Vow to Fashion

nedelja, april 27, 2014

Shea butter and black soap




Tokrat pa malo drugače. Proizvoda, nad katerima sem zadnje dni več kot navdušena! In sta pridelana iz popolnoma naravnih sestavin in na star način.

Trgovinica www.akoma.si mi je poslala dva njihova najbolj prodajana izdelka, da ju preizkusim. Ker res malokrat uporabljam milo (le različne pilinge, tuš gele itd) me je res zanima zakaj je črno afriško milo tako posebno in kaj je tako dobrega na karitejevem maslu.

Črno Afriško milo - Milo je popolnoma naravnega vonja, rjave barve in iz naravnih sestavin, na embalaži je pisalo da se lahko uporablja za najrazličnejše namene : odstanjevanje makeupa, tuširanje, umivanje las itd...

Najprej sem ga sprobala pri odstanjevanju makeupa in me je res presenetilo. Kože ni popolnoma nič razdražilo, maskara in puder pa sta se popolnoma raztopila. Pomagala sem si z vatkami, ampak mislim da lahko tole milo zdrži za kar nekaj mesecev, tako da se definitivno splača. In koža po umivanju je prav sijoča.

Karitejevo maslo - Naj poudarim, da je maslo eno redkih v Sloveniji, ki je prejelo certifikat. Izdelujejo ga v Gani iz oreščkov karitejevega drevesa.

Milo je popolnoma naravno in ekološko - s tem tudi ohranja vitamine A,E in F. 

Najprej me vonj ni prepričal, ker je res popolnoma naraven in ga nisem navajena, vendar ko sem ga sprobala... Nekaj najboljšega! Kožo tako dobro navlaži, uporabljam ga tudi kot "kremo za roke" ker res dolgo dolgo časa ostanejo navlažene in koža je lepo nahranjena. Definitivino eden boljših izdelkov za preprečevanje suhe kože. 

Več o izdelkih pa si preberite še na njihovi spletni in facebooku.

Najlepša hvala akoma.si, res odlični in edinstveni izdelki.

2 komentarja:

  1. Hello from Spain: interesting beauty products. Keep in touch

    OdgovoriIzbriši
  2. love!

    xx

    daniella

    simplybeautifulelegant.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner