Vow to Fashion

petek, maj 27, 2016

Bell HypoAllergenic lipsticks & swatches


Čas je za novo BELL HypoAllergenic objavico!

Tokrat vam bom natančneje predstavila njihove šminke. O tem, kako navdušena  sem nad znamko - ste lahko prebrale že v mojih prejšnjih objavah.

Preprosto ne morem mimo tega, da sem navdušena nad kvaliteto, cenovno dostopnimi izdelki in tem, da so kot nalašč tudi za tiste, z zelo občutljivo kožo (ki so velikokrat pozabljeni pri ostalih znamkah). 


Posvetila se bom njihovim "navadnim" in najbolj klasičnim šminkam. 

Obstojnost?

Visoka. Glede na to, da niso matte in da so svetleče sem nad njo presenečena. 

Na mojih ustnicah ostanejo do 8 ur, z malo popravkov tudi dlje. Res so obstojne. Ravno to kar si pri šminkah želim. Da so obstojne, pigmentirane in lepih odtenkov. To je to. 

Tekstura?

Vlažilna! Če bi lahko z eno besedo opisala to šminko, bi definitivno rekla da je vlažilna! Niti malo ne izsuši ustnic, tekstura pa je lahka. Ne popolnoma, ampak tako da se jo še vedno čuti na ustnicah. 

Cena?

Okoli 5-6 eur. Zelo nizka, ampak kvaliteta je res super. 

Moja najljubša?

Definitivno 08 odtenek!!! Tudi Tjaša Kokalj jo veliko nosi in mislim, da pristaja tako plavolaskam kot rjavoslaskam.

Nosim jo tukaj klik!


Odtenkov imajo res veliko. Na njihovih stojalih, jih lahko najdete kar 17! Med njimi celo ČRNO barvo, haha. Te se pa res ne najde povsod. 


Ali v Tuš drogerijah, Maxiju ter Nami. 


Naslednja vrsta šmink ...

Šminka v svinčniku!

Tudi te so odlično pigmentirane, ampak je treba biti pri nanosu malo bolj natančen! Všeč mi je, ker se odvijajo in ne šilijo. VEEEEDNO, ko rabim šilček, ga ne najdem. Klasika. Zato mi res niso všeč šminke, ki jih je treba šiliti ker takoj potrebuješ še šilček. Nekje v bližini. V torbici ga nikoli nimam.

Lahko bi rekla, da so si šminke na las podobne. Podoben finiš, pigmentacija, vonj... razlika je samo v tem, da so te še malo bolj osvežilne in vlažilne - medtem, ko so kremne malenkost manj.

Cena?

5-6 eur. Nizka, za to kar dobiš. 



Odtenki po vrsti : (oranžna) 03, 25, 10, 01


Kremni šminki na moji roki. Pigmentacija je res izjemna, samo 2 sloja nanosa!



Odtenek 02, šminka v svinčniku.

(kot vidite na sebi ne nosim pudra, moja koža je kar precej pegasta, hehe)


Šminka v svinčniku odtenek 03. Tale mi je res všeč, prava moja Viva la vida rdeča!


In še kremna šminka v mojem najljubšem odtenku izmed teh šmink 25, najljubša od vseh pa mi je najtemnejša 08 <3 


torek, maj 24, 2016

What to wear on a date - part 2





Prvi del serije "What to wear on a date" (tukaj) je bil uspešen, zdaj je čas za drugega!

Tokrat sem pripravila outfit, ki sem ga letos nosila že velikokrat. Pa je bilo vedno zvečer in spet se nisem slikala... ogromno je "lookov", ki so mi všeč in jih nosim, pa nimam na blogu niti ene slike o njih. Škoda, večerni outfiti so mi zelo pri srcu. 

Pa vendarle mi je uspelo poslikati eno izmed mojih najljubših oblek in prav tako tudi fantovo najljubšo obleko! 

Je preprosta, klasična in modra! Malih, črnih, čipkastih oblek imam na tono, ta pa mi je pri srcu prav zato, ker je modra.

Moja tipična oprava za na zmenek ali večerja!

You obviously loved first part of "What to wear on a date" and now it is time for another one!

This time something even more chic! My favourite lace dress! It is so typical date dress... but I love it so much, specially because it is blue and not black as usual. 

It truly is one of my favourite dresses and was wearing it already about 10 times. 


1. Pravilo (oblačila)

Za zmenek se vedno obleci udobno. Zame je udobno, obleka in petke. S tem nimaš kaj zgrešiti, hkrati pa je lahko to največja napaka, če se ne znaš sprehajati v petkah in sedeti damsko v kratki oblekici. Ne pretiravaj, če se nisi navajena v tem. 

2. Pravilo (ličila)

Ne bodi preveč namazana. DA, za smoky eyes in močna lička, NE za rdečo šminko - če ne želiš oditi domov brez poljuba :) (oprosti August, ker te kdaj nenamerno našminkam)

3. Pravilo (obnašanje)

Bodi to kar si. Ni boljšega nasveta. Seveda ne moraš biti 100% sproščen z nekom, ki ti je všeč itd. ampak če želiš narediti pravi vtis - preprosto ne igraj in uživaj v svoji unikatnosti in posebnosti :)

Pa lep dan!

1. Rule (clothing)

Always dress comfortable. For me comfortable is dress and high heels, haha well at least for a date! I feel confident wearing this! BUT it could be a big mistake if you don't know how to walk in heels and how to sit in a mini skirt.

2. Rule (makeup)

Smoky eyes - allowed! But please take care of a red lipstick... if you wanna have "typical" successful date kiss at the end, don't wear it. (sorry about that August, I know I am quilty here few times)

3. Rule (behaviour)

The most cliche one. BE who you are. It really is that simple. Don't act and enjoy it.


Katja

petek, maj 20, 2016

Marc Jacobs : Daisy blush


Eden izmed mojih najljubših parfumov zadnje čase! <3

Moj prvi Marc Jacobs parfum. Nikoli se jim nisem preveč posvečala, moj Dolce & Gabbana je moj "the one" (literally) parfum že približno 12 let. Zato sem kar se tiče parfumov dokaj lena oz. jim preprosto ne posvečam toliko časa. 

Če mi je kakšen slučajno všeč in se vanj zaljubim - ga moram imeti, ampak to se od predlanskega Cavallija (Nero Absoluto in kasneje Paradiso) že dolgo ni zgodilo.
Do letošnjega januarja... 


Na enem izmed dogodkov za medije in blogerje, kjer so nam bile predstavljene letošnje novosti znamk, med drugim tudi Marc Jacobs - sem se takoj zaljubila v embalažo, kasneje v parfum...

Vrtnice, vrtnice, vrtnice!

Mislim, da bi si težko izbrala boljši parfum za pomlad. Že izgled je prečudovit (kar ste verjetno lahko opazile na mojem instagramu haha) in vonj je res prečudovit. Tako svež, nežen a hkrati zelo obstojen.

Pri parfumih se pač splača dati kakšen eur več (čeprav ponavadi zagovarjam cenejše alternative, sploh za študentske denarnice) ampak pri parfumih se ne splača "šparati", ker se pozna kvaliteta. In parfum se ne porabi kar tako kot neka krema ali pa čistilni gel za obraz.

Izdelki kjer (skoraj!) ne gledam na ceno ampak samo na kvaliteto!

Ga poznate? Vam je všeč?

Lep dan,

Katja

sreda, maj 18, 2016

Kako se znebiti celulita?


Današnja objava bo samo v slovenščini, za slovenske ritke! 

V tej objavi, bi rada razjasnila nekatere mite, napisala nekaj besed o celulitnih kremah in igličnem rolerju. Ali zadeve delujejo?  

Da ali ne?!


Kaj sploh je celulit?

Pojavlja se v obliki skupkov maščobnega tkiva v podkožju, obdanih z vezivno ovojnico. 

Vezivo povzroča motnje v prekrvavitvi maščevja in odtoku tkivne tekočine. 

Podkožje je slabo prekrvavljeno, vene se podaljšajo in zvijugajo, limfa ali tkivna tekočina zastaja v skupkih. 

Presnova v maščobnih celicah je prav tako motena. V tkivu se nabirajo odpadne snovi, presnovki in strupi, topni v maščobah. 

Te spremembe se v koži sprva le tipljejo kot vozličaste odebelitve, kasneje pa jih je moč tudi videti kot pomarančasto, vozlato, spremenjeno kožo. Značilne spremembe v koži so vedno simetrične in se razvijajo postopoma, leta in desetletja dolgo.


Različni tipi celulita

1. Neviden celulit (se ga vidi, le ko stisnemo kožo)

- pri tem celulitu se bodo kreme proti celulitu najbolj poznale

2. Viden celulit

- kreme videz kože izboljšajo le za 20%

3. Trdovraten celulit (zelo trd na otip)

- kreme nimajo učinka


Hrana, ki povroča celulit (napačna punca tole piše, hihi)

Enostavni ogljikovi hidrati

Z enostavnimi ogljikovimi hidrati, ki jih vsebujejo npr. sladkor, moka, riž, testenine in kruh, dobimo v telo naenkrat velike količine glukoze, ki jo telo shrani kot maščobno zalogo. Če se ob tem razvije manjša dovzetnost za inzulin, se ujamemo v začaran krog kopičenja maščob. Poleg tega so škrobna živila pogosto predelana iz pšenice, toleranca na pšenico pa je zelo pogosto znižana, kar pomeni, da je telo ne more ustrezno presnavljati in zato poskuša strupe razredčiti z vodo, ki se lahko nabira v celulitu.

Nasičene in transmaščobe

Nasičene maščobe iz mesa in mlečnih izdelkov in predelane rastlinske maščobe (margarina ipd.) podvojijo količino prostih radikalov in tako povzročajo celulit.

Alkohol

En kozarec alkoholne pijače še ni problematičen, pri drugem kozarcu pa se v krvi dvigne vsebnost sladkorja, kar upočasni pretok krvi, poleg tega pa sprošča proste radikale. Alkohol tudi dvigne raven estrogena, ki spodbuja telo k zadrževanju vode. Vse to povzroča celulit!!! (kozarček vina je ok!)

Kava in kofein

V majhnih količinah kofein pospešuje krvni obtok in presnovo, če pa spijete več kot eno kavo, postanejo arterije manj prožne, pretok se poslabša in nastane celulit. Kofein ni le v kavi, ampak tudi v pravem čaju, kokakoli in še kje. Pijače s kofeinom omejite na tri enote dnevno z vsaj tremi urami premora med eno in drugo. (še dobro da je ne pijem, hihi)

Sladkor

Količina prostih radikalov se, če zaužijemo za 300 kcal sladkorja, poveča za 140%. Sladkor torej povzroča togost kolagena, zaradi česar se septumi skrčijo in s sabo potegnejo kožo, da nastane videz pomarančastih vdolbinic – celulit. Poleg tega se poleni tudi sam krvni obtok. (kriva!)

Sol

Natrij in kalij nadzorujeta količino vode v telesu. Razmerje med njima pa ljudje pogosto pokvarijo z vnašanjem preveč soli v telo, na kar se telo odzove s poskusom redčenja s  tekočino, ki jo zadržuje v tkivih, kar povzroča celulit.
Najbrž je odveč poudarjati, da ta živila omejite, če želite odpraviti celulit. Nadomestite jih s polnozrnatimi izdelki, hladno stiskanimi olji, sadjem in svežimi sadnimi ali zelenjavnimi sokovi ter zelišči, ki hrani prav tako dodajo (še bolj zanimiv!) okus. (kriva!)

Krema proti celulitu - Amande iz L'Occitana 

Krema je pravzaprav GEL. Ima zelo lep vonj po mintu/mandlju in zelenem čaju.

Sama sem jo uporabljala 1x na dan (še boljše 2x, ampak preprosto nisem uspela) v kombinaciji z masažo, rolerjem ali pa krtačo za masažo pod tušem.

Gel se zelo hitro vpije, pusti kožo skoraj malo suho - pa vendarle se kar močno čuti ohlajevalna funkcija kreme! Nekaj minut te prav zebe! Zanimiv učinek, ampak je super - ker imaš dejansko občutek da se nekaj "kuha". Koža je vidno bolj čvrsta, tudi celulit se vidi manj (čeprav težko ocenim, ker imam bolj nevidno obliko) ampak definitivno se razlika pozna. Če ne pri celulitu, se vam bo poznali v čvrstosti kože - je pa odvisno od tega na kakšni stopnji je celulit, če je tam že nekaj let in se ga zelo vidi, se razlike ne bodo poznale. 

Velik plus je to, da je porabite zelo malo in vam bo sigurno zdržala 1 mesec vsakdanje uporabe.

Sama sem zadovoljna s kremo, razlika se opazi (res je tudi, da redno telovadim, popijem vsaj 2 litra vode na dan) in bi jo spet kupila. 

Cena je okoli 37 eur, trenutno akcija 30 eur!


Iglični roler

Ker želim na blogu širiti resnico in nič drugega (truth nothing but the truth, učenje škodi!) sem se odločila, da ocenim tudi ta produkt, čeprav me ni navdušil.

Je zelo majhen, glede na to - da sem imela namen z njem masirati stegna in zadnjico itd... Skratka, res je majhen. Bolj praktično bi bilo, če bi bilj večji in bi porabila manj časa za masažo. Je pa res, da bi bila potem bolečina večja. Začaran krog.

Cena je visoka : okoli 57 eur.

Pa deluje?

Z njem je kar veliko dela. Čeprav je kar vsestranski. Lahko se uporablja za strije, celulit in gubice. V bistvu roler povzroči "poškodbo" kože, ko z iglicami prodre v kožo. Nato se koža hitreje objavlja in tvori se kolagen. Tvorijo se nove celice.

Meni se je zdela uporaba kar zamudna, pa vendarle je malenkost boleča (čeprav imam visok prag bolečine, občutek je kot pri tetoviranju, epilatorju...) in nato se krema malce hitreje vpije...

Večji rezultatov nisem opazila, vendar pa je v souporabi s kremo definitivno super. Kaj je imelo večji učinek, ali krema ali roler ne morem zatrditi. Pa vendarle je lažje namazati kremo in jo nekaj minut masirati v kožo kot roler, kjer zgrešim nekaj površja kože z lahkoto. 


Koda za 20% popust (tudi na izdelke v akciji) : vivalavida

Splošni nasveti za lepo kožo

1. Pijte veliko vode. VELIKO, VELIKO, VELIKO. Vendar ne preveč, da ne izgubite vsega železa.

2. Gibanje. Počepi. Poskoki. Vse kar je v povezavi z gibanjem, povroči hitrejšo prekrvavitev in spodbuja kurjenje maščobih. Jaz osebno najrajši tečem, se sprehajam po 10-15 km in več ter seveda - ZUMBA! <3

3. Zdrava hrana

Hja, tukaj nisem strokovnjak. Zame je višek znanosti če zjutraj pojem banano in kakšen korenček čez dan. Ostalo je nezdrava hrana. Tukaj sem še pionirček.

4. Katjina Zumba in Katjin blog (haha!)

Pa vaši nasveti?!

Kljub temu, da sem nekaj tednov nazaj objavila objavo o hrani, si tokrat želim debate z vami o teh večnih mitih! Kaj ve uporabljate za zmanjševanje celulita? Imate velike težave? Ga sploh imate?

Lep pozdrav,

Katja

ponedeljek, maj 16, 2016

Polzja krema za obraz


Ne dolgo časa nazaj sem o zdravilni polžji slini prebrala nekaj člankov na internetu ter blogih kolegic. Kaj pravzaprav pomeni - da je krema/gel narejena iz polžje sline in kakšne koristi ima?

Lansko leto, ko sem se oglasila na negi obraza pri Darji (več o tem tukaj!) mi je razlagala o svoji terapiji s polžki, ki lezejo po tvojem obrazu in njihova slina naj bi bila čudežna. Zacelila naj bi brazgotine od opeklin, mozoljev, strije itd. 

Darja me je definitivno prepričala, ker je profesionalka, pa vendarle se polžkov na obrazu... khm, ne ravno branim, ampak sem preveč "boječa" ko pride do podobnih živali. Na obrazu, si jih ravno ne želim.

Ampak krema...? OK!


Kaj pravijo izdelovalci kreme?

Hialuronska kislina je sestavni del kože (spojnice, zrkel).

V Koža ima zelo pomembno vlogo, saj " privlači vodo", kar omogoča dobro hidracijo, ki se neposredno odraža v njeni trdnosti.



Menijo, da gube, nastanejo zaradi pomanjkanja hialuronske kisline.

Vitamin C pomaga pri obnovi vezivnih vlaken. Je tudi močan oksidant.


Ta kremni gel zmanjšuje in mehča brazgotine , ki izhajajo iz strij, madeže, gube, opekline...

Izboljša pigmentne madeže, omogoča vrnitev naravne barve, Odstrani odmrle kožne celice.



Hrani je z naravnim kolagenom in elastinom, gladi kožo in jo mehča zahvaljujoč alantoinu.

Sestavine : veliko vode (je zelo gelastna, lahkotna krema), kolagen, elastin, zeleni čaj, hialuronska kislina, vitamin B2...

Zanimivost

Posebne lastnosti polžjega ekstrakta, iz katerega pridobivajo sestavine za proizvodnjo kozmetičnih pripravkov, so odkrili v Južni Ameriki. Francoski zdravnik je tam ugotovil, da so delavci, ki so se preživljali od nabiranja polžev, imeli nenavadno nežne roke in so se jim hitro pozdravile drobne praske in druge poškodbe. Na podlagi laboratorijske analize ekstrakta polžje sluzi je ugotovil, da je sluz zelo bogata s snovmi, ki so pomembne za zdravje kože, kot so alantoin, kolagen, elastin, glikolna kislina...


Moje mnenje

Krema je zelo lahkotna. Pravzaprav ni krema, ampak je gel. Diši sveže, kar močen vonj, ampak me ne moti.

Uporabljala sem jo na področjih, ker sem imela ranice. Mozoljčke, suho kožo, pigmentne madeže, ki so ostali od kakšne rane... In moram priznati, da mi je bilo najbolj všeč to - da nič ne peče! Velikokrat kreme povročijo pekoč občutek na koži, ker niso dovolj naravne, pri tej se to ni zgodilo.

Lahko potrdim, da so mozoljčki izginili hitreje in da se je koža lepo zacelila. Nebi je uporabljala kot dnevno kremo, ampak tisti - z več težavami, pa definitivno.

Je vredna preizkusa, sploh za malce starejše dame, ljudi z brazgotinami, strijami, verjamem da bo pomagala - ker so sestavine res super.

Prav čudežna kremica je!


Cena : 15,99 eur 

Kar se mi res ne zdi veliko, glede na sestavine in učinek kremice. Sploh, če jo uporabljate samo za določen predel obraza, telesa... vam bo dolgo zdržala!

Katja

In vaše izkušnje? Že poznate polžjo slino?

četrtek, maj 12, 2016

Favourite matte lipsticks


O matte šminkah sem že pisala, pa vendarle še nisem naredila konkretne objave s swatchi in mojimi TOP matte šminkami. V zbirki jih imam kar nekaj, ena najljubša pa manjka - ji bom posvetila celotno objavo! Stay tuned!

Torej, prvi dve sta zagotovo MAC šminki. Vredni svojega slovesa in denarja.

All fired up in Diva. Definition najbolj dolgoobstojni, odlično pigementirani in preprosto - fantastični. Če jih še niste preizkusile, toplo priporočam. 

I love matte lipstick lately! They are such a hit! I wanted to prepare this post for you, because I do own some really pretty lipsticks....

First of them are from MAC cosmetics - love the long-lasting colour and pigmentation. Mac is Mac. Worth every cent. 

ALL FIRED UP AND DIVA <3


Bell HypoAllergenic in Maybelline

Obe sta mi zelo pri srcu, definitivno sta si tudi sorodni duši. Podobni pri pigmentaciji, ki je odlična in pri tem - da nista tako suhi kot MAC šminke. Kar mi je res všeč, ker pri Macovih včasih potrebujem še balzam - pa se nato ves ta matte učinek razgubi. 

Bell se mi zdi čudovita kot "poskusna" šminka, za vse ki še ne veste ali vam je ta učinek in občutek na ustnicah sploh všeč. Matte učinek je zelo suh in pri nekaterih lahko povzroči razpokane ustnice (pri meni kdaj pa kdaj) in da ne boste za prvo matte šminko odštele celo premoženje, vam priporočam, da preizkusite kakšno cenejšo (prav tako odlično), da vam ne bo žal :)

Bellovo kupite tukaj (klik!) in v Tuš Drogerijah, Nami in Maxiju. Maybelline pa v drogerijah/Muller.

Zelo mi je všeč, da se dobijo matte šminke tudi po nizkih cenah, Bellova stane okoli 5 eur in pigmentacija je popolnoma primerljiva z Macovimi. Nebi mogla reči, da so kaj slabše.

Maybelline stane nekaj evrov več, pa vendarle ni tako zasoljena cena kot pri Macovih. Prav tako odlična in zelo lepo diši.

The second one is from BELL HYPOALLERGENIC <3 I love that brand, it is perfect for people with sensitive skin and people that are allergic to something. 

The price is so low, around 5 euros for really highly pigmented lipstick which is also not that dry as the one from Mac. They are quite similar to Maybelline lipsticks too!


Pupa - lip fluid

Pupa me je s tem produktom povsem kupila. Odlična matte šminka, nora dejansko 24-urna obstojnost in hitro sušenje.

The best izdelek, imam na wishlisti še kar nekaj odtenkov... nekateri so zelo podobni Kylie Cosmetics, ki je postala pravi hit. Čeprav so za moje pojme cene zelo zasoljene + poštnina. Ne, nikakor ne bom dala 50 eur za matte lip fluid.

Pupin stane okoli 15 eur, kar se mi zdi zmerna cena, če jo primerjam s kvaliteto.

Nosim jo v tej objavi tukaj (klik!).

Pupa stole my heart with this shade and this collection. Perfect shades, long-lasting lipstick - really could last 24 hours! And they have some quite similar shades to Kylie cosmetics. But their price is too high if you ask me. No thanks!

Price is around 15 euros. 


Šminke sem preizkusila tudi na rokah, da jih lahko primerjate. Nekatere so res odlične, medtem ko BOURJOIS velvetki - ki jih imam sicer zelo rada, zelo zelo grdo smrdijo po plastiki, čeprav so res obstojni in pigmentirani. Velikokrat se tudi naberejo v gube na ustnicah, tako da so daleč od popolne šminke - čeprav prvih nekaj ur - izgledajo božansko na ustnicah. 

I am also big fan of Bourjois velvet lippies, but they have this plastic smell I really hate. And they are too dry. But I wear them a lot anyway...


Kot vidite, so pigmentacije različne. Pri nekaterih je dovolj 1 nanos in je barva takšna kot je na šminki.

The difference between pigmentations... 


Pa vaše najljubše matte šminke?

Jih sploh nosite? :)

And your favourite mattes? :)

Katja


ponedeljek, maj 09, 2016

What to wear on a date - part 1



Sem se kar ustrašila svojih mišic na tej sliki, pa vendarle me je dragi pomiril, da v vsakem primeru veste da sem športnica in to se mora nekje tudi poznati, hehe. Pri Zumbi uporabljamo uteži in to se kar močno pozna!

Zumba toning is showing here, haha! 


Eno izmed mojih najljubših opravil je "priprava na zmenek". Obožujem večere, ko se s fantom odpraviva v kino, na večerjo, na filmsko premiero ali pa preprosto kakšen zanimiv dogodek, za katerega lahko ustvarim poseben makeup in outfit. 

Ker čez teden hitim in sem večinoma v casual in športnih oblačilih so zame te dogodki prava paša za mojo dušo, kjer si lahko dam duška z ustvarjanjem. 

Imate tudi ve celoten obred, ko se kam odpravljate?

Če imam le čas, si vedno pripravim dolgo kopel in si zavrtim kakšno arabsko glasbo in potem začnem z makeupom, frizuro in na koncu izberem outfit. 

Velikokrat celotno proceduro spremlja kakšen dober kozarec vina, da se večer začne kot je treba. 

Tokrat sem ustvarila look, ki sem ga nosila kar velikokrat lansko poletje, pa je bilo to vedno zvečer, tako da ga nisem nikoli poslikala. 

Še lepše vse skupaj pride na spete lase, pa vseeno sem si tukaj privoščila kodre in preprosto frizuro. 

Definitivno mislim, da je zelo pomembno kaj imamo oblečeno na kakšnih posebnih dogodkih in ob posebnih priložnostih. Od tega je odvisna naša samozavest in počutje. In pri meni se pozna ali se na hitro uredim ali pa si vzamem čas za lepotičenje in zraven ob vsemu procesu tudi uživam. 

Hvala fantu, ki me včasih 30 min pred dogodkom kam povabi in prenaša mojo tečnobo, da nisem imela časa zase, kot ga imam rada hehe. 

One of my favourite things to do is definitely "getting ready for a date". I love the process of creating outfits and makeup. 

Normally if I have time, I always take a good long bath and put some arabic music on and then start with makeup, hair and at least... outfits! 

I really like to take it slow, to have time for myself and to prepare myself for a dinner, late date or movie premiere. I adore those evenings, because normally during the week all I wear are casual, sporty clothes and I really miss my heels and fancy clothes!

So, my advice for a "good mood" before going out is : take time. Slow down. Put on some music that you like and drink a glass of a good wine. You will see that it will show in your confidence. 

And thanks to my man, I also know how to get ready in 30 minutes from oily hair to perfect curls and look. Even if I hate to rush, haha! 


Pa vaše "priprave" na zmenek? :)

How do you spend last hours before date? Same as me? Hahah! :)
 
© Design by Neat Design Corner