Vow to Fashion

petek, julij 04, 2014

Makeup revolution number 2




Spletna trgovina Licila.si nas je kar nekaj bloggerk spet razveselila. Tokrat z naslednjimi pridobitvami : 

Mini paletka senčk - Vesela sem, da so mi poslali to barvo. Zelene in rjave senčke so kot nalašč za punce z zelenimi očmi, tako vaša barva oči še posebej izstopa. Senčke so dobro pigmentirane, lahko tudi same vidite, paletka je super, predvsem praktična za potovanja. Moti me le to, ker so (kako naj se izrazim...) senčke v profilu - v "hribčku". Malo težje jih je nanašati s čopičem, pa vendarle ko se bojo malo porabile bo lažje. Drugače pa sem zelo zadovoljna z pigmentacijo in barvami.

Lakec - Moram ga še preizkusiti, res me zanima ali je prekriven ali ne, bom pa o tem še poročala. Barva mogoče ni ravno prava zame, vendar upam da se dovolj sveti haha :)

Senčka - Zlata senčka, z tekočino katero dodaš senčki in vse skupaj pomešaš in senčka naj bi še bolj sijala in bila še obstojnejša. Prvič sem za to slišala 2 leti nazaj v Nemčiji, ko sem nakupovala v trgovini Inglot (super makeup, vendar malo drag) vendar je samo tekočina stala 15 eur tako da sem to preskočila. Tukaj pa je cenejša verzija, vendar se mi zdi da se tale senčka ne obnese tako dobro s tekočino - pigmenti od Inglota, pa se super pomešajo. Tudi te najdete na njihovi spletni strani (seveda od Makeuprevolution).
 (zelooo so ugodni, le 2 eur - in so že na moji wishlisti)

Najlepša hvala licila.si da so nas spet tako lepo pocrkljali :)

6 komentarjev:

  1. Vsi so mi všeč, še posebej pa ta zlata senčka. Res super, bi takoj investirala v eno:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Inace ne koristim vrlo cesto sjene, ali slicne ovima bih vrlo rado svakodnevno nanosila.

    TRENDGALORE

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi meni je všeč zlata senčka! :) Srečnica, da si dobila odtenke, ki ti odgovarjajo... sem videla pri kar nekaj blogerkah, da so dobile stvari, ki niso "v skladu" z njihovo poltjo ali barvo oči. Veliko bolj super bi bilo, če bi si lahko vsaka izbrala odtenke, saj bi jih le tako lahko vključile v svoj dnevni make up in potem tudi napisale realno oceno :) Morem pa reči, da je spletna stran ličila.si super (še posebej, odkar sem se odjavila od njihovih elektronskih sporočil in ne dobivam vsakodnevnega maila glede fitnesa in njihovih tragičnih zgodb s prepolnim skladiščem haha :D), saj so izdelki po ugodnih cenah, prav tako pa je dostava reees hitra :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, edino lakec mi je tako-tako.

      Se strinjam ja, bilo bi veliko lažje :)

      Je pa luštno, ker nevemo kaj dobimo in je nekakšno presečenje :)

      Izbriši
  4. odlične barve ! kjut paletka :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner