Vow to Fashion

sobota, februar 27, 2016

Bourjois city radiance & radiance reveal review


Bourjois pudri so znani kot eni izmed najboljših. Sama sem že imela enega izmed njihovih pudrov (1,2,3 perfect) in res mi je naredil popolno kožo. Same pohvale. Kar se tiče ostalih, jih še nisem preizkusila, concealerjev pa prav tako še ne. 

I've been reading only good reviews about Bourjois foundations and concealers. I had Bourjois 1,2,3 Perfect foundation before and I loved it. I had a little bit more oily skin back then and it was perfect for me.

I never tried their concealers,... Just jet!


Bourjois radiance reveal concealer

O concealerju sem že pisala. (če kdo še ni prebral, naj klikne!) Moram priznati, da mi je bil všeč. Je lahkoten, srednje prekriven, kar se tiče barve mi zelo odgovarja (imam najsvetlejši odtenek) in se mi zdi super, ker se prav čuti da je tudi vlažilen - kar je za mojo suho kožo okoli oči - the best!

Definitivno super concealer, resnično si zasluži vse pohvale in tudi cena okoli 8 eur je zelo spodobna in nikakor predraga.

Tudi vonj je zanimiv, svež in cvetličen.

I wrote about concealer before. I must admit I really liked this product. It is really hydrating and that is perfect for my dry skin under my eyes. The coverage is medium, but for me that is enough. I loved that the shade is really bright and not yellow-toned. Also, the price is quite nice around 8 euros. I think sometimes the prices are overrated when it comes to concealers. 

I also liked the smell - like flowers!


Bourjois foundation City Radiance

Kot sem že napisala, z Bourjojevimi pudri imam le malo izkušenj. Slišim pa same pohvale. Kar se tiče odtenkov je super ker so dovolj svetli, to se mi pri Maxfactorju nažalost, skoraj nikoli ne zgodi. 

Puder je lahke teksture. Lahko bi rekla, da je bolj za poletje ali pa deluje na koži skoraj kot dobro prekrivna BB krema. Ima SPF faktor 30, ker je res ogromno za puder. Ogromen plus - če puder nosimo poleti (sama ga sicer skoraj da nikoli) ampak vseeno, velik plus. 

Prav tako je tudi puder lepega vonja (neverjetno kakšen lep, nežen, cvetličen vonj). Na moji koži se puder dobro obnese, malenkost bolj vlažilen bi lahko bil, ampak glede na to - da je verjetno mišljen bolj za poletne dni (glede na SPF) je ravno dovolj "suh". 

Like I wrote before, I really liked that 1,2,3 Perfect foundation. This one is quite different. It is extremely "light" and it works almost like a good BB cream. I could say that this one works better during summer time, it is light not so much hydrated and it has SPF 30! Quite a lot!

It also smells amazing. Like floral perfume! I really like the smell, can't believe that foundation smells so nice. 


Če bi se morala odločiti za 1 izdelek izmed teh, bi se odločila za concealer. Res mi je všeč, zadnje dni ga uporabljam non stop (glede na mojo izbiro nekaj 10 concealerjev je to res čudež).

If I must choose 1 products from those 2, I would pick concealer! I really loved it and I am using it all the time lately.

Pa ve? Ste že preizkusile te izdelke? Vaše mnenje?

Lep pozdrav, 

Katja

7 komentarjev:

  1. Concealerja še nisem sprobala, ker jih imam trenutno nekaj takega kot ti, ene 10. :D Puder mi je pa zelo všeč, tak dewy finiš naredi, moja koža je pa že tak zmučena od tega zimskega mrazu, da ji prav paše. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahah, enaka težava :)

      Ja, res ni slab - meni je celo malo presuh, ampak concealer pa brez napak! :) <3

      Izbriši
  2. Concealer je debeeeestt..ok, ja vem,tečna sem ko vedno objavim, da mi pač res pokaže vsako gubico ampak njegov bright efekt je meni topppp. In tut jst sam še tega zadnje čase uporabljam, ostalo vse nekam stoji:). Pri pudrčku sem paimela testrček v lončku iz dm-a pa mi je všeč, samo še malo bolj healty mixu bi moral bit podoben po končenm efektu in bi bil prodan:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, v gubice gre pa tako ali tako vsak malo!

      Ja, super je res. <3

      Se strinjam!

      Izbriši
  3. Jaz si oba full želim sprobat,ampak mam občutek da bo barvno problem ;)
    Lepe fotke Katja, kar kličejo po pomladi ;)

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner