Vow to Fashion

ponedeljek, junij 29, 2015

Alpstories review / mnenje


Nekaj novega na slovenskem trgu! Nekatere blogerke so o tem že pisale in zato vam bom prilepila nekaj linkov, ki so se mi dopadli. Sama kot ponavadi zamujam z objavo, oz. sem želela stvari res dobro preizkusiti preden jih ocenim.





O šamponu


Šampon ima zelo naraven vonj, kar me ne moti. Zadnje čase uporabljam bolj Lush, Yves Rocher šampone ki imajo vsi podoben "naraven" vonj, tako da sem ga navajena.

Moje lase je lepo razmastil, očistil, dodal volumen nisem pa zasedila raznih posebnosti.

Je pa ogromen plus za telo in lase, ker ne vsebuje : parabenov, mineralnih olj, alhokola, silikonov...

Tako, da tistim - ki iščete bolj naravne vonje šamponov za lase, brez raznih dodatkov - nujno priporočam da ga preizkusite!


Cvetna vodica - vrtnica

Vonj je zelo značilen in zelo močen. Skoraj se ne moram odločiti ali mi je premočen ali mi je všeč. Definitivno pa je vonj močan in vam mora biti vrtnica zelo všeč!

Uporaba : uporabljam jo kot tonik, za vlaženje kože po čiščenju, včasih pa tudi po telesu. Je pa res, da se mi na trenutno res zazdi, da je vonj za uporabo po obrazu - premočen.


Ko sem se s sodelavko, farmacevtko pogovarjala o oljih - mi je bolj strokovno razložila, da se ji zdi jojobino olje najboljše sestave in z največ "dobrimi" snovmi za našo kožo.

Tako ga zdaj uporabljam zvečer ponavadi, če ne uporabim Melvitinega zlatega olja. Če ju primerjam, mi mogoče Melvitino lepše diši, vendar ima Alp Stories odlično ceno za to količino, tako da predlagam da si pogledate njihovo spletno stran z olji




V celoti mi je znamka zelo zanimiva in mika me še kakšna krema in olje. Kaj od te znamke ste že preizkusile? Kakšno je vaše mnenje? :)

Katja

8 komentarjev:

  1. Such a great cosmetics!

    By clicking HERE you can enter to my blog :)

    OdgovoriIzbriši
  2. A rožnih vodic se ne dobi več? Ne vem a sem slepa ali jih res ni na strani... Sem pa sprobala malo lešnikovega olja in mi je res odličen, ga bom mroala nujno naročiti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidim da jih ni ja. Očitno zmanjkalo? Piši jim, bo najbolj ziher.

      Ja, tega pa nisem še nikoli me prav zanima kakšen je :)

      Izbriši
  3. super cosmetics! :)

    http://lamodalena.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni pa vodica ni bila preveč všeč. Poleg premočnega vonja se mi zdi, da ni doprinesla dovolj vlažnosti, da bi lahko nadomestila tonik, zato jo uporabljam samo še, ko se želim malce osvežiti. Sicer sedaj testiram Laino arganovo olje, ampak me prav mikajo njihova olja, ker jih vsi tako hvalite. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, vonj je premočen tudi meni.

      Aja, tega pa jaz ne poznam! :)

      Za osvežit so super te vodice! :)

      Izbriši
  5. Aww hvala za omembo bejb! :) x

    OdgovoriIzbriši
  6. Joj to bo naslednje olje, ki ga imam na seznamu, sem porabila njihovega arganovega, sedaj sem na Adria Spa suhem olju in mi je tudi fantastičen,ker je po teksturi tak kot suho olje Nuxe;) no vonj pa res mogoče vsem ne bi sedel preveč:)Tako da jojobino bo naslednje.Tudi jaz ne znam bit več brez olj;), čisto sem se razvadla:)

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner