Vow to Fashion

ponedeljek, februar 29, 2016

Retro bride makeup - with Bell HypoAllergenic cosmetics


So, this happened! 

Me and other Bell ambassadors are now in the brand new fresh Bride magazine "Da!". 

We had this photoshooting almost 2 months ago and I really enjoyed it. First I was scared, because I am not a model - I'm a blogger. 

But it was interesting to try something new and we really have fun, Tjaša Kokalj is such a funny person, she is so amazing and pretty - thanks to her, I felt comfortable with this makeup and hair!

We used ONLY Bell  HypoAllergenic cosmetics at the shooting. I loved that. I know that some companies are "cheating" and they use all kinds of products, but here it was everything from BELL. From lipstick, to foundations...everything!

Thank you Tjaša & DA magazine for this experience, I had lots of fun!


On the photo : ME, Nataša Mernik (known as Ana Krejevska), Tjaša Kokalj and youtuber Nika Erčulj 

Love you all! We took this after the shooting as you can see!

Have a lovely day everyone I am rushing to my second Zumba today!

Katja

sobota, februar 27, 2016

Bourjois city radiance & radiance reveal review


Bourjois pudri so znani kot eni izmed najboljših. Sama sem že imela enega izmed njihovih pudrov (1,2,3 perfect) in res mi je naredil popolno kožo. Same pohvale. Kar se tiče ostalih, jih še nisem preizkusila, concealerjev pa prav tako še ne. 

I've been reading only good reviews about Bourjois foundations and concealers. I had Bourjois 1,2,3 Perfect foundation before and I loved it. I had a little bit more oily skin back then and it was perfect for me.

I never tried their concealers,... Just jet!


Bourjois radiance reveal concealer

O concealerju sem že pisala. (če kdo še ni prebral, naj klikne!) Moram priznati, da mi je bil všeč. Je lahkoten, srednje prekriven, kar se tiče barve mi zelo odgovarja (imam najsvetlejši odtenek) in se mi zdi super, ker se prav čuti da je tudi vlažilen - kar je za mojo suho kožo okoli oči - the best!

Definitivno super concealer, resnično si zasluži vse pohvale in tudi cena okoli 8 eur je zelo spodobna in nikakor predraga.

Tudi vonj je zanimiv, svež in cvetličen.

I wrote about concealer before. I must admit I really liked this product. It is really hydrating and that is perfect for my dry skin under my eyes. The coverage is medium, but for me that is enough. I loved that the shade is really bright and not yellow-toned. Also, the price is quite nice around 8 euros. I think sometimes the prices are overrated when it comes to concealers. 

I also liked the smell - like flowers!


Bourjois foundation City Radiance

Kot sem že napisala, z Bourjojevimi pudri imam le malo izkušenj. Slišim pa same pohvale. Kar se tiče odtenkov je super ker so dovolj svetli, to se mi pri Maxfactorju nažalost, skoraj nikoli ne zgodi. 

Puder je lahke teksture. Lahko bi rekla, da je bolj za poletje ali pa deluje na koži skoraj kot dobro prekrivna BB krema. Ima SPF faktor 30, ker je res ogromno za puder. Ogromen plus - če puder nosimo poleti (sama ga sicer skoraj da nikoli) ampak vseeno, velik plus. 

Prav tako je tudi puder lepega vonja (neverjetno kakšen lep, nežen, cvetličen vonj). Na moji koži se puder dobro obnese, malenkost bolj vlažilen bi lahko bil, ampak glede na to - da je verjetno mišljen bolj za poletne dni (glede na SPF) je ravno dovolj "suh". 

Like I wrote before, I really liked that 1,2,3 Perfect foundation. This one is quite different. It is extremely "light" and it works almost like a good BB cream. I could say that this one works better during summer time, it is light not so much hydrated and it has SPF 30! Quite a lot!

It also smells amazing. Like floral perfume! I really like the smell, can't believe that foundation smells so nice. 


Če bi se morala odločiti za 1 izdelek izmed teh, bi se odločila za concealer. Res mi je všeč, zadnje dni ga uporabljam non stop (glede na mojo izbiro nekaj 10 concealerjev je to res čudež).

If I must choose 1 products from those 2, I would pick concealer! I really loved it and I am using it all the time lately.

Pa ve? Ste že preizkusile te izdelke? Vaše mnenje?

Lep pozdrav, 

Katja

četrtek, februar 25, 2016

Podaljsevanje trepalnic v Renaissance lepotnem salonu


Današnja objava je zares nekaj posebnega. Prvo kot prvo, vas pozivam, da lahko všečkate Renaissance lepotni salon na facebooku tukaj (klik!) in spremljate njihovo ponudbo, popuste in ... nagradne igre! Se splača!

Kot veste so trepalnice moj adut. Imam naravno zelo lepo dolge in ukrivljene, kar ste lahko videte v mojih preteklih objavah. 

Nikoli nisem marala podaljševanja trepalnic, vsaj v mojem primeru se mi je zdelo to nesmiselno, ker imam trepalnice (seveda, ko so namazane z maskaro) zelo dolge in lepe. Zdelo se mi je brezveze, da zapravljam denar za takšne zadeve, če imam super trepalnice. 

Potem pa... 

So me prijazne punce iz salona povabile, da preizkusim njihovo tehniko podaljševanja trepalnic. Moje prvo vprašanje je bilo "Kako to vpliva na moje naravne trepalnice?". Punce uporabljajo le najbolj kakovostne materiale in tak "poseg" NE poškoduje vaših trepalnic. Punce, ki že več let hodijo na podaljševanje imajo svoje trepalnice še vedno v najlepšem redu. Ok, stereotip razbit. 

Kot lepotna blogerka, čutim dolžnost - da preizkušam različne trende in kozmetične storitve, da lahko o njih poročam mojim bralkam, jih "obranim" brezveznega trošenja denarja ali pa svetujem za dobro vložen denar.

Iz babjega firbca sem se odločila, da preizkusim to čudo.


Ne spada vse v isti koš

Dandanes je konkurenca kar se tiče podaljševanja trepalnic/nohtov ogromna. Vendar pa, ni vse "top kvaliteta".

V salonu Renaissance, imajo punce vrstlo let izkušenj za seboj in delajo samo z najbolj kvalitetnimi znamkami. Zato mi res ni bil problem zaupati njihovim rokam, ker sem se tudi prej pozanimala na njihovem facebooku kakšni so rezultati.

Nekatere imajo nižje cene, uporabljajo bolj "poceni" material in potem lahko pride do poškodovanih trepalnic. Pri njihovi tehniki ni tako.


Kako vse skupaj poteka?

Zelo preprosto. Prilagam nekaj slik, da si boste lažje predstavljale. Stranka se uleže (fino je da pridete brez očesnega makeupa) in kozmetičarka vam trepalnice razmasti, očisti in prične z lepljenjem umetnik trepalnic. Na "oko" prilepi okoli 80-100 šopkov, odvisno od gostote.

Sama sem se odločila za "volumen" tehniko in malo več "mačjega videza".

Je neboleče, stranka samo leži pri miru okoli 1,5-2 uri in kozmetičarka naredi svoje.

So trepalnice težke?

Prvih 5 min sem jih čutila, zdaj jih ne. Neverjetno, kako dolge so in jih sploh ne čutim. So zelo tanke in "udobne".


Na slikah ne nosim nobenega očesnega makeupa, samo trepalnice.

Noro se je zbuditi lep haha! Ponavadi je prva stvar, ki jo naredim zjutraj (če le ne ostanem doma), da se namažem - zdaj pa se že v štartu zbudim "lepa". Prav smešno, da je moj "no makeup" look tako lep.


Kaj pa nega trepalnic?

1. Zraven sem dobila krtačko (enako kot krtačka od maskare) za česanje.

2. Maskare se NE nanaša, ker je ne rabimo.

3. IZOGIBAJTE SE OLJEM. (odstranjevalci senčil, naj bodo brez, ker se potem lotijo lepila in trepalnice hitro odpadejo)

4. NE uporabljajte VATK. Samo blazinice (gobice), ki se jih kupi v salonih.

Koliko časa jih imamo?

Cikel menjave trepalnic traja 3 tedne. Počasi odpadajo s tvojimi trepalnicami, tako da je vse popolnoma naravno. Vam bom sporočila koliko časa bodo zdržale na meni.


Sem zadovoljna?

Vse punce na Zumbi so včeraj videle, da imam čisto drugačen pogled. In to brez ličil! Res mi je všeč rezultat.

Nikoli nisem marala tega, pa sem zdaj res res res pozitivno presenečena. 

Komu bi to priporočala?

VSEM ženskam, ki nimajo veliko časa, da se uredijo ali pa tega ne marajo preveč. Tako bodo cel mesec lepe, če si bodo le vzele 2 uri za ta postopek. 

Priporočam tudi vsem puncam z zelo kratkimi trepalnica in vsem tistim, ki imajo zelo redke trepalnice. Se verjetno še prepoznale ne boste! :)


Kje najdete salon in cena?

Seveda je pomembna tudi cena. Vem, da je razpon od 20-160 eur. Verjetno je tudi kvaliteta zelo različna.

Za Renaissance salon - vam garantiram, da je kvaliteta najvišja, res res res delo opravijo natančno in korektno. Punce so super.

Salon se nahaja blizu Koseškega bajerja, naslov lahko najdete na facebook strani.

Akcijska cena (volume) trepalnic pa je 70 eur, redna pa 100 eur. 

Včasih se mi zdi vse tako drago, potem pa pomislim - koliko denarja zmečemo za avtomobile, za bedarije, ki jih ne potrebujemo - da bi pa vložili vase in s tem v našo samopodobo, samozavest... Imamo veliko več od tega.

Roko na srce, tole bi morala preizkusiti in si enkrat privoščiti vsaka ženska!

Za konec pa ... PRESENEČENJE!


Ker si res želim, da bi se v svoji koži počutile dobro in samozavestno... in ker se bliža naš, ženski praznik... Dan žena...

Sem vam uredila popust v salonu! Razvajaj se s prijateljico!

Plača 1, trepalnice dobite 2 punci! Oz. 50% redne cene na eno!

1. Podaljševanje trepalnic 1 na 1 tehnika = 90 eur / za vas 45 eur

2. Podaljševanje trepalnic volume tehnika = 100 eur  / za vas 50 eur

Akcija traja do 10.3.!

Zanimajo pa me tudi vaše izkušnje s tem! 

Lep pozdravljam,

*maham s trepalnicami*

Katja


ponedeljek, februar 22, 2016

4kidsandus mazilo za suho kozo in mleko proti celulitu ocena


Današnja objava je posvečena čudovitim izdelkov 4kidsandus (klik na mojo objavo).

4 kids and us je družinsko podjetje, ki ga vodita starša 4 otrok! O njuni zgodbi sem že pisala, tako da se nebi ponavljala.

Pojdimo na izdelke!


Mleko proti celulitu

O the izdelekih je bilo napisanih še in še objav. Na mojem blogu malo manj, ker se nikoli nisem posvečala tem izdelkov. Verjamem, da je za dober tonus kože in manj celulita KLJUČNA - VODA, konstantni treningi (gibanje) in tudi hrana.

Pri meni se zaplete pri hrani, ker praktično živim od pic, špagetov, burekov in ostalih pekovskih izdelkov. Kar se tiče zelenjave in sadja sem obupna, ampak tako je že od nekdaj.

Kakšna je uporaba in tekstura, vpijanje...?

Mleko uporabljam po tuširanju, nekajkrat na teden. Vzemem si kar veliko časa za to. Ker kožo še masiram in tako poskrbim za hitrejše vpijanje. ZELO mi je všeč tekstura! Je bolj redka in pomislila, bi da se bo krema samo vpila v kožo in to je to. 

Po uporabi pa je koža še vsaj 12 ur zelo nahranjena in maslena - res se mi dopade! Po nekaj minutah tudi začne delovati malce bolj "hladilno", česar prej ne začutimo.

Kar se tiče vonja... ahhh <3 Na začetku mi je dišalo bolj na "mint", potem pa ko mleko dejansko uporabljamo, začne dišati kot nek dober planinski zeliščni čaj. Hah, vem da je smešna primerjava - ampak mleko res zelo zelo zelo lepo diši.

Ali deluje?

Verjetno nisem najboljši naslov za nasvete o celulitu. Sem zelo športna oseba, popijem ogromno vode, jem nezdravo - vendar, se mi to k sreči ne pozna. 

Vendar, seveda je moja koža dugačna kot je bila, ko sem bila stara 15 let. Kremo uporabljam bolj preventivno in za lepši tonus kože. Nobena krema čudežno ne odpravi celulita, to vemo vse. Vendar, če delaš pravilno tudi druge "korake" do zmanjšanja celulita, so lahko rezultati zelo lepi.

Mleko je definitivno eden boljših izdelkov kar sem jih preizkusila v zadnjih letih. 

Pa verjemite, da jih je bilo čez 100...



Mazilo za suho kožo

Še en izdelek, ki me je povsem očaral. Nikakor se ne morem odločiti ali imam rajši mleko ali pa mazilo. Oba sta odlična, nimam favorita. 

Uporaba?

Mazilo je narejeno posebej za ljudi, ki imajo težave s suho kožo, luskavico, ekcemom, dermatitisom in izpuščaji. Je nežno in ima res prijeten, nežen, naraven nevsiljiv vonj.

Sama ga uporabljam res v minimalnih količinah, predvsem tam kjer imam res suho kožo. Ko sem prehlajena imam okoli nosu res vse razdraženo in do sedaj je bila edina kremica, ki mi je pomagala pri tem, da me ni vse peklo in dražilo : Bepanthen.

Veliko rajši bi sicer uporabljala kaj bolj mastnega in naravnega... in NAŠLA sem rešitev! To mazilo je EDINA kremica, ki mi pomaga.

Ljudje jo uporabljajo za vse najrazličnejše težave, moja glavna je suha koža med prehladom in mi res super pomaga. Kremica je zdravilna in prav čudežna!



Kar se tiče cen, vem da niso najnižje.

Pa vendarle... če pomislimo, da so izdelki res ročno narejeni, naravni, SLOVENSKI in, da je proizvodnja majhna - mislim, da so upravičeni.

Kar se tiče kvalitete izdelkov, vam sama položim roko na srce... ODLIČNI so. Vredni vsakega centa.

Vsaki ženski, ki da nekaj na bolj naravne in kvalitetne izdelke bi priporočila, da preizkusi nekaj od 4kidsandus. Vsekakor, ne bo razočarana, si upam garantirati.

Lep pozdrav dame moje,

<3

Katja

petek, februar 19, 2016

Ivy revel dress : Valencia








I am so excited to show you one of my favourite dresses lately! It is IVY REVEL - VALENCIA <3 

I love their dresses, the material at the design, patters, colours, I really LOVE them. They are completely my style and I can't wait to buy another one, hah!

I am SO happy right now. I am DOOONE with exams for now, I passed all the exams, I am so so so happy! Being a law student & full time blogger & Zumba instructor and basic student with 2 jobs is not so easy, I am not complaining, I am SO grateful I can do so many great things at the same time - but it is hard to study all the time and be all those things...

But I did it! I believe that we can do so much - if we only believe (corny I know) in ourselves. I will write a post about it soon!

I am soon happy, I was nervous for 3 months and studying and really putting my all energy into this and now it is finally over, I will have a little more time for my beloved blog. But not for a long time, law students - we don't have pauses! 

Love you all & THANKYOU everyone that believed in me, I had a really hard time last year at that time (not gonna tell you nothing more, my close-ones know how terrible I felt) - but in 1 year I became so much more, and now that I am superwoman doing all those things at the same time I am much more organised and everything is just where it needs to be.

NEVER loose hope and NEVER stop dreaming. 

I have the best readers, family, friends and love in the world! I am so grateful and happy for everything in my life!

Some things are not like we hope, they are even better! <3

P.s. Tonight, PARTY NIGHT!!! I can't wait to put on my favourite dress and makeup and dance all night to the Balkan rhythms with my bestie Nik! :)

Katja


Wearing :

Coat : New Yorker
Hat : Ebay
Shoes : Deichmann
Dress : Ivy Revel
Lipstick : Mac - All fired up (my fav!)

ponedeljek, februar 15, 2016

Forever favourite makeup products


Današnja objava je namenjena izdelkom, ki so me prepričali do te mere, da vam skoraj vsem uspem garantirati, da vam bodo super. Če ne bi na svetu obstajalo toliko različnih tipov kože itd. bi vam dejansko lahko! To so izdelki, za katere dam "roko v ogenj" in sem jih končno želela strniti v eni objavi. 

O vseh sem že pisala, tako da bom zraven priložila "link" da si pogledale podrobnejšo objavo. Bodo pa v tej objavi samo makeup izdelki! Do skincara še pridemo!

Objava Bell (klik!), so izdelki ki so hipoalergeni. Kar pomeni, da so namenjeni osebam z alergijami in tistim, ki imajo posebej občutljive oči (nosijo leče) ter kožo. Meni se zdijo odlični, nizka cena in res dobra kvaliteta. Ravno testiram BB in CC kremo, ki sta prav tako super. Od izdelkov v objavi, pa so me najbolj navdušili korektorji. Res the best! In pa maskara <3

Komaj čakam, da napišem doooolgo objavo o njihovih izdelkih, mogoče ustvarim še makeup look, da boste res videle, da so super. Lahko jih kupite na Bodiženska.si (klik, klik) ali pa v Tuš drogerijah/Nami/Maxiju. Se splača malo firbcat!


Oh, moj predragi Rimmlov Stay matte puder. <3 Odkar mi ga je prijateljica pokazala, ne morem brez njega. Je najboljši matirni puder, kar sem jih preizkusila. 

Cenovno zelo dostopen, odličnih odtenkov in če mi verjamete ali ne : imam že četrtega! 



Definitivno priporočam, da preizkusite vse te concealerje. Nekateri vam bodo všeč, nekateri ne - za vsako se najde nekaj. Meni osebno noben ni prav "napačen" imam pa svoje favorite. Zelo priporočam Clarinsovega in Bellovega. 

Za tiste, ki potrebujete boljšo prekrivnost pa Shiseido in L.A. Girl. Bourjois je zlata sredina in je zelo vlažilen, ravno zato mi je všeč.



Ne maram poveličevati izdelkov, ki jih že tako ali tako vsi hvalijo. Pa vendarle... včasih se to mora zgoditi.

Mac šminke (klik!) so ene izmed mojih najljubših. Ne samo zaradi znanega imena, lepe embalaže - ampak preprosto zato, ker se mi zdi, da so zares kvalitetne in imajo določene odtenke, ki jih druga podjetja nimajo. 

Res je da so - statusni simbol, ker so malce dražje - ampak meni odgovarajo. Čeprav sem se jih na začetku branila, ker ne maram "mainstream" zadevic. 


Zoevice <3 Preprosto se jih ne morem naveličati, super pigmentacija, cene so spodobne in tudi sama embalaža je prelepa, kajne?



Nikoli se nisem pretirano ukvarjala z "primerji". Priznam. Mogoče produkt, ki me je res najmanj zanimal.

Dokler nisem preizkusila Naked primerja. O njem sem že pisala (tukaj) in še vedno me vedno znova navduši.

Odlična zadeva za vse tiste, ki vam senčila ne zdržijo dolgo na vekah. Res podaljša obstojnost in pigmentacijo senčil - odlično. Porablja se pa tako počasi, da mislim, da mi ga ne bo zmanjkalo še vsaj 2 leti.


Naked paletka (klik) eden izmed mojih večjih nakupov. Dražjih nakupov. 

Tisočkrat sem premislila, če je vredna tega denarja in po tehtnem premisleku in potovanju čez Evropo in slinjenju za Naked izdelki na vsakem vogalu večjih mest  sem se odločila, da si jo privoščim.

Mi je žal?

Niti malo, paletka je res visokokvalitetna kot obljubljajo. 


O tej maskari sem prelila kar nekaj spletnega črnila. Moja najljubša maskara daleč naokoli, ni najcenejša - je pa vredna vsakega centa. 

Moje trepalnice z njo segajo do neba. Skoraj dobesedno.


Vem, da sem o produktih že pisala, ampak res sem si želela strniti vse moje "trenutne" najljubše in tiste, za katere dam res roko v ogenj da so v redu.

V zadnjem času se blogerska scena pri nas res hitro razvija in raste. Zato se tudi poraja vse več dvomov o tem - kako resnične so naše ocene. Sama zase lahko potrdim, da na blogu NIKOLI nebi lagala. Zakaj? Nič nimam od tega. To je čisto nasprotje mojih vrednot.

Je pa čisto mogoče, da meni nekaj odgovarja, eni izmed bralk pa ne bo. Ljudje imamo različne tipe kož, različno ukrivljene trepalnice itd. Pa vendarle, to so produkti v katere res verjamem in jim zaupam.

Sporočite mi, če boste kaj izmed tega sprobale. Me res zanima.

+ prosim za vaše najljubše "must have" produkte! Napišite mi jih spodaj v komentarju.

Lep deževen pozdrav,

Katja

P.s. This post was only in Slovene language, you can translate it with the help of Google translate (on the left side of the blog). Next posts will be in english too!


četrtek, februar 11, 2016

Concealer battle : Bourjois, Shiseido, Bell, Clarins & L.A Girl



Odločila sem se, da naredim iskreno (kot vedno!) primerjavo med nizkocenovnimi in visokocenovnimi concealerji.

Ker jih imam kar nekaj (pa nisem vključila vseh) mislim, da bo ta objava zanimivia in primerna, za vse ki se odločate za kakšen nov nakup!

I decided that I will make a post about high-end and cheep concealers! So, I think this post will be interesting for everyone that wants to buy a new concealer and they are not quite sure which one is the best for them!


Kot lahko vidite, so nekateri bolj rumenkastih tonov, nekateri pa bolj beige. Meni osebno se po barvi zdi, da mi najbolj paše Clarinsov in Bello-v! Teksture pa so čisto različne! Od kremnih do tekočih. Mislim, da se pri Shiseidovem najbolj opazi kremna tekstura.

As you can see, some of them are quite "yellow" and some of the are totally "beige". I think that for me - the best colour is from Clarins and Bell. 

The textures are quite different from totally creamy to a little bit less blending texture. I think the Shiseido is the strongest one in "perfect blending". 


Clarins Instant concealer

Clarinsov concealer sem kupila v Amsterdamu, po tehtnem premisleku, da bi ga zares rada imela. Cena je okoli 30 eur, vendar pa se ga dobi zares veliko 15 ml. 

Zelo mi je všeč, ker je tekoč, ZELO prekriven, tudi vlažilen (kar je res velik plus!) in odlične teksture, ki se mi ne "nabira" v gubi. Odtenke ima žal samo 3, pa vendarle, mislim da se za vsako lahko najde primeren. Ker nimam pretiranih težav z "temnimi kolobarji", ne morem zagotovo potrditi, da bi jih popolno skril, ampak sem sigurna da je odličen tudi za takšne težave.

I bought it in Amsterdam, finally! It cost around 30 euro, but you get 15 ml so that is a lot! I really like the texture. It is light, but still it covers everything that I want. They have only 3 shades available but still, I think you can find the right one for yourself. I don't have the biggest problems with dark circles, but I think Clarins can solve this problems as well.



Shiseido perfect stick concealer

Po teksturi, imam Shiseidovega res rada! Vendar, pa so odtenki malenkost bolj rumenkasti, kar meni ne paše popolnoma. Vendar, če ga dobro razmažem, ni problema. Mogoče se malenkost nabira v gube, to sem opazila po več mesešni uporabi, več kot Clarins, ki se skoraj ne. Pa vendarle, prekrije VSE in je zelo obstojen. Všeč mi je nanos in da je v "svinčniku". Cena je okoli 30 eurov.

I really like Shiseido concealers! But the shades are a little bit too "yellow" for me. But okay, with the right brush there is no problem. I like that it covers all my skin-problems and it is really long lasting. Also waterproof we can say. The "stick" is perfect for completely covering your skin problems.


Bourjois - Radiance reveal

Bourjois concealer je tisti, "klasični" concealer kar se tiče nanosa. Všeč mi je, ker si ga včasih namažen kar malo več in pustim delovati okoli 3 minute, da se vpije. (Ajda, hvala za trik!) Tako se concealer vpije in kožo pod očmi (ki je pri meni zelo suha) lepo navlaži in zmanjša gubice.

Prekrivnost je srednja, nanos mi je všeč (čeprav vedno dodam še čopič), kar se tiče pigmentacije je sicer spet malo preveč rumenkast zame, pa vendarle... s pravim "blendanjem" se zlije s pudrom. Cena je okoli 8 eur.

Bourjois concealer is "typical" concealer for me. With the brush and all. I like it because sometimes I leave it on my skin (under eyes) for 3 minutes and it hydrates my skin and they I blend it. It also covers some wrinkles under my eyes perfectly. But the coverage is medium! It also has a little "yellow" tone but okay, with the right brush there is no bigger problem. 


L.A. Girl concealer PRO

Prebrala sem kar nekaj dobrih ocen L.A. Girl concelarja. In po premisleku, da bi ga res rada preizkusila, sem ga kupila na ebayu za okoli 5-6 eur. Ton je sicer malo preveč rumenkast, mogoče bi morala vzeti svetlejši odtenek. Nanos je čist OK, sicer veliko rajši uporabim čopič, če ga imam le pri roki. Prekrivnost je sicer srednja, sem pričakovala boljšo - sicer pa sama ne potrebujem najmočnejše tako da je čist v redu. Ne moram reči, da me je pretirano navdušil, concealer je čisto super za vsak dan, vendar pa če bi lahko, bi kot "najboljšega" rajši izbrala kakšnega izmed ostalih 4. 

I heard only good things about L.A. Concealer. But, it didn't impress me some much. It's totally okay for the price of 5-6 euros on Ebay, but coverage is medium, the tone is a little bit too "yellow" for me. But it's totally ok, for the price. 


Bell liquid eye concealer

Bellov concealer me je mogoče kar se tiče barve najbolj navdušil. Barva se popolnoma zlije z mojo barvo kože, NI rumenkast podton in stane okoli 4-5 eur. Je vlažilen, lahko se uporablja tudi na občutljivi koži (moja je malo občutjiva okoli oči) in nič ne reagira. Super izdelek! Prekrivnost je sicer srednja, ampak niti ne potrebujem močnejše. Top!

Kupite ga lahko v drogerijah Tuš, Nami in Maxiju. Ali pa na spletni strani tukaj - preverite cene, kako zelo so nizke za odlično kvaliteto.


I was quite impressed! The shade is just perfect for my skin, it is not yellow, yay! <3 The price is around 4-5 euros, which is great. It is perfect for sensitive skin too, so I think it is perfect for everyone. 

Coverage : medium.


Če že moram izbrati "najljubšega", bi bila to zagotovo Clarins in Bell. Ceni sta popolnoma različni, ampak to se pri kvaliteti skoraj ne pozna.

Odtenka mi najbolj pašeta na kožo, teksturi sta super, Clarins je sicer bolj prekriven, ampak me je tudi Bell v celoti navdušil.

If I had to chose only 1 winner... I would chose haha (2!) Claris and Bell. The price is really different, but the quality not so much. The best coverage goes to Clarins, but Bell is perfect for everyday!

Hope you like the post!

Katja

 
© Design by Neat Design Corner