Vow to Fashion

ponedeljek, januar 12, 2015

Olivia cosmetics



Kozmetika Olivia (klik, like) je ena izmed naravnih kozmetik, kar lahko sklepate že iz imena. 

Glavna sestavina so - OLIVE! :)

"Olivia je naravna kozmetika z edinstveno kombinacijo negovalnih lastnosti izvlečkov plodu oljke in deviškega oljčnega olja, ki kožo hranijo in ji vračajo izgubljeno vlažnost in svilnato mehkobo. Oljčno olje je bogato z esencialnimi maščobnimi kislinami (vitamin F), ki so ključne za obnovo kože. Vsebuje antioksidante, kot sta vitamin E in polifenoli, ki z vitaminom A, D3 in K ščitijo celice pred negativnimi učinki, ki nastanejo z oksidacijo elementov in tako upočasnjuje proces staranja kože in nudi zaščito pred prostimi radikali. Na koži naredi zaščitni filmski sloj, ki preprečuje izsušitev in obenem omogoča nemoteno dihanje kože."
Tesirala sem gele za tuširanje s sadnimi vonji, ki so res super navlažili mojo kožo - big like! 
Ostale stvari pa imajo res močan vonj po olivah in olju, tako da če vam vonj odgovarja vam bodo tudi izdelki! 
Krema za roke
Zelo se hitro vpije, to ni ravno moja najljubša lastnost kreme za roke - vendar večina ljudi ima raje - da ne ustvarijo "filma" in ne navlažijo prekomerno, v tem primeru vam bo všeč. Mi je pa zelo všeč vonj, svež, oljnat, naraven.
Peeling shower gel
Vonj je enak! Všeč mi je ker deluje zelo sveže in ni eden izmed presladkih vonjev, katerih smo včasih že naveličane.
Peeling je nežen, zelo! Ravno toliko, da ga čutimo. Zato ga priporočam predvsem tistim, ki imate občutljivo kožo in so vam drugi pilingi pregrobi.
Maska za lase
Moj najljubši izdelek iz te kolekcije! Spet enak vonj - vendar maska takoooo lepo zmehčka lase, da sem se prav zaljubila. Edinstven izdelek, ki ga toplo priporočam in deluje zelo hitro v 3-5 min!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner