilom) in se res lepo vpije v kožo. Je čisto oljnat - sestavljen iz več olj in diši čisto po citrusih, kdorkoli mi je takrat blizu, bo najverjetneje mislil - da sem se okopala v parfumu pomarančevcev in limon. Vonj je res močen in edinstven.

Sem opazila razliko v tonusu kože?

Definitivno se pozna ali je koža nahranjena in negovana, tudi na telesu, ne samo na obrazu. In je, razlika je - če zraven telo še masiraš, piješ veliko vode in telovadiš. Nič ne pride samo od sebe. Vsekakor je pa serum pusti res čudovito kožo tudi ure in ure po uporabi, ravno zato se mi zdi tako čudovit. Koža je res prav svetleča in nahranjena, tudi naslednji dan. 

Cena : okoli 70 eur (ni poceni, vendar je čudovit produkt)

Trajal mi je približno 2 meseca, ko sem ga uporabljala vsak dan. 

Decleor is really famous for his aroma therapy thing, all the product are smelling lovely. I was lucky enough to test two of them!

And this oil serum for firming is really amazing. Of couse you must drink a lot of water and workout if you want that it works against cellulite, but it really works if you do it all at once. (also massage would not hurt!). 

My skin is looking so fresh and firmed after using it and I smell so lovely for hours after using it...

I really liked the product, it is not cheep (around 70 euros) but I liked it really much. It lasted for about 2 months of everyday use. 

Pa ve? Ste že kaj preizkusite od Decleorja? :)

And your experience with Decleor products? 

5 komentarjev:

  1. Ta znamka mi že nekaj časa deluje zanimivo, ampak zaradi cene si zaenkrat še nisem nič privoščila. :) Se pa ta čistilni mousse bere super. :D Še bolj pa bi rada probala tisti tvoj Shieseido Ibuki nežni čistilec. :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, prej je res nisem poznala - delovala pa mi je kvalitetno, že zaradi cen in embalaž haha.

      Je pa čistilni gel dokaj podoben Ibukiju, vonj je malo drugačen ampak tekstura in delovanje sta podobna, cena je podobna... tako da ja, definitivno sta oba favorita :)

      Izbriši
  2. O.o. olje proti celulitu je 70€? Uff sedaj me je pa vrglo na rit. :D Kakšno leto nazaj sem imela neko njihovo olje isto proti celulitu pa mislim, da je bil okoli 40€ pa nisem bila nič kaj preveč zadovoljna z njim. Spomnim se, da je rabil zelo dolgo da se je vpil, kljub masiranju. Tudi na piđami je puščal sledi. Pri meni proti celulitu ne pomaga nič dokler ne spremenim prehrane. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, cena je kar visoka - tu nimam pripomb.

      Res?! Ok, to je pa zanimivo. Če gre za isti produkt in 30 eur razlike...

      Ja, prehrana, voda, gibanje so itak glavni... to je samo še pika na i - vedno poudarim, da kreme in olja čudežev ne delajo, če niso druge stvari OK :)

      Izbriši
    2. Ne mislim, da ni bil isti produkt..kar tako sem omenila še mojo izkušnjo. :)
      Jaz imam te kremice in olja proti celulitu bolj za motivacijo in razvajanje. :P

      Izbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner