Vow to Fashion

nedelja, april 19, 2015

Favourites / high pricesOdločila sem se, da vam predstavim nekaj mojih "favourite" izdelkov - višjega cenovnega razreda.

Če lahko po domače povedano "prišparam" kakšen eur in za nižjo ceno dobim dobro kvaliteto - definitivno ne bom zapravljala prigaranega denarja in časa za "firmice". 

Vendar, kar se parfumov tiče - so mi vedno všeč dražji. Za parfume mi nekako ni škoda dati denarja (čeprav teh na slikah nisem kupila sama, so bili darilo od fanta) - ker dolgo zdržijo, čeprav gre kar nekaj dnevov dela za njih.

Na žalost so časi, ko moramo ljudje gledati na vsak $ (ali euro), zato bi rada opomnila - da do te kolekcije nisem prišla čez noč, da ne bo nekdo narobe razumel. 

Roberto Cavalli NERO absoluto - vanj sem se zaljubila pred 2 leti, ko mi je fant prinesel testerček iz Mullerja, popolnoma po nesreči. Ali pa sreči, da sem odkrila ta božanski vonj! Dobila sem ga letos za božič, še enkrat HVALA.

D & G - the one Moj najbolj značilen vonj. To je že moj 3 parfum zaporedoma,  prvega sem dobila pred leti, takoj ko je parfum "prišel na tržišče" in ga ne zamenjam! Gre za moj vonj, ki mi je najbolj domač in se mu preprosto ne morem odreči. 

Chanel lipstick 17 - Moja prva "chanelka". Imam jo že dolgo, prav spomnim se - da sem se cel mesec "držala nazaj" z shoppingom da sem si potem kupila šminko za 30 eur. Danes imam 2 chanelki & moram priznati, da so ene izmed mojih najljubših šmink. Všeč mi je vonj, tekstura... Pa tudi odtenke imajo noro lepe!

Dior lipstick - Prav tako darilo od fanta. Oh, ta objava je polna daril. Šminka je noro pigmentirana, najbolj nora rdeča kar jih imam! Vendar pa je malo bolj vodena kot pa "chanelka" in manj obstojna. Vendar vseeno se dobro razumem z njo! :D

Yves Saint Lauent - "Katera firma ti še manjka"? Me je lani vprašal fant. YSL! Točno, tega še nimam! Seveda sem jo kmalu dobila haha, spet eno od presenečenj mojega dragega. Spet je izbral rdeč odtenek, vendar pa je tekstura zanimiva. Je zelo vodena, lahka, diši po ribezu (vsaj meni) in je popolnoma posebna šminka. Ste jo preizkusile?

Če bi se morala odločiti za 2 izdelka (za enega se preprosto ne morem, ne gre!) bi izbrala Chanel šminko in Dolce & Gabbana parfum. Sta moja najbolj značilna zaščitna znaka že nekaj let in ju ne dam! <3

Pa ve? Kaj od dražjih firm se splača sprobati?

Katja

Lenobno nedeljo vam želim, jaz sem ravno iz službe!12 komentarjev:

 1. beautiful cosmetics! :)

  http://lamodalena.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 2. wow. the dior color looks incredibly beautiful. perfect for spring

  www.thefashionfraction.com

  OdgovoriIzbriši
 3. I really like the lipstick colors, they look beautiful and are perfect for spring and summer.

  Greetings from Austria,
  Tamara
  http://tamaraami.blogspot.co.at

  OdgovoriIzbriši
 4. awesome ;-)


  new post

  www.live-style20.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 5. Cool favourites:) kiss

  http://denimakeup95.blogspot.it/

  OdgovoriIzbriši
 6. Katera firma ti še manjka - carsko vprašanje haha :D Od tega imam samo Chanel šminko in je res fajn pa njihov vonj mi je prav tak classy <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja haha :D

   Jaaaa, ful mi je všeč vonj najboljši od vseh šmink!

   Izbriši
 7. Great picks! The colors are so pretty!
  xx
  www.theblackblush.blogspot.pt

  OdgovoriIzbriši
 8. Roberto Cavalli NERO absoluto ima prijateljica in je res top <.3

  OdgovoriIzbriši
 9. Chanelova šminka je na moji wish listi :) hvala bogu, da se rojstni dan hitro bliža :D
  Me pa nekaj zanima. Je dovolj obstojna, da ne pušča npr. sledi na kozarcu? :) ker tega ne maram :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ni matte, ampak ne pušča veliko sledi. Meni je res všeč & je obstojna!

   Izbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner