Vow to Fashion

nedelja, november 22, 2015

The body shop haul


Kot sem že napisala, me je letos na potovanju presenetila kozmetika "the body shop" - kot da že nimam dovolj vsega, sem se malo pocrkljala za vse poletne delovne dni in večere. 

Na blogih sem prebrala že ogromno postov na to temo, vendar me kozmetika nikoli ni preveč zanimala.

Potem, pa sem se letos naravnost zaljubila v vonje in teksture teh izdelkov. Po več obiskih trgovih po celotni centralni Evropi, sem se odločila za teh 5 izdelkov.


The body shop - White musk

Če me prodajalka v Pragi nebi prepričala, da preizkusim tale parfum in losjon, sploh nevem če bi kdaj zagrabila v roke tole flaško. Potem pa sem ga preizkusila...

Tako nežen, svež vonj,... Preeečudovit, česar takšnega še nisem vonjala in body mist, ki je odstojen kot parfum je romal v mojo nakupovalno košarico.


Če še nisem omenila... Sem velika, velika ljubiteljica medu! Obožujem ga povsod! Med jem "na žlico" zato sem popolnoma ponorela, ko sem ugotovila da ima kolekcijo samo iz medu!

K sreči, so imeli v Hamburgu akcijo in si ob nakupu nad 30 eur dobil še tuš gel gratis (drugače je cena 7 eur) in izbrala sem si ta vonj, ki je fantastičen. PRAVI MED.


Indian night jasmine 

V Pragi, kjer sem opravila moj prvi nakup - sem se najprej zaljubila v ta parfum oz. toaletno vodo. Ravno prav arabskih not, ravno prav jasmina... Preprosto ga morate povohati, ko boste imele priložnost.

Cena za 50 ml je 25 eur, kar se mi ne zdi veliko - obstojnost pa je odlična.


The body shop body butter 

Ogroooomno pohval sem slišala na račun tega izdelka. In babji firbec mi ni dal miru, da ga nebi preizkusila. 

Kupila sem si kar dva, za ziher! (hihi)

Argan & Cacao

Arganovo maslo za telo diši nooooroooo lepo, orientalsko. Za moje pojme - POPOLNO. Kupila sem kar velikega (400ml) ker mi je vonj res všeč - sicer še čaka na testiranje, ker ne želim imeti odprtih 10 različnih krem za telo, tako da se bom skoncentrirala na kakavovega.

Uporabila sem ga po celem telesu in moram priznati, da je vonj prečudovit, se kar dolgo obdrži na koži in meni na ljubo - je tekstura ravno prav mastna in tudi na koži ostane vsaj 6-8 ur. 

Pričakovala sem malenkost bolj mastno strukturo, ampak mi je vseeno zelo všeč in sem prepričana, da si bom v prihodnje kupila še kakšen vonj.

Imate tudi ve kaj iz "body shopa"? Prosim za nasvete, linke do vaših blogov...

Katja



9 komentarjev:

  1. To kakavovo maslo je odlično. Ravno dovolj nevtralno. Pa tudi jasmin sem že povohala, čudovito diši in sem ga že skoraj imela pri blagajni. Se mi že sline cedijo za ponovni obisk :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, se strinjam. Ni presladko, pa čeprav res ni težko "kakava" narediti presladkega.

      Joj, jaz ga nisem mogla pustiti v trgovini, čisto sem zaljubljena vanj <3

      Izbriši
  2. všeč so mi "nežne" barve fotk :3 pa TBS zmaga <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz imam indian night jasmine edt in mi tudi ful lepo diši. Glede na to, da je edt, ga vohava samo jaz in moj fant, kar mi je super, obdrži se pa tudi še kar dobro. Poleg tega sem imela še cel kup masel za telo, ki so mi tudi krasna, ampak predraga :( Moringa diši hugo dolgo in močno, če se namažem po celem telesu, je kar preveč, ker cela soba diši po njej. Honeymania maslo mi ni ravno dišalo po medu, ampak je bilo ok. Ne bi še enkrat dala toliko denarja zanj. Najljubši vonj pa mi je tisti iz omejene kolekcije Chocomania, o moj bog, kot čokoladna slaščičarna! Nekoč sem imela še nekaj gelov za tuširanje, label in podobnih zadev - vanilija ima tudi noro močen vonj.
    Kako sem jezna, da ima ameriška spletna trgovina (ki pošilja samo v ZDA) kar naprej neke akcije za -50% in 3 za 2, poleg tega, da imajo že tako nižje cene kot mi. Pri nas v Evropi pa si vesel, če je kakšna stvar kdaj znižana za 15% (in še vedno dražja od tega, kar lahko dobijo Američani za male pare).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O, ti tudi? :) <3

      Ja, niso poceni. Veliko jih dobiš cenejših - za podobno kvaliteto. Samo te vonji... <3

      Res?!?! O hudo! Potem bo treba v shopping v Ameriko! Hvala za info! :)

      Izbriši
  4. Sigurno sve ima prelep miris :)

    http://jfashionlover.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisem ne vem koliko stvari preizkusila, ampak kar par masel za telo in ja....pri vsakemu rečem samo tole- BOŽANSKO! Ne vem, oni vedno zadanejo vonj.

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner