Vow to Fashion

ponedeljek, november 14, 2016

Alki beach happiness



Glede na ves mraz, ki se je prebudil v zadnjih dneh, sem si na blogu zaželela malo poletja in sončka. Zato z zamudo ... pozdrav iz Seattla!



V Seattlu sem si dala duška, kar se tiče mojega naglavnega okrasja. ZDA so točno takšne, kot vidimo v filmih. Še boljše. 

Nihče se ne briga za nikogar, po ulici bi lahko hodil gol, pa ljudje nebi opazili. Resnično se tam "vsak briga zase". Vsaj v večjih mestih. 

Po drugi strani pa komentirajo vse, kar jim je všeč. ČISTO VSE. Večkrat so me ustavili pohvalili nakit na glavi ter superge. Nikoli ne bom pozabila gospe, ki je kričala za mano "LOOOVE YOUR SNICKERS, LOVE IT BABE". Prav zares zabavni trenutki, ki jih ne bom nikoli pozabila. 

Skratka, da se vrnem k bistvu - o potovanju bi lahko napisala celo knjigo, ker je bilo res ogromno zanimivih prigod!

Presenetila me je Alki Beach, ki je prava poslastica v Seattlu. Ko že misliš, da sever nima lepih plaž z ambientom ... napaka.

Res sem presrečna, da sva se odpravila na ta izlet, iz centra mesta z avtobusem 25 min in si tu.

Na plaži kjer ljudje igrajo odbojko, družine praznujejo rojstne dneve in pečejo hot-doge, mehičani plešejo salso... prečudovito je res. Mešanica tolikih kultur in energij.

Mislim, da moj nasmeh govori zase...

Nosim kombinezon, ki je po mojem mnenju "najbolj praktičen" kos oblačila na potovanju! (dokler ga ne rabiš slečt!). Brez razmišljanja zgodaj zjutraj "kaj skombinirati zraven" in ali bo udobno, da sem v njem okoli 16 ur po mestu in avtobusih itd. 

Moj moto na potovanjih "obleci se praktično, ker nikoli neveš ali boš jedel kosilo v fini restavraciji ali boš sedel sredi podzemne železnice s hot-dogom, ali boš tekel za zadnjim avtobusom...".

Pa lep pozdrav iz plaže! 

Katja


Seattle v ozadju...




Wearing :

Jumpsuit - New yorker
Headband - Ebay
Lipstick - Nyx (Copenhagen)
Shoes : Deichmann

1 komentar:

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner