Vow to Fashion

četrtek, september 17, 2015

Dvorec Trebnik - linija rakitovec mnenje


Dvorec Trebnik me je nekaj tednov nazaj presenetil z nepričakovanim paketkom! V njem se je skrivala celotna linija Rakitovec - o kateri sem že pisala tukaj! 

Zelo sem se razveselila celotne linije, ker me je oljnat tuš gel zelo navdušil - zato sem vse skupaj kar hitro začela testirati.

Mleko za telo 

Mleko sem podarila sestri, ker imam jaz teh izdelkov že polno omaro! Sama mi je povedala, da ji izjemno lepo nahrani kožo in da vonj na koži ostane ceeel ljubi dan. Več prijateljev, jo je vprašalo kateri parfum uporablja - ona pa je imela na sebi le mleko. Ha, skoraj mi je škoda da ga nisem sama stestirala, heh,...


Šampon za suhe lase

Tudi šampona nisem testirala jaz. Ko se slovenska beauty scena začne nenadno zelo pospešeno razvijati, je preprosto preveč izdelkov, da bi vse testirala sama oz. mi je žal, da mi izdelki po več mesecev ležijo v vrečkah in čakajo na svoj trenutek.

Šampon je testirala mami. Vzela ga je sabo na morje in ga tam celega porabila, zato zaupam njeni oceni. Ker je tudi ona noro navdušena nad "oljem za tuširanje" in ji je vonj zelo pri srcu, se je zelo razveselila tega šampona. Šampon je hranilen in lase lepo ukroti in po uporabi definitivno niso več tako suhi in ne "frčijo" na vse strani, kar je super.


Kar se tiče mila za roke in balzama za roke - fantastično. Balzam je vsekakor zmagovalec v tej igri - ker je hranilen, vlažilen in preprosto super za suhe roke. Sem zelo zbirčna ko pride do krem za roke - ker si dnevno namažem roke s kremo vsaj 5x. Ta balzam je ravno prav masten in mojim suhim rokam nudi ugodje.

Milo je milo. Preprosto ga težko pohvalim, da je nekaj "posebnega", lepo diši - kot vsa linija, to je pa vse :)

Masažno olje

Hvala bogu za naše moške! Redko kdaj si sama naredim masažo (vsi vemo kako nemogoče je to), mogoče samo na nogah in stegnih po Zumbi, če imam "muskelfiber", drugače pa sem vedno hvaležna za vse masaže od mojega dragega. Pomagal mi je testirati tole olje... 

Diši enako kot celotna linija. POZOR pusti nekaj malega barve, tako da je treba biti pazljiv. Če se po uporabi takoj oblečete - se nikakor ne oblačit v svetle obleke. Če je le možnost, počakajte da se vpije. Drugače pa je olje super, lepo diši, pomirja in odlično nahrani kožo.

Želim vam uspešen dan! Moj je spet čisto poln! :)

Katja




4 komentarji:

  1. me je po branju kar zamikalo za mleko za telo. drugače je pa superca prebrati včasih tudi kakšno mnenje neblogerjev tko da super da si "združila prijetno s koristnim" :) <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Hello from Spain:great brand.Keep in touch

    OdgovoriIzbriši
  3. Moj fant tudi uporablja to olje za tuširanje in mu je zelo všeč, meni je povprečno. Od oljnih mi je najbolj všeč loccitanov mandelj. Pač stvar okusa. Mi je pa zelo všeč šampon za lase te linije. Raktiovec je zelo koristna rastlina, je tudi bistvena sestavine ene kreme za obraz (gaia creams iz UK), ki skupaj z arganom tvori res dobro mešanico za kožo, ki jo včasih popadejo kake suhe zaplate. Tako da je Dvorec naredil res dobro linijo. LP :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner