Vow to Fashion

nedelja, september 27, 2015

Eurotrip : Frankfurt / what is left from clothes


Amazing Porsche 911 (the oldest version) in the background.  



Čas je za nov potovalni outfit!

Danes bom pisala kar v slovenščini, že dolgo nisem! Tokrat vam predstavljam outfit "kar je še ostalo od oblek", bil je 16. dan potovanja in bila sva v Frankfurtu. 

Frankfurt sem obiskala že 4. in kot sem že večkrat omenila, se v tem mestu počutim že čisto domače. Fantova teta je praznovala rojstni dan, zato se je celotni nemški del družine zbral v Frankfurtu! In bilo je zares zanimivo videti vse na kupu! Skratka - v Frankfurtu sva dneve preživljala z družino in si seveda ukradla nekaj ur zase v centru mesta. 

Tokrat nosim kavbojke Zara, čevlje Deichmann, jakno New Yorker in majico Forever21. Kapo sem "morala" kupiti v Hamburgu zaradi vetra, zato sem zavila v najbližji H&M.

September je super čas za potovanje, ni prevroče - ne rabiš s seboj nositi litre mrzle vode da lahko sploh normalno deluješ (če izvzamem vročo Prago), pa vendarle je vreme tako spremenjljivo - sploh če menjaš lokacije po nekaj dneh in se premikaš gor in dol po Evropi za nekaj 100 km vsake nekaj dni... Zdaj me je izučilo, da sabo potrebujem vzeti praktično vse od poletnih oblek do skoraj da zimske oprave za mrzel in vetroven sever Evrope. 

Prav zato, mi je dokaj kmalu zmanjkalo oblek - vendar je bilo zanimivo delati kombinacije z več ali manj enakimi kosi in seveda sem bila "prisiljena" kupiti tudi nekaj novega, da sem sploh "prišla čez" z oblekami, haha.

Da se vrnem nazaj k mestu Frankfurt, (stara objava iz leta 2013, klikni) - Frankfurt me vedno znova preseneti. Mesto je praktično "popolno" kar se tiče lokacije, letalskih povezav, ima staro mesto jedro, prav tako znani evropski "downtown" z največ nebotičniki, ki dajejo mestu poseben značaj in mesto je samo dvakrat toliko veliko kot naša Ljubljana, tako da nimaš občutka - da je preveliko.

Ste ga že obiskale? :)

P.s. V petek sem preživela res izjemen dan, najlepša hvala Augustu (še stotič), za vsa presenečenja in preprosto "poln" dan kot mi je najbolj všeč :)

Katja,

ležerno nedelja vam želim (moja je delavna, hihi)


13 komentarjev:

  1. You are too cute - I love your hair!

    OdgovoriIzbriši
  2. V Frankfurtu še nisem bila, ti pa verjamem da je res super mesto :)
    Tvoj outfit pa je spet on point, kot vedno :)

    x, Katja
    http://stylish-flower.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. Thank you for your comment! I would love to follow for follow! :) Do you have bloglovin or google+?

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi jaz še nisem bila, pa najbrž enkrat bom :D Res bi bilo fajn videt vse outfite iz potovanja, da vidimo, kako si vse skupaj kombinirala? Bi bilo to možno? Si se sploh slikala čisto vsak dan?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Seveda, ti imaš (vsaj mislim) da ful poceni polete do tja hihi :)

      Ja bom objavila nekakšen kolaž z vsemi outfiti, sem tudi jaz že prišla na to idejo, hvala! :)

      Skoraj ja, dva dni ne - ker sta bila čisto cel dan potovalna in deževna :D

      Izbriši
  5. You look super cool especially I loved the jacket. Btw I'm following you via Gfc now, kindly follow me back as you suggested. Thanks:)

    Chaste & Beautiful

    OdgovoriIzbriši
  6. Nice! Very cool!
    www.fashionandfoodandotherstuff.com

    OdgovoriIzbriši
  7. Se pridružujem ... Tudi jaz še nisem bila tam, je pa moja želja, nekega dne seveda :) Outift mi je pa všeč, ker je tak bolj preprost, js nisem za tiste fancy zadeve :P

    OdgovoriIzbriši
  8. Obozavam jakne sa resama, super ti stoji! Odlicna kombinacija

    http://www.adelaacanski.com/

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner