Vow to Fashion

nedelja, november 02, 2014

Anti cellulite care - Afrodita



Kreme sem dobila že nakaj tednov nazaj, ampak res ne maram objavljati recenzij, za katere si ne vzamem veliko časa. Hvala bogu mi da Kozmetika Afrodita proste roke glede objavljanja in preizkušanja, tako da si lahko res vzamem čas.

Anti cellulite gel (cecropia)

O anti celulitnih gelih smo že velikokrat pisale in iskreno povedano - nič ne dela boljših čudežev za učvrstitev kože kot pa pitje vode in delanje počepov. Sama to vajo izvajam prav vsak dan in rezultati so očitni, hah.

Ampak! Definitivno ne škodi uporaba kakšnih krem, kožo lahko definitivno zmehčajo in pomagajo pri bitki z celulitom. Sicer sama nimam večjih težav (k sreči) vendar je že preventivno dobro poskrbeti - da koža ostane čvrsta in prožna.

Gel hladi in to začutimo nekaj minut po uporabi. Definitivno je moja koža po uporabi bolj čvrsta, gel se popolnoma vpije v kožo - vendar pa ga je dobro uporabljati med vadbo (pred vadbo se ga namaže na trebuh, zadnjico, stegna...) in gel začne delovati. Za dodaten učinek pa priporočam pajkice, ki imajo tudi svoj vonj in naše telo zelo močno stisnejo in pospešijo porabo maščob. Meni je vse skupaj zelo simpatično, ker imam občutek da mi kožo res dobro zmehča.

Krema (garcinia)
Deluje ravno obratno. Kožo ogreje. In jo priporočam predvsem pozimi. Koža postane rahlo rdeča - vendar ko se krema vpije, rdečica popolnoma izgine (ne se ustrašit!). 

Kremi kožo zmehčata, naredita bolj čvrsto, prožno - to lahko potrdim. Vendar pa brez telovadbne, ustrezne prehrane, pitja vode - ne pričakujte čudežev. Največ se stori s tem, kreme pa so le bonus. 

Katja

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner