Strani

sobota, september 27, 2014

New from Afrodita cosmetics




Kozmetika afrodita je ena izmed mojih najljubših znamk kar se tiče pilingov, tuš gelov in krem.

Tokrat pa so na voljo spet novi izdelki, katere sem skrbno preizkušala za vas.

Hyaluronska kombinacija

Tale kolekcija mi je bila najbolj všeč! Prvi tuš gel pri katerem se mi zdi da kožo res navlaži, ponavadi to zaznam samo pri pilingih, losjonih - vendar tukaj za vlaženje kože poskrbi že tuš gel. Tudi losjon za telo se zelo hitro vpije in še dodatno poskrbi, da je naša koža prožna in navlažena, definitivno izdelki vredni preizkusa! Tudi vonj je zelo svež, nič sladek - tako, da je primeren tudi za tiste, ki ne marate sladkih vonjev.

Kokos kombinacija

Predlagala bi jo sicer bolj za poletne dni, vendar pa se vseeno ne branim vonja kokosa tudi v mrzlih dneh! Bolj kot navlaži, naredi ta kombinacija kožo mehko! In seveda dišečo! Tuš gel je tu kremni, losjon za telo pa ima popolnoma enak vonj, tako da se lahko kombinirata. 

Afrodita me je spet navdušila, vendar če bi morala izbrati en izdelek, ki me je najbolj - bi bil to tuš gel z hyaluronom. 

Kaj pa ve, ste že opazile te izdelke na policah drogerij? :)

Lep dan,

Katja

15 komentarjev:

  1. Super post! Sicer še nisem sprobala nič od afrodite saj imam cel kup Balea izdelkov še za porabit, ampak mi je embalaža zelo privlačna pa tudi vonjev imajo veliko ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je pa kokos top shit, super navlazi, nahrani in disiii, zlo dolgo:) po celem dnevu se se voha kokos. Hyaluron pa zacnem se testirat!;)

    OdgovoriIzbriši
  3. I always love coconut shower gels and body lotions :-D

    OdgovoriIzbriši
  4. meni je Hyluron linija tudi fajn, edino se mi losjon vseeno ne zdi tako vlažilen, ker sem navajena bolj mastnih :) Nisem pa še kokosa sprobala, ker sem trenutno še pri Hyaluron :3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mogoče se strinjam ja, zelo tekoč je :D

      Ampak mi je vseeno všeč - ker se hitro vpije.

      Izbriši
    2. A se lahka umesam v debato? Losjon je full vlazilen, anpak Simona ce si navajena na mastne, tisti so ponavadi hranilni in to je razlika. Ponavadi pa zlo suhi kozi ni dovolj sam vlaga, rabi se hrano:)
      Sem probala zdej losjon in mi je super. Bomo pa vidli kok se bo pozimi obnesev, ko bom rabla hrano tudi. Ampak verjetno bom ga za poletje prsparala, cez zimo pa spa maslo;)

      Izbriši
    3. Ja, pozimi nujno tudi piling od spa kolekcije! :) <3

      Izbriši
  5. Hello from Spain: fabulous cosmetics. Keep in touch

    OdgovoriIzbriši
  6. i love these products! great post...


    http://octobergraves.blogspot.com/
    http://instagram.com/donnangraves

    OdgovoriIzbriši
  7. Tudi jaz preizkušam Hyaluron gel za prhanje trenutno, in mi je ZELO všeč! :) Predvsem poleti se mi na komolcih pojavi suha koža, in priznam, sem lena za mazanje s kremami in losjoni, ker nekako mi ta občutek ni všeč (čeprav v sili še ... :) ). In moram reči, da sem zelo pozitivno presenečena.
    Afrodita, sedi, 5! ;)

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja