Vow to Fashion

četrtek, september 11, 2014

3


Odločila sem se za zelo praktično objavo in sicer primerjavo 3 micelarnih raztopin, različnih firm - tako da upam da bom s tem kateri pomagala pri izbiri.

Do pred kratkim - micelarnih raztopin nisem poznala/jih uporabljala,  potem pa sem dobila Afroditino (ki je že prazna), nato od Green Lina in na koncu se L'orealovo.

Afrodita - Najprej mi ni bila všeč, oči so me zelo pekle in nekako je dražila mojo kožo. Vendar sem videla da sem jo uporabljala v prevelikih količinah, vatke sem preveč prepojila z njo in zato mi je tekočina prišla tudi v oči. Potem pa sem ugotovila, da je potrebno res malo količine in že je makeup lepo odstranjen, koža navlažena - vendar sem vseeno po uporabi uporabljala tudi tonik. Nujno sem jo vedno morala izprati z obraza, drugače me je koža zelo pekla... Vendar v osnovi, izdelek je učinkovit, ličila zelo lepo odstrani in kožo lepo očisti.

Ocena : 8/10

L'oreal - Imam občutek da se hitreje porablja kot Afroditina. Drugače pa se bolj peni, vendar sem z njo zadovoljna. Podoben učinek kot Afroditina, mogoče samo za malenkost bolj zdraži oči. Vendar sta si drugače res podobni.

Ocena : 7/10

Green Line - Najbolj dišeča od vseh 3! Super izdelek, hitro odstrani ličila in se ne porablja hitro. Imela sem občutek da mogoče res najmanj zdraži oči od vseh treh raztopin. Nekako mi je najbolj všeč.

Ocena : 9/10

Pa vaše izkušnje? Jaz si sedaj samo s tem odstranjujem ličila, po uporabi pa seveda sledi še piling/čistilni gel/tonik/maska kakor nanese :)

Katja

5 komentarjev:

  1. what alovely item Review
    amazing entry

    Hope you may visit my blog,too
    Your Amely Rose from:
    http://thebizarrebirdcage.blogspot.de/

    OdgovoriIzbriši
  2. Pri meni nastaja podobna primerjava, mi je pa Afrodita boljša kot Green Line, ker se mi zdi, da boljše odstrani makeup.

    OdgovoriIzbriši
  3. super ocena. :D
    preiskusila sem samo prvo od loreala, sedaj pa sem zvesta garnierovi, kije res top in niti ne iščem druge. :) me pa malce mika tale og green line. :)

    xoxo

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner