Vow to Fashion

petek, september 19, 2014

Apidonum



Apidonum je nova kozmetična hiša na tržišču s katero sem se prvič srečala. Res sem bila brez vseh pričakovanj.

Kaj je tako posebnega pri Apidonumu?

Izdelujejo kozmetiko, kreme predvsem - iz čebeljega voska, propolisa, medu, matičnega mlečka in drugih naravnih sestavin. Že samo ime v latinščini pomeni "čebelje darilo". Kreme so popolnoma naravne in temu primeren je tudi vonj, ki je presenetljivo zelo dober, vsaj meni - ki obožujem med!

Ocena kreme in balzama za ustnice

Krema me je popolnoma prevzela! Diši po medu, z nekakšenim mint dodatkom, kožo zelo lepo navlaži (res za celo noč) in zjutraj je koža zelo napeta in prožna. Mislim, da me še nobena krema, razen Sorayina (ki je sicer bolj blaga) ni tako navdušila. Odličen izdelek, za stare in mlade. Predvsem pa se mi zdi da deluje kot naraven botox!

Balzam ima podoben vonj, malo bolj po mintu in je zelo blag - mislim, da je bolj primeren za poškodovane ustnice, moje sicer ni popolnoma dovolj navlažil - vendar vseeno je izdelek super, če nimate rade preveč "mastnih" balzamov in nočete da se poznajo na ustnicah.

V celoti pa - definitivno izdelki, katere hočem še sprobati - ker vidim da so zelo kvalitetni. Sploh krema je res božanska. Cena kremice pa je okoli 25 eur. Glede na učinek pa se mi zdi, da res ni visoka.

Lep večer še naprej!



3 komentarji:

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner