Vow to Fashion

sreda, oktober 29, 2014

Lace with jeans




This weekend was amazing, again I have to talk about how amazing my man is - he took me to Vienna to the concert of John Legend and it's all connected with our beginning. 

When we started dating the first song we listened together was the one from John Legend so it was really nice to hear it live and John really has an amazing vocal (I went in a music school, so I know few things about that) and he is such a kind and wonderful star. He was talking about how he worked for a management company in New York and that this wasn't really a "sexy job" (his words haha) doing power point presentations all days long... And then he started to working on his career. Which happened years after that, but he did it. Now he is famous and he is doing what he likes the most.

I really liked the concert and before that we went on a typical "wienerschnitzel" and of course the chocolate cake. And wine. Ok, enough I'm so hungry! Just got back from Zumba class!

So back to my look - this lace top reminds me of Spain and that's why I added those shiny gypsy earrings.

Wish you all a wonderful evening!

Katja

I think that perfect song that goes with this outfit is Ricky Martin - Adios - lately I'm listening it non stop! Such a wonderful latino song mixed with french lyrics. 

torek, oktober 28, 2014

Baby lips collection



So... My collection is growing as you can see. I don't know what happened, but suddenly I started to enjoy baby lips more than essence lip balms. I reviewed them here for the first time, and I really wanted try more of them.

I'm so glad that they are so pigmented and especially the black one is like lipstick! <3

Which one is your favourite baby lips?

Katja


ponedeljek, oktober 27, 2014

Paula's choice cleanser




Paula's choice je visoko kakovostno podjetje z kozmetičnimi proizvodi. Njihovih izdelkov ne poznam, sem pa slišala kar nekaj pohval in novic da izdelki dejansko učinkovito delujejo proti gubam, mozoljem in drugim nevšečnostim ki se pojavljajo na naši koži.

Moja koža je sicer neproblematična, nikoli nisem imela večjih težav in nikoli se nisem posebej ukvarjala s tem kaj dajem na kožo. Odkar pa sem malo bolj zajadrala v svet kozmetike, mi je to vse bolj pomembno. 

Paula Begoun je strokovnjakinja za nego kože, ki je zasnovala svojo kozmetično linijo. Imajo tudi nekaj ličil in pa šamponov za lase, vendar njihova posebnost so prav izdelki za kožo.

V oceno sem prejela clenser (ki ga najdete tukaj, klik). In pa tudi maskaro, katero bom predstavila v drugi objavi.

Kako deluje? 

Cleanser je zelo velik, dobiš ga skoraj 0,5 litra - tako da računam da mi bo zdržal vsaj 5-6 mesecev. Cena je malo višja, ampak kot sem napisala so izdelki zelo kvalitetni. Čistilo je zelo nežno, brez posebnega vonja, se zelo lepo razmaže po koži (kot nekakšna krema) in se tudi malo svetli (pearl). Všeč mi je bilo to, da po uporabi ni bilo tiste "zategnjene, nenavlažene" kože, ampak je koža zelo lepo očiščena in tudi navlažena. Po uporabi sem vedno uporabila tudi kremo, vendar bi bilo tudi brez popolnoma zadosti, ker ceanser lepo navlaži kožo.

Presenetilo me je tudi to, da je koža zeloooo mehka po uporabi. Kot da bi uporabila piling, pa je samo čistilo ki se ga zelo malo porabi za 1x uporabo.

V celoti mi je izdelek zelo všeč, predvsem ker ni navaden gel/pena ampak deluje kot krema. 

Moja ocena definitivno 5/5.

sobota, oktober 25, 2014

Blue jacket



I really wanted to show you this jacket I've been wearing now almost every day. I can't believe I didn't manage to show you this one earlier - and all my previous outfits were without this jacket.

So, the story goes back to Frankfurt haha, more than obviously Frankfurt is my "it" city when it comes to shopping! Zeil Strasse is my favourite shopping street, everything is there, everything! <3

I bought this one in Bershka, but first I was like "I need a black jacket. I have grey one, brown one, I want black jacket."

And like always I found a totally different colour and blue was my pick that day. I'm still in search of perfect black leather jacket. But I really like this one because it can make a boring outfit looking a little more colourful!

Casual outfit, for casual day!

P.s. Two days ago I had the most fun with my man, we went to the cinema (again) to watch Todo sobre mi madre, by director Pedro Almodovar. I knew a lot of things about him, but I never watch any movies. But now I can see why he is the greatest spanish director, his movie was really something different. And of course, spanish language makes everything so much better <3

Tomorrow Vienna, John Legend concert! I'm so excited, my man really treats me the best. (so thankful for him!)

Katja

četrtek, oktober 23, 2014

Labello gift





Labello me je pred časom presenetil s novimi tremi lip balmi! Kako zelo nora sem na lip balme na splošno lahko sklepate iz mojih instagram slik ali pa preprosto iz objav na blogu. Imam jih povsod! Ob postelji, v torbici, v torbi za fitness & zumbo, v avtu, pri fantu... Preprosto ne prenesem suhih ustnic in ker imam malo bolj "napumpane", je to še tako bolj nadležno če pride do razpokanih ustnic, kar se mi ni zgodilo že nekaj let. (pridno skrbim za to!)

Nazaj k Labellu.

O Labellu sem se že razpisala. Sicer bolj o lip butterjih, katere res obožujem - pa vendarle sem malo pozabila na klasične labelle. 

Najbolj mi je bila všeč Repair & beauty, ker ustnice res dobro navlaži ter jih ponudi naraven sijaj. Tudi diši zelo lepo, nežno in sveže. Zadnje dni jo neprestano uporabljam.

Labello cherry je bolj obarvana, zelo omamno dišeča labella - primerna predvsem za tiste, ki imate radi še malo barve. Če sem doma, mi je tako rekoč vseeno ali imam obarvane ustnice ali ne, vendar izven doma pa me verjetno nikoli ne boste ujeli z nenamazanimi ustnicami. Ali pride v poštev navadna obarvana labela kot je tale ali pa šminka/gloss.

Labello coconut je klasika. Enaka tekstura kot ostali lip butterji, vonj pa je sladek - po kokosu. Vendar mi je všeč, ker ni pretiran.

Spomnim se mojega prvega labello izdelka, verjetno je bila to klasična modra labella, vendar labella ki je na meni res pustila vtis je bila Pearl'n'shine, nežna roza, malo nude - spomnim se da je bila takrat hit, morala sem imeti okoli 9,10 let... Se je spomnite? Čeprav mi danes ta odtenek svetlo roze nekako ni všeč, vem da sem jih takrat zamenjala kar nekaj.

Lahko bi rekla da me Labello spremlja že od nekdaj in kar je najpomembnejše - kvaliteta ni padla.

Kateri pa je vaš najljubši izdelek? :)

Katja

torek, oktober 21, 2014

Le couvent de minimes - body balm review




Le Couvent des Minimes francoska firma, ki nam ponuja naravne izdelke. Sama sem jo prvič opazila v Mullerju in se že takoj navdušila nad njo! O njej sem pisala že tukaj ko sem si končno privoščila njihov balzam za ustnice z okusom in vonjem medu. Vidite ga tudi na prvi sliki.

Tokrat pa sem dobila v oceno njihov piling, katerega sem se res neznansko razveselila, saj me je balzam zelo prepričal in kljub temu da imajo izdelke, ki so za kakšen euro dražji, so svojega denarja vredni.

Kakšen se mi je zdel piling za telo?

Piling je bo-žan-ski! Zadnje čase se mi zdi, da se res ponavljam ko tako hvalim stvari, ampak moje ocene so vedno iskrene in popolnoma subjektivne.

Piling zelo lepo diši, sveže, naravno in vonj je primeren za vse starosti. Edina "slabost", če se lahko tako izrazim - je to, da je piling v stekleni embalaži. Malo je težak in zato moramo biti malo pazljivi, da se nam ne razbije. Ampak občutek kože po tuširanju s tem pilingom je neverjeten - ne navlaži v takšni meri kakor OMEHČA. Koža je neverjetno gladka in mehka po uporabi. Mogoče bi dodala potem še kakšen losjonček, ampak vonj in mehkoba kože sta res čudovita.

Glede sestave pa je ; galensko mazilo (po hišnem receptu), izveček iz sleza in naraven sicilijev dioksid.

Cena je 24,40 eur - ni poceni, vendar se mi zdi da izdelek res ni običajen, malo se ga porabi in glede na naravne sestavine se mi zdi da ni tako grozno previsoka.

P.s. Na Facebooku bloga poteka nagradna igra, nagrade so kar 3, tako da komentirajte pod tisto - ki jo želite. Good luck!


ponedeljek, oktober 20, 2014

White with sporty top






Today I'm finally showing you my casual outfit with sporty top! I totally forgot I have it, I bought it in Bershka in Frankfurt (of course) and I didn't wear it more than a year, don't ask why because it's a really nice top... 

I had really busy but nice weekend - spending some time with my girl friend and another cinema night with my love (I love movies with Liam Neeson!) and another day with my family celebrating my cousin's b-day. 

So I finally have some time to write few articles and get back to work!

I'm also a little ill, I think all the sporty activities I had during the week made me a little tired so I have to rest a little.

I hope you'll be all having an amazing Monday, wish you all happiness & positive thoughts! <3

Katja

P.s. Expect giveaway soon!

petek, oktober 17, 2014

La tweez


La tweez so zelo znane pincete za urejanje obrvi. Kaj je tako posebno pri njih, pa lahko opazite na slikah. Imajo vgrajeno lučko, kar pomeni - da nam zelo olajšujejo uporabo. 

Meni osebno se zdi ideja briljantna, ker je ogromno ljudi (sploh starejših), ki na blizu ne vidijo najbolj ostro in s pomočjo lučke se lahko urejanja obrvi z lahkoto lotijo tudi oni. Čeprav tudi sama opažam veliko razliko pri natančnosti, ko uporabim lučko. Tudi sama pinceta je zelo dobra, ponavadi nekatere preprosto niso učinkovite - ta ni ena izmed njih. 

Izdelek se mi zdi zelo praktičen, tudi pakiranje je lepo in na voljo je veliko različnih barv.

Kapo dol za idejo!

Katja

četrtek, oktober 16, 2014

Essence and Catrice event part 1









Včeraj sem se udeležila Essence & Catrice dogodka na Ljubljanskem gradu. Že prej smo se s puncami bloggerkami dobile na pijači, ker smo se z nekaterimi prvič spoznale v živo in malo poklepetale o prihajajočem dogodku. 

Vse smo bile živčne in se noro veselile dogodka, saj so imele punce - ki so se udeležile lanskega dogodka zelo lepe izkušnje.

Po prihodu na grad in premaganih strahovih pred višino na vzpenjači, dvigalom in premikajočimi vrati (haha, punce že vejo kaj mislim) smo se končno uspele namestiti na udobne stole in začela se je predstavitev. Simpatični nemki iz Frankfurta (ja, seveda sem se kasneje tudi pogovarjala z njima, saj sta iz mojega preljubega Frankfurta!) sta nam predstavili znamki - njihove cilje, strategijo in nekaj najnovejših kolekcij. Potem je sledilo sladkanje! Oh. Hrana je bila božanska, mislim da je na koncu vsega zmanjkalo, ups. 

Lahko smo si tudi izbrale vsaka 10 izdelkov iz stojal in seveda je to trajalo kar nekaj časa, ko smo že izbrale - smo se vmes pogovarjale in pregovarjale če smo si sploh izbrale dobre izdelke - ko beauty bloggerki rečeš "vzemi kar želiš" postane to popolnoma noro!

Res sem presrečna da sem se lahko udeležila eventa, spoznala čudovita dekleta (nekatere manj, nekatere bolj) za vse pač ni bilo časa - predvsem pa mi je všeč ker se med seboj razumemo. Točno vemo kako je dobiti kritike, koliko dela v resnici predstavlja "blogganje" in kako lepo je ko ti tudi kaj uspe v zvezi s tem.

Na koncu pa ... Smo se pri izhodu poslovili od gostiteljiev kateri so nam v roke potisnili še dve ogroooomni beauty vrečki. In kaj drugega je bilo noter kakor še ogromno izdelkov obeh firm. Mislim da smo dobesedno skakale od veselja. 

Kljub temu da sem imela včeraj zvečer še 2 treninga Zumbe, je bila moja zadnja stvar pred spanjem : ogled moje nove ogromne zbirke ličil.

Seveda pa bom iz tega naredila tudi giveaway, nekaj stvari podarila prijateljicam, bloggeram ki niso bile povabljene itd. 

Ampak pogled na moje 3 vrečke polne kozmetike je neprecenljiv.

P.s. Slikce niso najboljše, "fleš" se žal ponekod ni vkopil samodejno in jaz sem bila preveč navdušena nad eventom da bi se ukvarjala s slikanjem kot se spodobi. Pridejo še profesionalne slike iz dogodka. In reviewi. Mislim, da bo blog prihodnje nekaj tednov bolj beauty kot pa fashion blog.

Dovolj za danes :)

Katja

torek, oktober 14, 2014

Outfits summer 2014







Here they are! My favourite "summer" outfits, I know I'm a little late with this post, but I really wanted to share those outfits together so that you can get a full view to my summer wardrobe. 

I love prints! As you can see I'm crazy about stripes, floral and leopard print. My outfits are (almost!) never dull and without colours, I love glitters and big earrings - but most of all I really like turbans lately. I don't know that's going on with me and this "turban trend" but I really like them, maybe because they remind me of India - and I really like this country and music, but the most - their people! <3

So much for today, stay tuned for a lot of new reviews, I'm so happy that many companies wants to work with me and my blog, I really didn't imagine that blog can be so much more than just a place to share my outfits and thoughts! 

Wish you all a wonderful day!

Katja


ponedeljek, oktober 13, 2014

Mythic oil by L'oreal Professional

 



L'oreal professional me je presenetil z paketkom v katerem se je skrivalo olje za lase, ki ščiti lase ob uporabi likalnika, kodralnika... Skratka pred vročino!

Likalnik in kodralnik sta moja dva redna spremljevalca ko pride do nege in oblikovanja las, zato sem se tega izdelka res razveselila!

Mythic oil je olje - ki božaaaaaansko diši, mene osebno vonj spominja na arabske dišave (če me že dolgo spremljate, potem veste kako zelo mi je všeč ta del sveta) kasneje pa sem prebrala da je bil to tudi glavni navdih za celotno linijo, zato je celotno olje osnovano na tem stilu in vonjavah. 

Olje deluje kot krema, ki si jo utremo v lase po umivanju, lahko pa tudi na suhe lase... Lase zmehčka, nato jih lažje razčešemo in jih zaščiti. Mene prepriča vonj in to, da lase zelo lepo zmehčka, česanje ni noben problem!

Nasploh pa imam same pozitivne izkušnje z L'orelovimi izdelki, tako da je samo še eden izmed mnogih ki je vreden svojega denarja.

Kupite ga lahko na internetu ali pri vaših frizerjih! :)

Katja

sobota, oktober 11, 2014

Oversize knitwear






As you can see my blog just got a new look! I'm so happy to announce my "new look"! It took me a lot of courage to change my previous look, I was attached to my old look so much that I was really thinking "should I do it, or not?".

And I did it! I hope you like it, but of course the most important thing is - that blog is still staying the same, simple and chic - because my looks are too shiny and everything I didn't want to make things too colourful with my template.

And, what do you think? Some changes are good, right?

And because I'll be getting a new look in few days (stay tuned) I decided that me and my blog can get a little makeover together. It's so funny how much I'm attached to this website, like it is a real person haha!

About the outfit 

I really like this sweater! It's like perfect sweater for rainy and cold days! I bought it in my beloved Frankfurt in store Pimkie. I think this is my typical fall look, boots and skirts!

I hope you're all having a wonderful time!

Katja

torek, oktober 07, 2014

Girl with a red hat




Yesterday I watched a really great movie with my love (about love, second world war...) and begin to realise how happy I am to live in the time where I can feel safe. In the time where I can love anyone I want, do anything I want - in this era everything is possible. But unfortunately  not for all of us, I can't hide my fear and sadness when I watch news everyday - I'm so scared for people in the middle east, I really love that part of the world but I'm just scared how far this war is gonna go?

Okay, enough... I'm too chatty when it comes to politics, wars and history of nations. My interests too, beside the things I write about on blog. I just wanted to say : I'm so grateful for freedom we have!

About the outfit : I wore this hat only once last winter! I totally forgot about it, but it really gives a whole outfit another view! I really like it, casual but still different on the other hand. 

Wish you all happiness today! <3

Katja


ponedeljek, oktober 06, 2014

Catrice notd


Catrice - Glamour X Factor. Lately I'm more into light nail polishes, I'm still waiting that my "fall spirit" will wake up haha, I love this one - so shiny! <3

Wish you all an amazing monday!

Share love! Kisses,

Katja

sobota, oktober 04, 2014

My favourite mascara




Princess mascara


Essence extreme (pink one)

So, I finally did it. A "proper" photo of my lashes, I mean. :D

This Princess mascara is really amazing. I bought it only because I trust in Essence mascaras and because it just so adorable! But I didn't know that this mascara will soon become one of my favourite. And I really am picky when it comes to mascaras! My one and only love - has been Essence Extreme (the pink one) and I probably bought already about 20 of them.

But this one is really nice as well - my lashes are naturally really  curly, so if you don't have lashes like this, the effect will be different. But for me, this mascara absolutely works!

I hope that you like the review, I still think that Essence extreme is still the best mascara I have ever tried - but this Princess is also worth every single cent!

I will also make a post about another mascara - "They're real" from Benefit. This mascara + Essence extreme are making my lashes so long, that everybody is asking me if I wear false lashes.

Till then,

wish you all a wonderful weekend! 

Katja



petek, oktober 03, 2014

Aroma spa shop




Aroma spa shop je trgovina z darili v kateri se najde kaj za vsakega. Sama sem si izbrala kremice za roke (ker to uporabljam največkrat in je zame potrošni material).

Čudovito poslikane kreme niso samo simpatične na pogled, ampak noro lepo dišijo po zelenih jabolkih in roke zelo dobro navlažijo. Všeč mi je, ker na rokah ostane "film" in ostanejo še nekaj časa lepo zaščitene. Kar je pa vse - kar pričakujem od kreme za roke.

Pa naj spletna stran govori zase, če vas pa še kaj zanima pa vprašajte.


Imajo pa veliko ponudbo posebnih krem za roke, mil in različnih dišav... Če je katera ljubiteljica :)

sreda, oktober 01, 2014

Add some colours






I think summer finally said the last "good bye". It wasn't so hot like last couple of years, but still I had a lovely summer, full of surprises and lovely memories.

My outfits will soon totally change, fall is here!

Like the title - I want to talk about adding the colours to your outfits. I know I've been wearing too much black and white lately, but I decided to add some more colors to my daily outfits. At least one strong colour - normally I add blue or red.

Wish you all a wonderful start of October, I have Zumba today and really can't wait to see my class again! <3

Katja

 
© Design by Neat Design Corner