Vow to Fashion

torek, februar 10, 2015

Ancestry in Paris parfum / artistry powder review




Zadnji dnevi se vrtijo okoli novega parfuma in pudra!

Ancestry parfum - Poleg čudovite, čarobne embalaže parfuma - ki je res klasična in je primerna za damo in za mlajše punce, ima parfum prečudovit klasičen vonj. Nežen, blag - pa vendar dovolj močen da ostane na koži še cel dan. Težko bi opisala vonj, saj ni sladek - saden, ampak me bolj spominja na D&G parfume, ki imajo vonj za vse ženske. Niso presladki, niso "pretežki" da jih nebi mogle nositi tudi mlade dame.

Parfumček je zakon! Lahko ga dobite ( in puder) tudi v nagradni igri na facebooku! (traja le še nekaj dni!)

Artistry puder - Pudre v kamnu uporabljam na tekočo podlago! Skoraj nikoli same, ker mi preprosto ne prekrijejo dovolj kože in rdečice s katero se "spopadam zjutraj". Ko sem prvič preizkusila puder, sem bila presenečena. Odlično prekriven, zamatira polt in skoraj ne rabim tekoče podlage. Ko bom poleti nabrala nekaj barve in se malce posončila, bo polt bol enakomerna in vem da bom puder uporabila samo za matiranje kože!

Nad pudrom sem izjemno presenečena, všeč mi je tudi izgled, saj puder izgleda zelo visokokvaliteten že na zunaj - in me ni razočaral tudi z vsebino!

Zanimiva izdelka, ki jih nisem poznala - pa sta me presenetila. Parfumček ima res nosljiv vonj, za vsako žensko, puder pa je lep navzven in tudi sam deluje odlično - matirni, prekrivni in preprosto lahek za nosit!

Priporočam oba!

4 komentarji:

  1. Super post kot vsakič doslej.
    In nagrada je mamljiva, držim pesti..

    OdgovoriIzbriši
  2. The perfume looks so beautiful :D
    www.bubbasdoll.blogspot.co.uk

    OdgovoriIzbriši
  3. i thing is very very nice !!
    Xx
    S.
    www.manthroughclothes.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner