Vow to Fashion

četrtek, september 29, 2016

Herbio kozmetika ocena #3


O Herbio kozmetiki sem že pisala. In še kar ne mislim nehati, ker je trenutno ena izmed 4 firm, s katerimi negujem svojo kožo in katere naravnost obožujem in so ene izmed tistih firm za katere dam "roko v ogenj", da so super.



Zakaj izbrati Herbio?

Izdelke lahko kupite preko spletne strani klik. Sicer sem tip človeka, ki še vedno rajši zavije v trgovino, preizkusi kremo vsaj na roki, da vidim teksturo... ampak lahko zagotovim, da pri Herbiu nimate kaj zgrešiti.

Vse izdelke sem naročila po pošti in vse mi je bilo všeč (razen vonj medene maske, ki pač ni bil po medu, ampak učinek je bil fenomenalen).

So slovensko podjetje.

Kreme stremijo k temu, da so naravne. Mogoče ne 100%, ampak definitivno so sestavinsko super.

Mandljeva kopel

Včasih sem se čudila blogerkam, ki so uspele napisati celoten sestavek o navadnemu gelu za tuširanje, ampak pri Herbiu je to tako lahko! Čeprav sama uporabljam kopeli kot gele za tuširanje, ker nimam vedno časa za kopel. 

Kopel nima vonja po mandljih ampak po indijski trgovinici. Prav identično diši, ko v kakšnem Sariku (haha, super primerjava) po palčkah, ki odišavljajo prostor.

Tako mi je všeč! <3

Vonj je močan, specifičen ampak vrhunski.

Tekstura

Najprej je gel zelo voden, prozoren in mislila sem, da bo kožo izsušil. V stiku s kožo se spremeni v kremni gel, ki kožo lepo nahrani in odišavi.

Res zanimiv produkt, vreden testiranja. Če ne drugega, zaradi vonja.

Ocena : 10/10


Krema Pupa

Čez mojo kremo Kalei je pač ni. Krema pupa je veliko bolj hranilna kremica, primerna za zimo, vonj je zelo nežen... ampak preprosto na moji kožo ne fukcionira tako dobro kot krema Kalei, ki je prav tako od Herbia.

Ta kremica je primerna za starejšo kožo 30 + in za kožo, ki je bolj suha.

Tudi moja je suha (vsaj po licih) in mi je krema Kalei res vrhunska, lepo nahrani kožo, se hitro vpije in po njej čudežno ne potrebujem olja.

Ocena : 8/10, krema Kalei je pač moja ljubezen.


Tukaj lahko vidite vse moje Herbio kremice. 

Najljubša med njimi je KALEI, o kateri sem že pisala in je res fantastična. Porabila sem jo tako hitro, kot še nobene kreme do sedaj, nisem mogla dneva brez nje! 


Kaj je vredno preizkusiti?

- Gele za tuširanje

Ker imajo naravne vonje, so super za občutljivo kožo, defitivno ne bo nobene srbečice in še zanimivih tekstur so.

- Kremo Kalei

Ker je fantastična. Tekstura, vonj, učinek. Top kremica, lahko je dnevna, nočna - definitivno ena izmed mojih top 3 krem, kar sem jih kadarkoli preizkusila, pa sem jih testirala že več kot 100.

- Karitejevo maslo

Ker je mehko, ne trdo kot ponavadi, se hitro razmaže in ga potrebuje vsaka ženska, ker je primeren za tisoč in eno stvar.

- Šampon za volumen las

Ker lase naredi mehke, sijoče in čisto zares doda super volumen.

Ste še preizkusile kaj od Herbia? Jaz sem navdušena. Me čudi, da se o tej znamki ne govori več, ker so slovenski, naravni, sestavinsko super in izdelki so fenomenalni.

Res toplo priporočam,

Katja

ponedeljek, september 26, 2016

Hofer Blue Motion collection


Danes vam predstavljam novo kolekcijo "Blue Motion by Jette Joop", ki jo lahko najdete v Hoferju od 26.9.2016.

Moram priznati, da je kolekcija zelo vsestranska! Predstavlja "ležerno" kolekcijo, ki je primerna tako za prosti čas, kot tudi za v službo in šolo.

Želela sem ustvariti kombinacijo, ki je primerna tako za nedeljske sprehode kot tudi za vse "leteče" ženske in punce, ki imajo čez dan ogromno opravkov.

Vse temelji na tem, da so oblačila udobna in primerna za ženske vseh starosti in stilov.

Zaljubila sem se v nahrbtnik in torbo! Oba izdelka sta mi zelo všeč, ker ju lahko kombiniramo prav povsod! Črna barva je klasična in tudi modela sta takšna, da lahko v njih pospravimo marsikaj. 

Poleg torbe in nahrbtnika, nosim tudi Blue Motion pulover - ki je prav tako zanimiv, saj se lahko zadrga ob strani puloverja odpre ali pa zapre. Tako imamo lahko dve kombinaciji v enem.

Kar se tiče hlač, lahko vidite da so primerne bolj za prosti čas, kljub temu pa mislim, da bi jih vse ženske, ki rade nosijo udobna oblačila, z lahkoto skombinirale tudi na dnevne kombinacije oblačil. 

Meni osebno se kolekcija zelo dopade, všeč mi je ker so kosi klasični in takšnih nam vedno zmanjka v naših omarah.

Ta teden me zagotovo najdete v Hoferju, kamor se bom odpravila "na lov" še za kakšnih udobnim kosom oblačila.

Lep pozdrav,

Katja

P.s. Več o kolekciji si lahko preberete na Hoferjevi spletni strani (tukaj, klik).




četrtek, september 22, 2016

Razvajanje v Big Berryu


Udobno se namestite, ker vam bom s to objavo naredila "lušte". In najlepše pri tem je ravno to, da je ta raj na zemlji na naših domačih tleh. V Beli krajini.

Pa začnimo počasi... po vrsti...

Za kaj gre?

Predstavila vam bom luksuzni kamp, ki ponuja ogromno dejavnosti, predvsem pa glavno "luksuz svobode". 

Kje se nahaja?

Nahaja se v neposredni bližini majhne belokranjske vasice Primostek. Domačini jo poznajo kot kopališče Primostek. (5 min iz Metlike, vožnja z avtomobilom*)


Kaj ponujajo?

Ponujajo izjemno moderne in luksuzne mobilne hišice za 2,4 ali 6 oseb. Hiške imajo kuhinjo, kopalnice, dnevno sobo ter spalnice. Seveda imajo tudi wi-fi ter televizijo.

In še... jacuzzi! In to vsaka hišica! Vsaka hišica ima tudi pogled na prečudovito Kolpo. Biser Bele krajine.


Kopalnica v eni izmed hišk.


Kako je s hrano?

Kamp je še vedno kamp. Lahko si kuhate sami. Vendar za zajtrk poskrbi osebje BIG BERRY-ja ter vam navsezgodaj zjutraj na verandi pusti košarico v kateri se skrivajo domače dobrote.

Vsi izdelki so izključno slovenski. Jaz sem bila najbolj navdušena nad domačim medom ter jogurti. Nujno moram še enkrat na to kmetijo, da si naredim zalogo.

Ideja se mi zdi fantastična, nič skrbi, nobenega sprehoda do bližnje trgovine ampak preprosto luksuzni in najbolj domač zajtrk kar na verandi svoje hiške s pogledom na Kolpo.


Dobrodošlica z domačimi belokranjskimi dobrotami. 


Spalnica z ogromno omaro (ki se na sliki skriva)


Kaj se lahko počnete v kampu in v blužini?

Osebje BIG BERRY-a je tako zelo raznoliko, med njimi so španci, američani, slovenci, vietnamci ... tako da problema s komunikacijo ni, tudi za najbolj oddaljene goste! Ravno v tem je čar, da so tako polni idej, da nikoli ne zmanjka zabavnih dejavnosti.

Najbolj popularne dejavnosti pa so ; vožnja s kanuji po Kolpi, kopanje v Kolpi, degustiranje vin v sosednjih vinskih kleteh, pokušina domačega medu in ogled čebelnjaka, pokušina čokolad in izdelava svoje lokalne čokolade, kolesarjenje, rafting po Kolpi, ... itd. itd.

Bela krajina resnično ponuja ogromno aktivnosti. Sama sem bila nad tem tako presenečena, predvsem pa nad tem kako lepa je ... sama sem jo začela spoznavati pred 5 leti, ko sva s fantom začela hoditi na izlete k njegovim sorodnikom v Metliko. ZAKAJ ME NISO NIKOLI PELJALI NA KOLPO? Tako čudovita je. Čista reka, zelenje ... popolnoma nekaj drugačnega kot sem vajena.


Dobrote, dobrote...

Med njimi se skrivajo tudi costumize - za Big Berry, narejeni Alp Stories tuš geli.


Takole izgledajo hiške iz zadnje strani kampa. Obdane s polji in kravicami, hehe...


Pogled iz terase.


Jacuzzi (spet domačega Kolpasana) je definitivno ena izmed najboljših stvari pri BIG BERRY-ju. Si v kampu, hkrati pa se počutiš, kot da si v luksuznih toplicah.

Najboljše je, ko pade noč in je v kampu res popolna tišina in mir. Ti pa si v vročem jacuzziju ter opazuješ zvezde, ki se res božansko lepo vidijo v temni noči.


Pred hiškami je tudi ogromno travnate površine, ki jo lahko izkoristimo tudi po svoje... midva sva jo z igro badbintona!


Ne manjkajo udobni naslonjači v zelenju...


Nekaj ur sem preživela tudi čisto ob Kolpi. Na stolu, z dobro knjigo in popolnim ozadnjem za relaksacijo!



V ozadju vidite prostor, kjer se lahko naredi "Grill party". Udobne sedežne garniture kar na prostem in seveda prostor za dober bograč / golaž ali pa preprosto piknik!


Nekega zgodnjega jutra... prečudovita Kolpa in meglice.


Najina hiška številka 5!


Kot da ni vse že dovolj sanjsko in sproščujoče... ob kampu najdemo tudi takšne postelje, ki so namenjene dnevnemu počitku, branju knjig...

Definitivno nekaj najboljšega. Se vidi, kajne?




Hišk je toliko kot je mobilnih luksuznih hišk - torej 7. Tako da resnično ni prenatrpano in nimaš občutka, da si v klasičnem kampu, kjer je gužva.

Resnično uživaš v luksuzu svobode...


Prijazna ekipa nas je peljala tudi na kosilo k bližnjih gostilnam. Tukaj som obliskali gostilno Muller v Črnomlju! In si privoščili domače štruklje z mesom!


Ko kopanju v Kolpi in nastavljanju sonca... seveda moje Nuxe olje z bleščicami!


Bela krajina je definitivno eno izmed najbolj "zelenih" področij Slovenije. Tako da iskreno... je sprostitvena že sama vožnja skozi okoliške vasi.


Ni mi bilo hudega!


Moja izkušnja z Big - Berryem je več kot odlična. Cena za hiško sicer ni majhna, ampak če pomislim na to, kakšen ljubi mir sem imela in to da je hiška res luksuzna, da ti ni treba skrbeti za zajtrk in da če jo obišče 6 ljudi, cena res ni visoka.

Zdi se mi popolna destinacija za oddih za dva ali pa za celotno družino. Nekaj domačega, malce drugačnega kot klasično morje. Definitivno pa ga toplo priporočam za družine, saj se otroci nimajo kje izgubiti in toliko aktivnosti je za početi!



Za vsa dodatno vprašanja sem vam seveda na voljo! :)

Tokaj ali preko maila grudnikkatja@gmail.com



sreda, september 21, 2016

Students in Slovenia, pozor!



Danes ne bom pisala o kozmetiki in oblačilih, vendar o nečem zelo praktičnem.

In to je - nova enotna subvencionirana vozovnica IJPP za vlak in avtobus!

Sama sem sicer iz centra Ljubljane, pa vendarle sem se velikokrat spraševala kako so moji sošolci in sošolke usklajevali mestni avtobus in potem medkrajevni vlak/avtobus... zdelo se mi je preveč dela in preveč skrbi, da si moral kupovati dve vozovnici na različnih krajih, ker bi bilo veliko bolj enostavno imeti eno enotno in to je to.

Sedaj jo imamo!


Kaj je novega?

·  Da se eno kartico lahko uporablja preko vseh prevoznikov (torej nisi omejen samo na enega prevoznika, ki gre iz določenega kraja samo 2x dnevno, ampak lahko koristiš kateregakoli – to pomeni za uporabnike veliko fleksibilnosti, ki je prej nismo imeli)
·  Da se kartico uporablja za prevoz z vlakom (v 2. razredu potniškega vlaka, za višji razred je nujno doplačilo), medkrajevnim avtobusom in tudi z mestnim avtobusom v Ljubljani, Mariboru in v Murski Soboti.
·  Da so cene subvencioniranih vozovnic IJPP ostale enake lanskim cenam subvencioniranih vozovnic.
·   Fleksibilnost, uporabnost in enostavnost.

.   Da lahko vlogo za pridobitev subvencionirane vozovnice IJPP izpolnite preko spleta, kar vam omogoča hitrejšo izdajo vozovnice.


Kje jo lahko kupite?

Na Slovenskih železnicah lahko kupite subvencionirano vozovnico IJPP na večini  železniških postaj – seznam  je objavljen na spletni strani Slovenskih železnic www.slo-zeleznic.si.  Lahko pa jo kupite tudi pri drugih prevoznikih, seznam prodajnih mest  vseh prevoznikov je objavljen na spletni strani www.ijpp.si  
Vesela sem, da bo sedaj malce lažje za tiste, ki se pridno vozite gor in dol po Sloveniji, upam da sem vam z objavo pomagala!

Vozovnice so že v prodaji, tako da le urno!

Lep pozdrav iz železniške postaje,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner