Vow to Fashion

četrtek, december 10, 2015

Balea reinigugns mousse review


Dolce Vita (Kristina) sva obsedeni z Shiseido Ibuki čistilno "peno, moussom" za obraz. O njem sem tudi že pisala (in verjetno tudi še bom, bolj podrobno) tukaj (klik do objave).

Pred nekaj tedni je na fb objavila "cenejšo" verzijo od Baleje. Ker me je seveda spet matral firbec kakšen je ta izdelek sem ga kupila. 

Izdelkov za čiščenje obraza ni nikoli dovolj - to so izdelki, katere najhitreje porabim in sem pri njih mogoče tudi najbolj "zbirčna". 

Pa pojdimo naprej k oceni!


Vonj 

Vonj je močnejši kot pri Shiseidu. Vendar me ne moti in mi ni pretirano močan.

Tekstura

To se mi zdi najbolj pomembno. Je manj hranljiva kot pri Shiseidu. Tam mi je všeč to, da deluje kot nekakšna krema, tukaj pa je malo bolj redka struktura - čeprav je še vedno definitivno mousse in ne pena ali gel.

Občutek na koži

Kože ne izsuši, ampak kljub temu ne morem potrpeti niti nekaj minutk z uporabo tonika, kasneje kremice - ker mi obraz malce zateguje. Čeprav je izdelek primeren za suho kožo. Tukaj pa se pozna razlika v kvaliteti z Shiseidom.

Čeprav je razlika v ceni okoli 30 eur, bi se še enkrat rajši odločila za Shiseidovega. Preprosto bolj odgovarja moji suhi koži in mi kože NIČ ne izsuši. 

Je pa izdelek dober, za ceno malo manj kot 3 eur je dober približek. Po teksturi mi je všeč in je dobra zamenjava, sploh za tiste - ki vam je Shiseido predrag. Čeprav sva s Kristino računali, da zdrži velika tubica vsaj za 4 mesece, ker se ga res malo porabi.

Ta izdelek uporabljam kakšen mesec in mislim da mi bo zdržal še za enega - torej se porablja 2x hitreje kot Shiseido, saj ga je potrebno uporabiti več.

Vsekakor pa sem navdušena, ker mi je izdelek res všeč. Ste ga že preizkusile? Balea ima za svoje cene, res super izdelke.

Ste ga že preizkusila?

Katja



5 komentarjev:

  1. Hi dear :D
    Seems to be a fabulous product! amazing review!

    NEW OUTFIT POST | Happy Grey Days
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Tako zdej na dolgi rok ko testiram se strinjam z vsem....Shiseido zmaga, tistim, ki je skoda denarja pa je cisto soliden priblizek. Kristina

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni je bila sestavinsko najbolj všeč verzija za mešano kožo. Ampak še čaka na testiranje. Zdaj jo moram seveda takoj testirati, ker me firbec matra kako se bo obnesla. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Uuu,sliši in bere se zanimivo, bo treba poskusit! :P

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner