Strani

nedelja, december 27, 2015

Philips Visa pure vs. Oriflame Skin Pro


Čas je, da vam končno predstavim ščetke oz. krtačke za obraz! Kako delujejo, kakšne so se zdele meni in ali je vredno plačati kakšen eur več za dražjo krtačko ali pa so nizkocenovne prav tako dobre? Vse to v današnji objavi!

Kako se uporabljajo ščetke za obraz?

Uporabljajo se za čiščenje obraza. Sama sem jih vedno uporabljala zvečer, z gelom oz. čistilnim moussom za obraz. 20 sekund na levi strani obraza, 20 sekund na desni in na čelu. Vse skupaj traja 60 sekund.

Kaj naj bi dosegli z uporabo ščetk za obraz?

Preprečevanje nastanka mozoljev in drugih nepravilnosti, koža je bolj očiščena (bolj globinsko), z obraza "speremo" vse nečistoče, ki se čez dan naberejo na obrazu...

Ali delujejo?

Ker sama nimam večjih težav s kožo, nisem opazila večje razlika. Pa vseeno je bil občutek po uporabi res fantastičen. Koža je bila zelo mehka na otip in popolnoma očiščena. Definitivno se ne da primerjati tega čiščenja z vsakdanjim čiščenjem samo z gelom in rokami.


Philips Visa pure krtačka

Philipsovo krtačko sem testirala približno 6 tednov. Moram priznati - da me je bilo od začetka malce strah uporabljati ščetko - ker je koža na obrazu zelo nežna in na določenih mestih ne preveč debela - zato, sem bila zelo skeptična kako mi bo všeč.

Pa me je navdušila...?

ZELO! Philipsova krtačka je lepa že samo na pogled in ko sem jo prvič testirala (z mami!) sem bila presenečena kako zelo mi je "pasala na kožo". Koža je neverjetno osvežena, očiščena in čiiiisto svetle polti, ker je res VSA umazanija, ki se nam čez dan nabere na kožo - odstranjena.

Tudi mami jo je testirala in prav tako pohvalila! Pri njej se je opazila razlika že tu, da je imela naslednji dan veliko manj podočnjakov in kapilarice, ki jih ima na licih so povsem izginile z masažo krtačke.

Koliko stane?

Philipsova krtačka stane okoli 150 eurov. Vem, da ni malo - sploh za študentsko življenje, pa vseeno - če se preračuna koliko dobrih stvari nam prinese in da jo imamo potem za nekaj let... Mislim, da je vredna svojega denarja.


Oriflame skin pro

Glavna razlika med obema krtačka je ta - da Oriflamovo poganjajo baterije, Philipsova pa se polni na elektriko (ima tudi stojalo!). 

Res je, da je  Philipsova bolj prefinjena na pogled, vsekakor pa je Oriflamova bolj primerna za potovanja.

Je kaj slabša od Philipsove?

Težko bi rekla da je slabša. Je pa drugačna. Kar se tiče ščetinic in nastavka - mi je od Philipsa, ljubša. Vendar pa me Oriflamova krtačka ni razočarala. Prav tako ima vse te funkcije, kot jih ima Philipsova. Je pa res, da nima možnosti "pavze" vmes med čiščenjem, kot Philipsova ki te sama opozori, kdaj zamenjaj stran obraza (se ustavi za sekundo in potem nadaljuje). 

Pri Philipsovi nimam kaj dodati, krtačka je odlična. Pri Oriflamu me malo moti celotna embalaža, mi je od Philipsa ljubša - tudi kar se prijema tiče.

Vsekakor pa, za ceno 40 eur (oz. trenutno znižana) pri Oriflamu - se da dobiti čisto OK krtačka, za vse tiste, ki niste sigurne ali bi si privoščile dražjo in ali vam to sploh odgovarja. 

Mene sta navdušili obe, všeč mi je - da lahko za nižjo ceno dobiš prav tako super izdelek in da je dostopen tudi tistim, ki si dražjega ne morejo oz. nočejo privoščiti.

Kaj pa ve mislite? Ste že testirale krtačke za obraz? Res me zanima vaše mnenje :)

Jaz je sicer ne uporabljam vsak dan - da ne razdražim kože preveč, pa vseeno je moja zvesta stalnica. 

Katja


15 komentarjev:

  1. great post!
    Kisses from germany, Sophie♥

    OdgovoriIzbriši
  2. Super objavica, vsekakor se zelo zanimam za tele ščetke, me pa zanima če so primerne tudi za bolj težavno kožo? Bralke me to veliko sprašujejo. Nekje sem namreč zasledila, da niso ravno priporočljive za bolj težavno, aknasto kožo ravno zaradi ščetin.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To pa nebi vedela za ziher. Jih pa uporablja prijateljica, ki ima zelo problematično kožo (akne, mozolje) tako da predvidevam da je OK.

      Nisem pa sigurna, ker teh težav nimam :/

      Izbriši
  3. Oriflame krtačka je odlična za to ceno. Se pa ne bi strinjala glede glavne razlike, saj ima Philipsova krtača dvojno tehnologijo (vibriranja in rotacije) medtem ko je Oriflame samo rotacijska. :) Jaz ravno zaključujem testiranje Clarisonica in je noč in dan med krtačama. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, tudi meni se zdi. Čeprav deluje bolj "poceni", pa vseeno opravi svoje delo čisto ok.

      Imaš prav, tega nisem vedela. Se mi je zdelo, da tista še trese haha - mogoče je zato tako drugačen občutek.

      Res? :) Ti je bila všeč?

      Izbriši
  4. amazing review, interesting products
    I wish you an happy holidays
    fashion blogger
    kiss

    OdgovoriIzbriši
  5. Ohhh Visa pure bi kar imela ja :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Jaz imam Remingtonovo Reveal in sem ful zadovoljna. Uporabljam ščetko za občutljivo kožo, ker mi bolj odgovarja. Uporabljam pa jo zvečer predvsem na področju t cone in ličk pa tudi vratu. Se mi zdi da res naredi tisto piko na i in odstrani še zadnje sledi pudra in vseh nečistoč. Meni je super:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. No super :)

      Je tudi mene presenetilo, da je čisto kul tudi za občutljivo kožo :)

      To je pa res, občutek je čisto drugačen :)

      Izbriši
  7. super zadevica:))) je fajn obcutek:)))

    OdgovoriIzbriši
  8. Joj to jaz rabim, glede na to, da imam toliko nepravilnosti in da si me zelo radi delajo mozolji :( Philipsovo imam sicer že nekaj časa nagledano, ampak trenutno ne bi bila finančno sposobna. Sem pa skorajda prepričana, da si jo enkrat v novem letu kupim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bi bilo fajn potem ja :) Sem ziher da bi se ti ful poznalo.

      Ja, saj pravim - ni malo. Ampak se ziher da na kakšne obroke vzet :)

      Izbriši
  9. Tele zadevce mam že tolk časa nagledane pa še nisem pršla do njih :'D

    OdgovoriIzbriši
  10. Interesting products and interesting post. I'm your new GFC follower # 726 if you want to come on my blog ^ - ^

    www.beautywithterri.blogspot.it

    OdgovoriIzbriši
  11. Mene ta Philipsova Visa Pure krtačka tako mikaa, morem začet šparat. :) Super objava. :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja