Vow to Fashion

torek, februar 20, 2018

Zakaj moje bralke obožujejo Oliv?


Ker vem, da kozmetični izdelki reagirajo drugače pri vsaki ženski in da ima vsaka svojo idejo o tem "kaj ji diši" in kaj ji naredi kožo mehko ...

Sem se odločila, da naredim objavo o tem kako so Olivčke sprejele moje bralke.

 Torej VE.

Pa začnimo!

"Olje. Pač sanjsko. Prava kombinacija vonja, vpojnosti, občutka - ki ga pusti na koži. Vreden malo višje cene".

Sara

Dodajam še to, da je olje definitivno moj najljubši produkt od Oliva. Čeprav jih imam kar nekaj, bi najprej priporočila olje. Res je fantazija.


"L.o.v.e. - vonj, embalaža, dozirka, loooove! Mehkoba potem! Všeč mi je, ker so enostavne in dobre sestavine, pa ne preveč močan vonj. To mi zvečer in zjutraj zelo ustreza."

Petra je govorila o toniku!


"Vonj. Tako nežen po olivah in tako prijeten, najljubši vonj od vseh krem, kar sem jih preizkusila."

Tanja je preizkusila blažilno kremo, ki jo je zadela pri meni v nagradni igri in se je javila za mnenje! Hvala Tanja!



Losjon za čiščenje kože je ena taka zanimiva zadeva. Vajena sem micelarnih vodic ali odstranjevalcev ličil, ki jih daš na vatko in obrišeš obraz. Tukaj je zadeva malo drugačna. 

Losjon je precej masten, nanesemo ga na obraz, vmasiramo s krožnimi gibi, nato pa obrišemo z mokro vatko. 

Ali pa obraz umijemo s tekočo vodo. Lepo odstrani ličila, okrog oči nič ne peče, ker gre za reees nežne izdelke. Vonj je prijeten in nežen, občutek na koži po uporabi prav tako.

 Losjon sem vzela bolj iz firbca, videla sem, da ga Katja Grudnik zelo hvali in nisem bila razočarana. Priporočam ga, če bi radi preizkusili njihove izdelke, a še niste čisto prepričani - spada namreč med cenejše izdelke (18 €). 



 Pomiri telo in duha (vsaj tako obljubljajo). Aktivne sestavine so ekstrakt olivnih listov, malina, sončnica, grozdne peške, lešnik in marelica. 

Olje izredno lepo diši in je pravi balzam za kožo!

Olja ne uporabljam vsak dan, ampak 1-2 x tedensko. Noge so po uporabi mehke, gladke in hvaležne za to razvajanje. Olje, je vredno tvoje pozornosti, mene je pozitivno presenetilo in že klikam za “full size” izdelek.



Oliv' vlažilna krema za obraz je pravi zaklad med mojimi izdelki za nego obraza. Čeprav sem si jo želela prihraniti za jesen, sem jo uporabljala tudi v poletnih mesecih in gre proti koncu. Krema kožo navlaži in jo hkrati napne, velik plus ji dam, ker mi ne maši por ali povzroča nepravilnosti na koži. Cena je 34 €, Izberi zeleno.

Vanja je o Olivu pisala na blogu klik, klik!

Zelo sem izbirčna kar se tiče kozmetike, ni mi vse všeč. V Oliv sem se zaljubila. Zelo me veseli, ker ti ob nakupu dodajo tudi testerje in popust za naslednji nakup."

Tadeja

Zelo me veseli, ko so moje bralke navdušene nad enakimi izdelki, kot jaz!

Seveda nikoli ne morem obljubiti, da vam bo nekaj tako ustrezalo kot meni ...

No, čeprav olje bo 100% naredilo svilnato kožo in meni in tebi, hihi.

Oliv je res ena sama ljubezen, upam da ga preizkusite in se zaljubite tudi vi.

Je več kot samo kozmetika, pazi na okolje, na živali in skrbi za to, da imamo vsi nekaj od te uporabe. Tako okolje, kot mi sami.

In to mi je zelo všeč.

Hvala za zaupanje, rada vas imam.

Ob nakupu pa uporabite še mojo kodo "vivalavida" za -15% popust, da prišparate kakšen euro za slasten burek. Ali pa kebab. Ali pico. Po želji.

Vaša Katja




Ni komentarjev:

Objavite komentar

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner