Vow to Fashion

četrtek, april 21, 2016

Shiseido favourites


Najprej se je porodila ideja, da bi vam podrobno opisala moj najljubši čistilni gel oz. mousse za kožo, pa sem se nakoncu odločila, da naredim skupno, zelo dolgo in obsežno objavo za slednje Shiseidove izdelke, ki me zadnje tedne navdušujejo ; maska za oči (svetovni hit), Ibuki čistilna moussa, nočno kremo za obraz (lifting),...

Pa začnimo lepo počasi.

Shiseido je ena izmed vodilnih znamk za nego kože, ličil itd. na svetu. Že po imenu lahko prepoznamo, da gre za japonsko znamko. Znamka je pred nekaj leti praznovala svojo 140 letnico!

Shiseido je definitivno kozmetika višnjega cenovnega ranga, čeprav iskreno povedano - glede na preizkušeno, so izdelki vredni vsakega centa. Nikoli si nebi mislila, da bom za "navaden" čistilec obraza dala 35 eur, pa me je tako zelo navdušil, da se od njega ne morem ločiti. 

First I wanted to make a post ONLY about Ibuki cleansers, but then - I realised I have so many Shiseido products that I need to review, so I decided for bigger post. Hope you will find it useful!

So! I will present you 4 products : Shiseido cleansers purifying and gentle Ibuki, Superior elixir night cream and maske for dark circles around eyes!

We all know that Shiseido is one of the most famous brands all over the world, they are actually really old brand - 140 years! Did you know that?!


Ibuki Gentle cleanser

O mojem ljubem Ibukiju sem že pisala. Ko sem slučajno dobila za testirati majhen (30 ml) testerček, (preberi tukaj!) sem se nad izdelkom v celoti navdušila. Skoraj bi ga podarila naprej, pa sem vesela, da ga nisem.

Čistilec je zelo prijeten. Nežnega vonja, zelooo nežen in mehak kot nekakšen mousse in ravno prav se speni. Kar mi je najbolj všeč je to - da ga pri 1 uporabi, porabiš ZELO malo. Čistilec mi bo sigurno zdržal vsaj 4-5 mesec pri vsakodnevni uporabi, torej se splača - čeprav ni poceni. (cca 35 eur)

Najboljši učinek je, da ti kože ČISTO nič ne izsuši. Po uporabi ni "nujna" kremica, (seveda je) ampak ni tiste hitro nuje ko čutiš da ti kožo zateguje in lahko v miru narediš še čiščenje s tonikom in počasi nadaljuješ s kremo. 

Ena izmed najboljših stvari je : PENA! Ne naredi tiste tipične pene z mehurčki, ampak se ravno prav speni, da ga porabimo zelo, zelo malo za 1 čiščenje obraza.

Nikoli si nisem mislila, da me bo tak izdelek tako očaral. Če je le možno, ga preizkusite. Res je odličen, za mojo suho kožo je super in se na dolgi rok opazi, da uporabljam višjekakovostni izdelek.

So! First I will make a review about Gentle Cleanser, which is my love for already 1 year. I AM OBSESSED WITH IT. <3

Cleanser is so gentle and it makes a great foam. You only need a little amount to make a dense foam and I am sure that this one will last at least for 4-5 months.

After massaging my face with it for new seconds, you rinse it and your skin in so gentle, soft and clean. It does not dry your skin, that's the most important thing! (at least for me!).

After using it for months and months - I found it one of the best cleansers I ever used. (the number is not small!). I love the fragrance and the effect of this product! 

I highly recommend it. 


Elixir supérieur night cream

Hvala, August! Mislim, da si bolj koristnega darila iz Tokia nebi morala želeti. Fant je lani obiskal Tokio in mi s tam prinesem nekaj daril (ne morem verjeti kako pozno sem s temi objavami... enostavno preveč izdelkov in premalo časa!).

Med drugim, sem dobila nočno kremico! Najprej sem se ustrašila, da mi bo veliko premastna, ker je še "lifting" kremica in je za moja leta mogoče še malo prezgodnja, ampak ponoči moja koža tako ali tako potrebuje več nege in škoditi ne more!

Je moja prva kremica, ki sem jo preizkusila od Shiseida. Moram priznati, da se super ujameva. Je res kompakta kremica, fino mastna in pri uporabi ne dodam nobenega olja kot ponavadi. Koža je zjutraj ZELO prožna, nahranjena in spočita. Super za uporabo pozimi in seveda - le ponoči.

Definitivno se čuti razlika ali uporabljam to kremico ali pa kakšno drugo nočno. Shiseido kremice tudi vse malenkost posvetlijo obraz (japonke so znane po tem, da imajo rade čim bolj svetlo polt) in tako delujejo tudi izdelki.

Odličen izdelek, cene sem preverjala na internetu se gibljejo nekje od 40 eur - 80 eur, popolnoma odvisno od države.

Thank you, August! I could not wish for better gift from Tokyo! I got this amazing cream all the way from hometown of Shiseido!

I am little late with this review, but better late then never! 

First, I thought that this cream will be too oily for my young skin - but it's not. I love the effect that this cream gives to my skin. Completely comfy and even if I wake up at nights sometimes, I still feel cream on my face and it is really working. My skin looks so amazing in the morning. Wrinkles are almost completely invisible and I think that's the most important thing. 

Prices are around 40-80 euro (depends on the country).


Shiseido purifying cleanser Ibuki

Prav tako iz družine Ibuki. Vendar razlika je predvsem v tem, da ni tako zelo kremast kot Gentle Cleanser in vsebuje majhna zrnca in naredi še piling. 

Ne bi ga priporočala za vsakdanjo uporabo (čeprav je zelo nežen), vendar nekajkrat na mesec. 

Po vonju je enak Gentle Clenserju in se razlike predvsem v zrncih in funkciji, da je bolj prečiščevalni mousse za umivanje obraza.

Tudi ta se mi dopade, vendar pa mi je zaradi vsakodnevne uporabe bolj pri srcu moj Gentle Cleanser.

Sta pa super kombinacija, tako da priporočam oba, če se odločate za enega pa kot sem napisala...

This one is also from IBUKI family! If you ask me, I prefere the GENTLE clenaser. But this one is nice to use aprox. 1-2 per week. Not for everyday, because it works like a scrub. 

The scent is the same, it is a little bit more for oily skin than for dry skin. 

If you can afford both, they are perfect combination. But if not... the gentle cleanser is the best! <3


Pa pojdimo k mojemu najnovejšemu izdelku - MASKI ZA OKOLI OČI!

Shiseido Benefiance wrinkle resist

Je definitivno eden izmed Shiseidovih najbolj znanih in opevanih produktov, zato sem zbirala in zbirala priložnost, ki bo najbolj popolna, da preizkusim to masko in da rezultat ne bo šel v nič!

Vsebuje RETINOL - ki deluje kot vitamin A in poseže v še tako globoke gube in jih zmanjša, zato je idealen za gubice pod očmi!

Moja izkušnja

Obliži so zelo prijetni, takoj čutiš vlaženje kože. Nosila sem jih približno 15-20 min, verjeli ali - ravno ko sem "finiširala" tole objavo! Najboljše se mi je zdelo to, da koža celotno masko posrka vase, ves retinol. In obliž na koncu ostane čisto suh, prej pa je prepojen z tekočino.

Zdi se mi, da je razlika ZELO očitna. Koža je res zglajena in izgleda tako zelo spočita - da mi je prav čudno heh!

Definitivno je maska fenomenalna, sploh za tiste - ki ne uporabljate krem za okoli oči in za tiste, ki imate "utrujen videz" pod očmi. 

Cena je višja, za 12 mask = 70 eur. 

Ampak če se dobro porazdeli, 2 maski na mesec oz. 1 crkljanje na mesec, se mi zdi da potem ni več tako grozno visoka. 

Izdelek je zelo kvaliteten, všeč so mi obliži - nič se ne odlepijo, sestavine so fenomenalne ker deluje kot takojšnji lifting...

The main ingredient is RETINOL - which works perfect against deep wrinkles and it is vitamin A!

I was wearing it for 15-20 min and the result is amazing. Like I was on botox or something haha! They are so comfy to wear and when I took it off my skin was so relaxed and totally different than before. After 20 min the paper is completely dry because skin takes everything from it. It truly is amazing. 

Price is not so low, for 12 masks = 70 euros, but the result is amazing. If you make plan how you will use it, than it is definitely not so high.



1 komentar:

  1. Great post dear :)

    U toku je nagradna igra: http://oonly4girlss.blogspot.rs/2016/04/giveaway-1.html

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner