Strani

četrtek, november 27, 2014

Babor cosmetics review








Kaj je Babor?
Že od leta 1956 v podjetju Babor kozmetika vizionarsko združujejo naravo in znanost v proizvodnji inovativnih, profesionalnih izdelkov za nego kože, ki dosegajo in presegajo najvišje standarde kakovosti in učinkovitosti. Kozmetika BABOR se je uveljavila kot ena najmočnejših blagovnih znamk v svetu profesionalne kozmetike in je zastopana v več kot 60-ih državah po vsem svetu.
Kaj sem testirala?
V test sem dobila ogromno stvari. Med drugim celoten paketek za nego kože, čistilni gel (ki je super!), kremice... Ter tudi dva izdelka od ličil. Lak za nohte mi je noro všeč, res je prelepe barve, kvaliteten, dolgoobstojen - skratka vse kar pričakujem od laka. Senčilo je malo manj pigmentirano kot sem pričakovala, vendar ko ga nekajkrat s čopičem nanesemo na veko, dobimo enak učinek kot če bi bil že prvi nanos tako barvit. Zelo mi je všeč tudi embalaža, eleganta. 
Kremice sem testirala kar dolgo časa, saj je težko opisati občutek za kreme - če jih uporabljaš le kak teden. Všeč mi je ker se hitro vpijejo in hkrati še vedno pustijo vlažilen občutek na obrazu. Moram priznati, da odkar jim kombiniram z Paula's choice čistilnim glom (klik) je moja koža popolna. Malo se masti, nič se ne "svetim", niti enega mozolja, ogrca... Nič. Samo lepa negovana koža. Zelo se mi je dopadel tudi gel/tekočina za umivanje obraza, kožo omehča, razmasti - skratka res super izdelek!
Težko je oceniti izdelke za nego kože, saj na vsakega posameznika delujejo drugače, vendar pa lahko zagovotovim, da gre za vrhunsko kozmetiko. Zelo zanimive so tudi tekočine za poživljanje kože - (vidite jih v majhnih stekleničkah), izdelki so res zanimivi in vredni preizkusa. Mislim pa, da se lahko vsak najde v njihovih vrhunskih izdelkih. Cene so sicer malce dražje, vendar je kakovost zagotovljena. 

9 komentarjev:

  1. awesome products ;]]

    xoxo

    new post
    www.live-style20.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Zanimivo, prvič vidim in slišim za to znamko :) Zdaj pa prečekirat stran!
    Passing Fancy​

    OdgovoriIzbriši
  3. Wau ta lak.. Popoln odtenek <3 in zanimiv set :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Cool products, I love the colour of the nail polish :)
    Would you like to follow each other?

    Please let me know on my blog,

    floweryblog.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Mi smo letos nego delale z njimi in je so res vrhunska kozmetika!

    OdgovoriIzbriši
  6. jaz pa imam eno vprasanje, ki je sicer malo bolj osebno in najbrs ni glih primerno za na internet pa vseno. imam blazne probleme s kozo in ker mi nobena krema ne pomaga (pa sem probala vse trgovinske in lekarniske izdelke, tudi tiste ki se dobijo izkljucno na recept) zdaj me pa zanima relevantnost tvojih reviewev... so k cisti torej nemozoljasti kozi res pripomogle vse te kreme ki jih tako pogosto menjas in preizkusas, ali pac uporabljas kontracepcijske tablete? vprasanjeje malo smotano vendar zame zelo pomembno ker mislim, da ce imas tablete so potem te izkljucni razlog za lepo kozo, te kreme so pa potem le miniaturni popravek.. hvala za odgovor.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdravljena! Ni problema za vprašanje, rade volje pomagam - če je le v moji moči.

      Moje ocene so vedno iskrene. Vedno. Nikoli nebi zavajala bralk. Je pa res, da nikoli nisem imela večjih problemov s kožo, ko sem bila 15-17 malo mozoljčkov in malo bolj mastna koža in to je bilo to. Tabletke uporabljam, ampak je moja koža enaka, kot tudi pred njimi. Tako da, pri meni se ni glede kože nič spremenilo.

      Lahko so težave globinske, veliko pa mislim da pripomore tudi redno čiščenje. Moja rutina je, da si vsak dan odstranim ličila z micelarno vodo, naredim piling ali pa samo zelo fajn kožo očistim z gelom (paula's choice je super) in uporabim masko (kakšen dan) in potem lepo namažem z nočno kremo, ko je koža čisto očiščena in pripravljena da se čez noč odpočije.

      Če imaš večje težave pa obišči dermatologa, jaz žal nisem specijalistka :/

      Upam, da sem ti vsaj malo pomagala. Vso srečo, če pa še kaj rabiš, pa kar vprašaj.

      Izbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja