Vow to Fashion

torek, marec 22, 2016

Ways bloggers can support each other

I'm sure that lots of bloggers will agree that "being part of the community" is one of the best things about being a blogger.

You can meet so many different, interesting people and that's really amazing!

But of course there can be some negativity, which is totally normal because people are different and they have different taste & style. So, I got this idea to put together some tips why bloggers should support each other.

1. You are not gonna get along with all the bloggers.

It's totally normal that you can't get along with all the people around you. It's totally OK, to have your own opinion and share it... but insulting someone personally is not OK. Accept that people sometimes just don't agree with each other.

2. Make an effort

I enjoy reading other blogs and comment on them, liking other blogger's instagram photos - I think this is important. To support each other. I don't like bloggers who never comment on other blogger's post and you always do on theirs... Well, it's just kind of support that I like and find important. It is nice to know that our time and posts are being appreciated and blogging community can become such a nicer place.


3. Accept that some people get paid for blogging.

There is such a negative attitude around sponsored posts and I understand why. Okay, some people that are not bloggers - just don't understand how this works.

I would NEVER sponsor something that I don't like and don't believe in. I kinda laugh when I see all the photos on Instagram of a big bloggers (fitness, fashion...) drinking those magic teas all the time and taking some magic candies for nicer hair... well, I have enough of thise typical sponsored thing, I get it that you got few 1000$ or more for posting it, but still I don't buy that haha. 

Stay real. Sponsored posts are totally OK, if you agree and believe in the product. Remember when "oh so" famous Kylie J was sponsoring a cream which will make your booty bigger? Well... haha, that's what I am talking about.

4. Make an effort (again!)

Some of the people just DON'T like helping each other. Well, I admit I click a lot of times on "google ads" commercials on blog, because I know that brings them few cents and why not? If can help only with 1 click and make a bloggers happy, why not. I doesn't cost me anything.

And when it comes to affiliate links. Why not clicking on them and making blogger's statistics better and help them? If you can reading their blogs for free... well, that's at least you can do!

You never know, people can start doing this for you too! :)

5. Don't be a dick. 

Haha, sorry for the title, but I had too. This is applying to life in general. Be a nice person. Don't like the blog or person? Ok. Move on. Don't like a youtube video? Ok, that's fine. Stop watching it. 

You don't have to be rude and tell people their makeup sucks or that their outfit looks like crap. Who does that? Would you have guts to say this in person?!

Put to energy into being nicer and better person. You are not gonna like everything I write and that's okay. Just. Be. Nice.

Like I'm always saying "The most important thing is to stay true and real to yourself. Lots of people want's to be "like that girl, like this girl"... well you know what? There is only 1 YOU in this Universe. Enjoy being unique! :*"


Love and pizzas,


Katja

33 komentarjev:

  1. Joj Katja, super objava! In strinjam se točno z vsako točkoo ! :) Jaz enostavno ne razumem ljudi, ki na grd način komentirajo stvari, ki jim niso všeč, kot da ni že preveč negativne energije okoli nas. Sama osebno, sem fuuul vesela, ko vidim kako enim uspeva in kako so uspešni na svojem področju. Nekako me njihova sreča na nek način inspirira in motivira. Pa tudi v četrti točki se najdem, saj tudi sama delam isto kot ti, kliknem na oglase, ker vem da s tem pokažem podporo nekomu, ki v svoje delo vloži neskončno truda... S tem pa tudi osebnostno rastem, saj je občutek, ko veš da nekoga podpiraš in mu na nek način pomagaš fenomenalen! :)

    :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. <3

      Hvala!

      Ja, o tej temi bi se dalo filozofirati in napisati kar nekaj strani, haha. Sem se ustavila! :)

      Res je!

      Ja, ne vidim nič slabega v tem. Konec koncev so blogi dostopni ZASTONJ in me nič ne stane, če lahko pomagam da pride do kakšnega evra. :D

      Izbriši
  2. Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlično napisano, se strinjam z vsem. Pozitiva je zakon ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Se strinjam, se moramo podpirati med sabo, ampak pri točki 2. sem pa malo deljenega mnenja - včasih sem pregledala vse bloge, ki sem jim sledila, jih tudi dokaj redno pokomentirala, ampak čez čas se je nabralo toliko blogov, da mi je vzelo preveč časa, da bi vse prebrala in potem zraven pustila še komentar, ki bi bil kaj več kot "super objava".
    Vem, sem tudi jaz vesela, ko dobim komentar, pa če je to le "super objava" ali pa "lepo napisano", ampak še bolj kot to, pa imam rada tiste iskrene komentarje, ki mi dajo vedeti, da je oseba prebrala objavo in mi ne komentira samo zato, da jaz komentiram nazaj na njen blog. Zato sem nekaj časa nehala komentirati ostale bloge in kar hitro opazila, da se je količina komentarjev na blogu hitro zmanjšala - tako predvidevam, da niso bili preveč iskreni. Zato raje vidim en komentar, ki je iskren, kot pa 20 takih, ki komentirajo samo zato, ker želijo, da jim komentiram nazaj. Bloge še vedno / spet komentiram, ampak se držim tega, da komentiram samo, ko imam kaj več povedati, kot pa super objava :) Tako kot zdaj na primer ;)
    Me pa zanima če imaš kakšno taktiko, kako ti uspe vse bloge lepo pokomentirat in prebrati, ker skozi leta, se je verjetno tudi tebi nabralo kar nekaj blogov in to vzame kar veliko časa, da prideš skozi. In vem, da ti pustiš vedno konkretne komentarje in ne samo "super objava". :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se strinjam, sem zelo grobo napisala I know. Mislila sem to - da se mi včasih malo "za malo" zdi, da komentiram določenim blogerjem (ne samo slovenskim) na skoraj vsako objavo, pa nikoli ne vrnejo malo pozornosti.

      Pa ne da bi jo želela - se mi zdi, da se gre preprosto za vljudnost.

      Jaz veeeedno pregledam kdo mi komentira, se mi zdi to lepo :)

      Je pa res ja - da je blogov vse več :)

      Tudi jaz ne uspem vedno vsem vsega komentirati ampak tistim, ki so moji najljubši pa le :)

      Hahah, ponavadi dan začnem z pregledovanjem blogov. In če sem kakšen dan drugje kot doma - oz. počitnice, izpitno obdobje - tudi jaz "ven" padem haha...

      No worries, nimam časa za vse bloge komentirat :D

      Izbriši
    2. Mogoče si moram samo malo čistko naredit na Bloglovinu, ker zaradi vseh ki jim sledim večkrat ne vidim objav od tistih, ki bi jih pa res rada brala, ker se izgubijo v množici. Pogrešam, da bi se dalo neke mape naredit po temah ali pa po priljubljenosti.
      Kdo mi komentira pa tudi jaz vedno pogledam :) Si me zdaj kar malo spodbudila, da si tudi jaz malo boljše organiziram branje in komentiranje blogov :)

      Izbriši
    3. Ja, se strinjam, to bi bilo super.

      Heheh, nevem meni bloganje pomeni tudi branje in komentiranje drugih blogov.

      Konec koncev, tako blog zaživi in oživi :)

      Izbriši
  5. Thumbs up za tale post! ;) Bom začela malo bolj klikat na oglase :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahah, ni bilo mišljeno tako - samo kot ideja, da si pomagamo :) <3

      Izbriši
  6. I absolutely love this post and everything you said especially the last point is so spot on... Thanks for sharing...xx

    OdgovoriIzbriši
  7. This post is just so sweet! Supporting each other doesn't cost a thing :)

    Yiota
    Pinkdaisyloves.blogspot.com.cy

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo lepo napisano in vse velja tudi v vsakodnevnem življenju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala.

      Žal se nekaterim stvari ne da "prijazno" povedati, da bi zvenele kot morajo haha.

      Se strinjam!

      Izbriši
  9. Se strinjam, zelo lepo napisano. Tudi sama ne razumem zakaj bi kdo nekomu napisal grd komentar in ga s tem užalil... kakšno veselje imajo ljudje od tega ne vem. Mi je žalostno, ker je vse več tega na internetu, pa upajm, da bo enkrat bolje. :) Treba je širiti veselje in pozitivne misli. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se s tem ne ukvarjam več, ampak tukaj v to objavo je pasalo.

      Nevem, nekateri si s tem pumpajo ego :D

      Res je, mislim da boljše žal ne bo - ker je tega res vse več in so ljudje vse bolj zavistni, najhujše je to - da v živo tega nihče nebi rekel :)

      Izbriši
  10. Katja, dobro si napisala in v večini se strinjam s tabo!
    Lepo da si izpostavila tudi to, da si vsi nikoli ne bomo všeč in da se tudi med blogerkami vzpostavijo socialni krogi... res pa je pomembno, da vseeno držimo en nivo komunikacije in spoštovanja, kar se sicer tudi med nami kdaj (žal) poruši zaradi nevoščljivosti in podobnih zadev.
    Super objava, jaz te rada berem in klikam, tudi če malo manj komentiram. Kar tako naprej <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako je ja :) <3

      Jaz tebe zelo, haha kar verjetno vidiš :D <3

      Izbriši
  11. so amazing look ; -0))))


    i invite to me too



    www.live-style20.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  12. odličen post ! mislim, da vse me na momente pozabimo kdo dejansko smo, in da bi si priskočile na pomoč namesto ena drugo gazile :D

    OdgovoriIzbriši
  13. "The most important thing is to stay true and real to yourself. Lots of people want's to be "like that girl, like this girl"... well you know what? There is only 1 YOU in this Universe." - TOČNO TO! :))

    OdgovoriIzbriši
  14. You go girl! :) Super spisana objava in lepo da si tako odkrita glede vsega. Zadnje mesece bolj redko najdem čas da objave soblogerk do konca preberem in ne le na hitro preletim, kaj šele pokomentiram, ampak tale me je pa res pritegnila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se trudim biti, brez da bi bil kdo prizadet, ampak včasih ne moreš vsega ovijati v povoj :D

      Ja, prav pogrešam tvoje objave :) <3

      Hvala ti!

      Izbriši
  15. Ooo dobra objava. Res si vse super napisala, sploh zadnja točka zmaga :D

    OdgovoriIzbriši
  16. top :) zapisana objava je res super. Napisala si vse tako, kot velja tudi nasploh v življenju. Viva la pozitiva !!! Nasploh pa je tvoj blog je zelo dober. svaka čast :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner