Vow to Fashion

ponedeljek, februar 15, 2016

Forever favourite makeup products


Današnja objava je namenjena izdelkom, ki so me prepričali do te mere, da vam skoraj vsem uspem garantirati, da vam bodo super. Če ne bi na svetu obstajalo toliko različnih tipov kože itd. bi vam dejansko lahko! To so izdelki, za katere dam "roko v ogenj" in sem jih končno želela strniti v eni objavi. 

O vseh sem že pisala, tako da bom zraven priložila "link" da si pogledale podrobnejšo objavo. Bodo pa v tej objavi samo makeup izdelki! Do skincara še pridemo!

Objava Bell (klik!), so izdelki ki so hipoalergeni. Kar pomeni, da so namenjeni osebam z alergijami in tistim, ki imajo posebej občutljive oči (nosijo leče) ter kožo. Meni se zdijo odlični, nizka cena in res dobra kvaliteta. Ravno testiram BB in CC kremo, ki sta prav tako super. Od izdelkov v objavi, pa so me najbolj navdušili korektorji. Res the best! In pa maskara <3

Komaj čakam, da napišem doooolgo objavo o njihovih izdelkih, mogoče ustvarim še makeup look, da boste res videle, da so super. Lahko jih kupite na Bodiženska.si (klik, klik) ali pa v Tuš drogerijah/Nami/Maxiju. Se splača malo firbcat!


Oh, moj predragi Rimmlov Stay matte puder. <3 Odkar mi ga je prijateljica pokazala, ne morem brez njega. Je najboljši matirni puder, kar sem jih preizkusila. 

Cenovno zelo dostopen, odličnih odtenkov in če mi verjamete ali ne : imam že četrtega! 



Definitivno priporočam, da preizkusite vse te concealerje. Nekateri vam bodo všeč, nekateri ne - za vsako se najde nekaj. Meni osebno noben ni prav "napačen" imam pa svoje favorite. Zelo priporočam Clarinsovega in Bellovega. 

Za tiste, ki potrebujete boljšo prekrivnost pa Shiseido in L.A. Girl. Bourjois je zlata sredina in je zelo vlažilen, ravno zato mi je všeč.



Ne maram poveličevati izdelkov, ki jih že tako ali tako vsi hvalijo. Pa vendarle... včasih se to mora zgoditi.

Mac šminke (klik!) so ene izmed mojih najljubših. Ne samo zaradi znanega imena, lepe embalaže - ampak preprosto zato, ker se mi zdi, da so zares kvalitetne in imajo določene odtenke, ki jih druga podjetja nimajo. 

Res je da so - statusni simbol, ker so malce dražje - ampak meni odgovarajo. Čeprav sem se jih na začetku branila, ker ne maram "mainstream" zadevic. 


Zoevice <3 Preprosto se jih ne morem naveličati, super pigmentacija, cene so spodobne in tudi sama embalaža je prelepa, kajne?



Nikoli se nisem pretirano ukvarjala z "primerji". Priznam. Mogoče produkt, ki me je res najmanj zanimal.

Dokler nisem preizkusila Naked primerja. O njem sem že pisala (tukaj) in še vedno me vedno znova navduši.

Odlična zadeva za vse tiste, ki vam senčila ne zdržijo dolgo na vekah. Res podaljša obstojnost in pigmentacijo senčil - odlično. Porablja se pa tako počasi, da mislim, da mi ga ne bo zmanjkalo še vsaj 2 leti.


Naked paletka (klik) eden izmed mojih večjih nakupov. Dražjih nakupov. 

Tisočkrat sem premislila, če je vredna tega denarja in po tehtnem premisleku in potovanju čez Evropo in slinjenju za Naked izdelki na vsakem vogalu večjih mest  sem se odločila, da si jo privoščim.

Mi je žal?

Niti malo, paletka je res visokokvalitetna kot obljubljajo. 


O tej maskari sem prelila kar nekaj spletnega črnila. Moja najljubša maskara daleč naokoli, ni najcenejša - je pa vredna vsakega centa. 

Moje trepalnice z njo segajo do neba. Skoraj dobesedno.


Vem, da sem o produktih že pisala, ampak res sem si želela strniti vse moje "trenutne" najljubše in tiste, za katere dam res roko v ogenj da so v redu.

V zadnjem času se blogerska scena pri nas res hitro razvija in raste. Zato se tudi poraja vse več dvomov o tem - kako resnične so naše ocene. Sama zase lahko potrdim, da na blogu NIKOLI nebi lagala. Zakaj? Nič nimam od tega. To je čisto nasprotje mojih vrednot.

Je pa čisto mogoče, da meni nekaj odgovarja, eni izmed bralk pa ne bo. Ljudje imamo različne tipe kož, različno ukrivljene trepalnice itd. Pa vendarle, to so produkti v katere res verjamem in jim zaupam.

Sporočite mi, če boste kaj izmed tega sprobale. Me res zanima.

+ prosim za vaše najljubše "must have" produkte! Napišite mi jih spodaj v komentarju.

Lep deževen pozdrav,

Katja

P.s. This post was only in Slovene language, you can translate it with the help of Google translate (on the left side of the blog). Next posts will be in english too!


18 komentarjev:

  1. Lepa zbirka <3 Še posebej me mika Zoeva paletka. Izgleda čudovito <3 xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, haha bi morala res enkrat narediti Makeup Collection post, se bojim da zmanjka prostora na blogu!

      Res je čudovita, jo ogromno uporabljam!

      Izbriši
  2. Ravno po tvoji zasludi sem si naročila Rimmlov Stay matte puder in iste znamke. Čakata le še, da ju preizkusim. Izmed zgoraj omenjenih izdelkov si želim preikusiti Mac šminko nekaj v nude odtenku.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O, super.

      Jaz sem čisto navdušena nad njem, super puder za res nizko ceno. Na Salma.si je res le nekaj čez 2 eur, skoraj zastonj hehe.

      Sporoči kakšni se ti bodo zdeli izdelki :)

      Ja, Macove nude šminke so zares popularna, ampak jaz prisegam na bolj močne barve :)

      Izbriši
  3. Ooo Zoeva paletko imam na WL :) Paletke se lahko dobijo samo na njihovi uradni strani ne? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Yep, ko boš 1 sprobala boš samo še dalje kupovala haha :)

      Tako je!

      Izbriši
  4. Super objava, same ful fine stvari, semse kar nasmejala, ker sem prav vsako oceno, ki si jo spisala o izdelkih prebrala. Veš, da jemeni tale rimmelov puder ful fajn, sicer ga zj dam res samo na nos, ker mi drugje ne rabi in zelo dobro zdrži gor. Mi je pa pri njem najbolj všeč tisti končni silky efekt, pa poceni je ful. Jaz vem samo to, da hočem to maskaro, ker sem vidla tvoje trepke in še dobr, da sem sedela, ker bi padla na rit:):):)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, ne dvomi tudi jaz VSAKO tvojo objavo prebrem. Če ni komentarja, nisem imela časa komentirat, haha ampak preberem prav vse.

      Ja, taka "čist perfect" koža izgleda.

      HAHAHAHAHA, res je fantastična! <3

      Izbriši
  5. Pa ti si definitivno u odličnom društvu! ;) Nice

    OdgovoriIzbriši
  6. Jaz sem glede na tvojo objavo kupila Collistarjevo maskaro in sem navdušena. Res je top. Sama dam raje kak € več za ključni kos kozmetike. Poleg tega uporabljam za obraz obvezno še arganovo olje od Melvite. Nujno brez tega ne gre (tudi tvoja zasluga - post o Melvitinih oljih). Sama pa imam od kozmetike rada še Lilylolo, mi tudi ful odgovarja.
    Keep up the good work :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O, the best! :)

      Me veseli, da tudi tebi odgovarja. Meni je res NORA! <3

      Super, hehe najlepše to slišat da sem lahko nekomu pomagala z nasveti in da ti še odgovarjajo, top! :) <3

      Hvala za polepšan dan!

      Izbriši
  7. Kateri odtenek Rimmel pudra uporabljaš? Si me toliko prepričala, da bi ga poskusila, ampak se ne morem odločiti za odtenek in se mi zdi, da imava precej podobno (bledo) polt :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Najsvetlejši. Transparent :) <3

      Le probaj in poročaj kakšen ti bo!

      Izbriši
  8. Joj, tudi mene si zdaj navlekla na tale Rimmelov puder in pa Zoevino paletko, ampak se moram najprej nečesa znebit,ker se te zadeve kr naberejo :D Enkratna objava in res spoštujem to, da si iskrena prav z vsakim postom in prav zato tvoj blog prebiram še z večjim veseljem! :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Jaz bi želela videti objavo kako zgleda makeup z BB in CC kremo :). Super objava drugače ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super, se bom potrudila, če ne na obrazu na roki ziher, čeprav se bolj malo vidi ker je tako lahka tekstura :) <3

      Izbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner